Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba canımmmselam kızlar geçmişi okuyayım
Ay yine yoğunluk başladı canım yatünaydın kızlarrr :):) sabahtan beri netim yok yeni geldi. nasılsınız? geçmişi okuyayım biraz![]()
Olmuyor böyle yeni bir şeyler düşünmüşsün brokolim takımın kraliçeleri falan belki bizi canlandırır bu iş bravoevet venüsüm ya bomboş kalmış buralar![]()
Hoşgeldin canımmmKızlaaaar, ben geldiiim, bakayım dünden beri neler olmuş , hemen dönüyorum...
Ay benim de başladı yine canım tatil dediğime pişman oldumvenüüsss, biz ne yapalım tatlım yaa, her gün gidiyoruzzz![]()
Evet bence de süper fikir canımm ama yüzdeye göre olunca ne fark olacak ben onu bilmiyorum bebeğim?kızlar bu kraliçelik olayı çok aklıma yatıyo ne dersiniz farklı kategorilerden kraliçelik sistemini başlatayım mı :) o zman yapamadığımız şeylere daha çok dikkat ederiz:)
kategoriler de şöyle olabilir mesela:
-su
-spor
-cuma günlerindeki kilolara göre en fazla veren de diyet kraliçesi olsun :)(tabi yüzdeye göre)
Hihihih minik prensese kıyamam ben yaa çocukcağızSlm kızlar ben geldim. Bugün biraz geç oldu gelmem ama dün geceyi uykusuz geçirdim. Prenseside şimdi ancak uyutabildim. Dün gece felaket bir gaz sancımız vardı. Bağırdı durdu yavrum. Çok sinir bozucu bir durum bu gaz olayı. Bugünde saat 13:00 de büyük prensesin veli toplantısı vardı oraya gittim. Hiç boş vaktim olmuyor bu günlerde. Şimdi kahve yaptım kendime sizlere bir bakayım dedim. Kimsecikler yok şuan. Hazır kimse yokken bende geçmişe bir göz atayım.
Ay evet o kadar işim var uyuycam şimdisanırım herkeste bahar yorgunluğu var.ben de biraz ders çalışayım,bi de kave içeyim ağırlık çöktü![]()
Merhaba canımmm
Ay yine yoğunluk başladı canım ya
Olmuyor böyle yeni bir şeyler düşünmüşsün brokolim takımın kraliçeleri falan belki bizi canlandırır bu iş bravo
Hoşgeldin canımmm
Ay benim de başladı yine canım tatil dediğime pişman oldum
Evet bence de süper fikir canımm ama yüzdeye göre olunca ne fark olacak ben onu bilmiyorum bebeğim?
Hihihih minik prensese kıyamam ben yaa çocukcağız
Ay evet o kadar işim var uyuycam şimdi
cuma günü hesapladığımız kilo yüzdesi var ya o canım. 80 kilo olan birinin 1 klo vermesiyle 60 kilo olan birinin 1 kilo vermesinin farklı olmasından dolayı öyle dedim tatlım
Ay kızlar ben de regl oldum, umarım tartıya yansımaz. Bugün daha tam başlamadı bile çünkü :26:
Peki hangisinin yüzdesi daha yüksek oluyor brokolim
inş. yansımaz tatlım.kg su 60 olanın yüzdesi daha fazla çıkar.kg az olan insanın vermesi daha zor ve yavaştır venüscüm.zatn takım hesaplamalarıda yüzdeye dayalı yapılıyor.
deryacım eve karataya devam.menüz az görünüyor ama ben çok doyuyorum:26:
bir de ben gecen seneki deneyimimi de dayanarak kendimle ilgili şu sonuca vardım.ben hangi tür diyet olursa olsun birebir kaçamaksız uygulayınca yavaş kg veriyoru metobolizmam yavaşlıyor ama arada kaçamak yaparsan hafta bir kere falan metobolizmam geçirdiği afallama sonucu hızlı çalışıyor ve daha iyi kg veriyorum.herkeste böyle değildir mutlaka,ama ben de bu etkiyi veriyor bu sene daha emin oldum
türlü yazınca ben sadece sebze siye düşünmüştüm caım et varsa iyi o zman :)
yaa alsınlar kilo ya bi ara ben esaddan kiloluydum neyse ki ondan zayıfım artık
pek kaynatılamıcak gibi burcum saat kaç olmuş 4-5 tane mesaj var sadece
günaydın canım :) kolay gelsin sana :)
evet venüsüm ya bomboş kalmış buralar
hoşgeldin canım![]()
kızlar bu kraliçelik olayı çok aklıma yatıyo ne dersiniz farklı kategorilerden kraliçelik sistemini başlatayım mı :) o zman yapamadığımız şeylere daha çok dikkat ederiz:)
-su
-spor
-cuma günlerindeki kilolara göre en fazla veren de diyet kraliçesi olsun :)(tabi yüzdeye göre)
merhaba..nasılsınız hatunlar yarın büyük gün ..![]()
liste var sanıyorum onadna sorup duruyordum..Emine'cim bildirimleri bu hafta sana yapalım. Pazartesiden itibaren liste hazırlayacağım. Listeye göre her gün bir üye yayınlayacak mesaj listesini. Eski sistem böyleydi. Sonra üyeler hep yeni olunca anlatması uygulaması zorlaştı. Hamilelik döneminde de ben evde olduğum için üzerime aldım liste işini ama artık pazartesiden itibaren eski sisteme döneceğiz. O yüzden Derya sorup duruyor bugün mesajları kime atıyoruz diye. Ben listeyi hazırlar yayınlarım burdan.![]()
oy gece uykusuzluğu rabbim yardımcın olsun..Slm kızlar ben geldim. Bugün biraz geç oldu gelmem ama dün geceyi uykusuz geçirdim. Prenseside şimdi ancak uyutabildim. Dün gece felaket bir gaz sancımız vardı. Bağırdı durdu yavrum. Çok sinir bozucu bir durum bu gaz olayı. Bugünde saat 13:00 de büyük prensesin veli toplantısı vardı oraya gittim. Hiç boş vaktim olmuyor bu günlerde. Şimdi kahve yaptım kendime sizlere bir bakayım dedim. Kimsecikler yok şuan. Hazır kimse yokken bende geçmişe bir göz atayım.
iyi fikir..kızlar bu kraliçelik olayı çok aklıma yatıyo ne dersiniz farklı kategorilerden kraliçelik sistemini başlatayım mı :) o zman yapamadığımız şeylere daha çok dikkat ederiz:)
-su
-spor
evet haftada bir ödül iyi oluyor ..çok sıkırsam bendede ayn ı arada ödülle daha çok gidiyor..:13:deryacım eve karataya devam.menüz az görünüyor ama ben çok doyuyorum:26:
bir de ben gecen seneki deneyimimi de dayanarak kendimle ilgili şu sonuca vardım.ben hangi tür diyet olursa olsun birebir kaçamaksız uygulayınca yavaş kg veriyoru metobolizmam yavaşlıyor ama arada kaçamak yaparsan hafta bir kere falan metobolizmam geçirdiği afallama sonucu hızlı çalışıyor ve daha iyi kg veriyorum.herkeste böyle değildir mutlaka,ama ben de bu etkiyi veriyor bu sene daha emin oldum
menü güzelBugünkü Menüm
sabah(10:00)
1 h. yumurta
1 dilim salam
1 küçük parça peynir
3 çeri domates
1 salatalık(bahçe minklerden)
1 dilim tam buğday
öğle(12:30)
1 kase tarhana çorbası
1 tabak yoğurt
bol yeşillik (tere roka maydanoz marul )
ara(15:00)
2 yeni dünya
5 çilek
akşam(17:00)
1 porsiyon salçalı köfte
(5 köfte vardı çok büyük olunca 3ünü yedim, suyu ve patatesini bıraktım)
1 porsiyon cacık
salata
3 lt su, 2 fincan yeşilçay, 3 bardak siyah çay
normalde bu hafta spor yok ama 4 km lik yol yürüdük :)
yavrucuğum benden kalan yemekleri de yedi çok geldi eritmiş olduk az da olsa
teşekkür ederim .. pazartesi salıyı gönderdim ama ..tekrara göndereyim..
deryaaaa sen niye daha önce gelmedin böyle örnek menülere ihtiyacımız var :) ben ben ben bayıldım
bana atıyosun canım pazartesiden itibaren hiç göndermemişsin hepsini sayıp gönderirsin :)
150.000lik bi ev baktık 30unu çıkartabileceğiz ama 120.000 de krediyle almak çok zor. esad tek çalıştığı içinde onay da sıkıntı oluyo garanti vermedi mesela. ya babasının üzerinden alıcaz ya da bi süre daha beklemek zorunda kalıcaz hayırlısı bakalım :)
tamam ebru anladım aktiflik konusu şu an 5 mesajı anca doldurur durumdayım..eşim evde istek talep iş anladınAfiyet olsun canım gayet güzel bir Derya menüsü :)
Nur'cum bu özel bir durum seninle alakası yok. Üstüne alınma sakın. Benden kaynaklanan bir hata oldu. Ama düzelteceğiz inşallah.
Deneme süresi yok sana Derya'cım. Ama aktiflik konusunu biliyorsun. Eğer onda sorun yoksa bu hafta listedesin canım. Çünkü eski ve mezun bir üyesin. Yeniden denenmen mantıksız. Daha doğrusu seni takımda bilenler varken denemeye gerek yok.
Bayılırım madımağa.![]()
emoşş a limonlubrokoli![]()
menün güzel..geçmiş olsun ..kendine dikkat et ..sabah(07:30)
yarım roll ekmek arasına yarım kk peynirle yağsz tost
1 kutu süt
öğle(11:45)
1 kase yayla çorba
1 tabak etli nohut (suyunu içmedim)
1 bardak şekersiz çay
akşam(18:15)
1 kase mercimek
salata
5 zeytin
3.2 litre su
spor yok çok yorucu bigündü kızlar bide nezle oluyorum sanırım halszliğim var başımda çatlıo
![]()
menü
sabah 7:30 sirkeli su
kahvaltı : 8:15
1 dilim tam buğday ekmeği
1 yumurta
1 domates salatalık
şekersiz çay..
öğle 12:45
tavuk döner sadece etini yedim..
1 bardak ayran
az salata
ara 15:30
3 kuru kayısı
akşam 17:50
ayran çorbası 1 kase..
su 2 litre
menün güzel..geçmiş olsun ..kendine dikkat et ..
iyiyz ablacım sen nasılsın
dünkü mesaj konusu anlamadım baktım bulamadım sordum yanıt geldimi göremedim ..Sanırım biraz soruna sebeb olan bir mesajdı halledliyse çok iyi ..
sabah(07:30)
yarım roll ekmek arasına yarım kk peynirle yağsz tost
1 kutu süt
öğle(11:45)
1 kase yayla çorba
1 tabak etli nohut (suyunu içmedim)
1 bardak şekersiz çay
akşam(18:15)
1 kase mercimek
salata
5 zeytin
3.2 litre su
spor yok çok yorucu bigündü kızlar bide nezle oluyorum sanırım halszliğim var başımda çatlıo
![]()
menü
sabah 7:30 sirkeli su
kahvaltı : 8:15
1 dilim tam buğday ekmeği
1 yumurta
1 domates salatalık
şekersiz çay..
öğle 12:45
tavuk döner sadece etini yedim..
1 bardak ayran
az salata