Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin canım inşallah..zaten regl dönemindeki şişkinlik için düşündüm maydonoz suyunun zayıflatmadığını biliyorum canım her daim içemem zaten regl dönemleri için olabilir..
hoşgeldin canım..yaşının küçük olduğu bir gerçek henüz 16 yaşındasın vgelişim çağındasın..bana da aynılarını söyledikleri için lise bittiği zaman kilo vermiştim sen şimdilik yediklerine dikkat et ve mümkün olduğunca hareketli bi hayatın olsun yetecektir..
canım listeyi paylaştığın için teşekkürler..
bilgisayarıma kaydedicem ayda bir yapılan ve bu kadar etkili bi diyetse denemeye değer üstelik diyetisyen tavsiyeliymiş de..
afiyet olsun canım gayet hafif beslenmişsin suyu da baya içiyosun burdaki bir ço arkadaşımız 2 litreyi bile zor tamamlıyor tebrik ederim valla vereliniortak
SAğol canım evet oldukça hafif beslendim bugün.Teşekkr ederim.
6 litremiiiiii akannehir canım bu kadar su içmek böbreklerin için zararlı günde maksimum 3 litre öneriliyor tabi yine de sen bilirsin..
anlamıştım zaten rumuzundan :) gerçi almanca galiba bülbül demek ama yabancı dil öğretmni olduğunu anladım. Yarım günsün yani bu sene, sabah mı öğlenci mi?
ilk gunaydijn benden olsun,bugun saat 17 ye kadar elektik olmayacakmis da erken gireyim bi meraba deyim size.ilk firsatta tekrar gircem. simdilik bir bardak ilik su ictim birazdan kahvalti edecem 1/2 yumurta ve uzum.
fikriyecim ferdacım aslında kilolu değilim normalim ama zayıf olmak istiyorum.eskiden zayıf olduğum için aldığım bikaç kilo bile beni rahatsız ediyor.birde beni tanıyanlar aa ne kadar kilo almışsın diyor düşünün yani.hedefim 58 ama ben 60'ada razıyım:1rolleyes:
kizlar ben yarinda kendime izin vericem.. pazar günü patates diyetine baslicam.
sadece haslanmis patates yeniyor. tuzsuz !
iste caniniz isterse sarimsakli yogurt fln yapin üstüne.
insanin ici kalkiyor benden sölemesi. üstelik ben cok severim patatesi aslinda.
yahu birde annemin actifry fritözü var.. onumu ödünc alsam 1 hafta. onda yapsam ..cok az yagli :))
canım listeyi paylaştığın için teşekkürler..
bilgisayarıma kaydedicem ayda bir yapılan ve bu kadar etkili bi diyetse denemeye değer üstelik diyetisyen tavsiyeliymiş de
Doktorumla konuştum canım bunu içebildiğin kadar iç dedi,fakat tuvalet ihtiyacını karşılıyorsan.Bu kadar su içiyorumda tabi tuvalettende çıkamıyorsun 5 dkda bir git gel.
ilk gunaydijn benden olsun,bugun saat 17 ye kadar elektik olmayacakmis da erken gireyim bi meraba deyim size.ilk firsatta tekrar gircem.
simdilik bir bardak ilik su ictim birazdan kahvalti edecem
1/2 yumurta ve uzum.
günaydın dosbacım.günaydıııınnnn a.s.
Meliscim, Almancayı çok seviyorum ben :) Bu yıl sabahçıyım. Sabahları tüm öğrencilerin gözleri kıpkırmızı. Herkes uyuyor :)
Benden de günaydın opuyorumnanaktan Burada da sabah 7 gibi gitti elektrikler. Az önce geldi. Sabah hiç işim yokmuş gibi 5.00 da uyandım. 6.00 da kahvaltımı yaptım. 2 dilim light ekmek ve 2 parça peynir. Daha su içmedim. Kalkıp içeyim bari.
Günaydın opuyorumnanaktan
öyle olur tabi canım daha gözlerini açamadan derse giriyorlar. Sabah sabah ingilizceyi anlıyorlarsa iyi :)) 5'de neden uyandın şekerim yaa h.sonu 2 gün tatilin var uyusaydun ya. Beni şimdi kızım uyutmuyor ya engeli yok da uyumayanlara şaşırıyorum aslında ben de çok geç kalmazdım ama özenti oluyor işte. Neyse bugün bana kıyak geçti 7.30da uyandı.
Merhaba.Kahvaltımı yaptım.1/4 ısparta ekmeği 2 kibrit kutusu peynir domates salatalık yeşillik yedim birazdanda lokman hekim zayıflama çayını içeceğim
Günaydın dermanabla:) Lokman hekim çayını günde kaç bardak içiyorsun? Su içmekte zorlanıyorum. Su yerine geçer mi acaba?
günaydın canımgünaydın kızlar ben de sabah ballı sıcak sütümle biraz corn flakes yedim (aslında müsli olmalı ama evde yoktu onu yaptım bugün alırım)kahvaltı yaparken de haşlanmış yumurtamı yiyeceğim.
afiyet olsun... lokman hekim çayının içinde ne var merak ettim şu beşi bi yerde çay gibi mi yoksa farklı mı??Merhaba.Kahvaltımı yaptım.1/4 ısparta ekmeği 2 kibrit kutusu peynir domates salatalık yeşillik yedim birazdanda lokman hekim zayıflama çayını içeceğim
hayırlısı ile gidip gelsin... erken kalkmak iidir her zaman için bende erken kalkarım :)Şekerim, sabah kardeşim çok erken Adana'ya gitti. Ne alaka diyeceksin:) İstanbul'da çalışmaya başladı (iş buldu, çok sevindik) Babamı ziyarete gitmek istedi. Ucuz uçakta sabahın köründeydi. Uyandık, mecbur.
Maşallah kızın çok tatlıymış. Darısı başıma. Önce şu kiloları vereyim ki.. Dün akşam profil resimlerine baktım. Hamilelik öncesi çok güzelmişsin ama hamileliğinde başka bir güzelmişsin :)
Bir şey sormak istiyorum: 45-50 dk pilates ya da yoga ile ne kadar kalori yakılır acaba? Bugün bisiklete binmeyi hiç istemiyorum. Onun yerine pilates yapsam nasıl olur acaba?
canım kesinlikle suyun yerini başka hiç bişey tutmuyor... doktorlar önce su diyor...Günaydın dermanabla:) Lokman hekim çayını günde kaç bardak içiyorsun? Su içmekte zorlanıyorum. Su yerine geçer mi acaba?
günaydııınnnn ...afiyet olsun canımgünaydın şekerler...az sonra klasik kahvaltımı yapıcam...
1.gün 2 süzen poşet
2.gün 3 süzen poşet
3.gün 4 süzen poşet
4.gün 5 süzen poşet
5.gün 4 süzen poşet
6.gün 3 süzen poşet şeklinde kullanılacak
azdan çoğa çoktan aza doğru içiliyor içerken arada en az 45 dk olacak ve şekersiz içilecek.Su yerine geçermi bilmiyorum ben birde yemeklerden ve spordan önce 1 çay bardağı suya 5 damla kekik yağı damlatıp içiyorum.Ama günde 3 kereyi geçmesin zararlı olabiliyor.
Kekik yağı yağları eritiyormuş zayıflama döneminde
limon yağı balla tatlandırılmış suya 3 damla damlatıp gargara yaparak içersen vücuttaki fazla yağları atıyormuş
Biberiye yağıda bir fincan suda 3 damla içince zayıflatıyormuş ama kekik yağı kadar etkili değil.
Yağların kataloğunda okumuştum defne doğanın birde ender saraçın kitabında kekik yağı ile limon yağını okumuştum.Biberiyeyi ender saraç yazmamış
Lokman hekim zayıflama çayı
NURS LOKMAN HEKİM
BİBERİYELİ ZAYIFLAMA ÇAYI
42 SÜZEN POŞET
84 GR.
SAĞLIĞINIZI BOZMADAN
AÇ KALMADAN
AYDA
7 KİLO
ZAYIFLAMA İMKANI
BİBERİYELİ ZAYIFLAMA ÇAYI VÜCUTTAKİ FAZLALIK YAĞ TOMURCUKLARINI ERİTEREK İDRAR YOLUYLA DIŞARI ATILMASINI SAĞLAR, TOKLUK HİSSİ VERİR.
SİNİR, STRES UYKU DÜZENİ BOZUKLUĞU, HORMON DENGESİZLİĞİ, BAĞIRSAK VE MİDE ŞİŞKİNLİĞİ VE KABIZLIĞI TAMAMEN YOK EDER.
KULLANILIŞI
AZDAN ÇOK'A ÇOKTAN AZA
45 DAKİKA ARA İLE İÇİLİR.
İçindekiler:adaçayı yaprak,funda yaprak,biberiye yaprak,sinameki yaprak,ginseng kök,kekik yaprak,kuşburnu meyve,rezene meyve,mayıs papatya çiçek.
NOT: Tam olarak faydasının görülebilmesi için en az 1 ay kullanılmalıdır.Hamile ve emzikli bayanlar kullanmamalıdır.Ayrıca kolit rahatsızlığı olanlarada tavsiye edilmez.
kızlar su lahana suyu böbreklerımı agrıttı sanırım o yaptı yanı hıc uyumadım sabaha kadar aksam fırında karnıbahar yedım sabah bır bardak sut ıctım bır yumurta yedım ıkı bardak su ıctım sımdı yeşil cayımı ıcecegım dermanablanın lokman hekım cayını merak ettım denıycem
Merhaba.Kahvaltımı yaptım.1/4 ısparta ekmeği 2 kibrit kutusu peynir domates salatalık yeşillik yedim birazdanda lokman hekim zayıflama çayını içeceğim
Şekerim, sabah kardeşim çok erken Adana'ya gitti. Ne alaka diyeceksin:) İstanbul'da çalışmaya başladı (iş buldu, çok sevindik) Babamı ziyarete gitmek istedi. Ucuz uçakta sabahın köründeydi. Uyandık, mecbur.
Maşallah kızın çok tatlıymış. Darısı başıma. Önce şu kiloları vereyim ki.. Dün akşam profil resimlerine baktım. Hamilelik öncesi çok güzelmişsin ama hamileliğinde başka bir güzelmişsin :)
Bir şey sormak istiyorum: 45-50 dk pilates ya da yoga ile ne kadar kalori yakılır acaba? Bugün bisiklete binmeyi hiç istemiyorum. Onun yerine pilates yapsam nasıl olur acaba?
Günaydın dermanabla:) Lokman hekim çayını günde kaç bardak içiyorsun? Su içmekte zorlanıyorum. Su yerine geçer mi acaba?
günaydın şekerler...az sonra klasik kahvaltımı yapıcam...
hayırlısı ile gidip gelsin... erken kalkmak iidir her zaman için bende erken kalkarım :)
ne kadar kalori yakarsın bilmiyorum ama pilates sıkılaşmak için daha çok... ben bi ara yaptım zayıflamama çok yardımcı olmadı ama çok incelmiştim önemli olan spor yapmak bisikletten sıkıldıysa değişiklik olur canım
kızlar su lahana suyu böbreklerımı agrıttı sanırım o yaptı yanı hıc uyumadım sabaha kadar aksam fırında karnıbahar yedım sabah bır bardak sut ıctım bır yumurta yedım ıkı bardak su ıctım sımdı yeşil cayımı ıcecegım dermanablanın lokman hekım cayını merak ettım denıycem
hayırlısı ile gidip gelsin... erken kalkmak iidir her zaman için bende erken kalkarım :) ne kadar kalori yakarsın bilmiyorum ama pilates sıkılaşmak için daha çok... ben bi ara yaptım zayıflamama çok yardımcı olmadı ama çok incelmiştim önemli olan spor yapmak bisikletten sıkıldıysa değişiklik olur canım
Kekik yağı yağları eritiyormuş zayıflama döneminde limon yağı balla tatlandırılmış suya 3 damla damlatıp gargara yaparak içersen vücuttaki fazla yağları atıyormuş Biberiye yağıda bir fincan suda 3 damla içince zayıflatıyormuş ama kekik yağı kadar etkili değil. Yağların kataloğunda okumuştum defne doğanın birde ender saraçın kitabında kekik yağı ile limon yağını okumuştum.Biberiyeyi ender saraç yazmamış ıçindekiler:adaçayı yaprak,funda yaprak,biberiye yaprak,sinameki yaprak,ginseng kök,kekik yaprak,kuşburnu meyve,rezene meyve,mayıs papatya çiçek. NOT: Tam olarak faydasının görülebilmesi için en az 1 ay kullanılmalıdır.Hamile ve emzikli bayanlar kullanmamalıdır.Ayrıca kolit rahatsızlığı olanlarada tavsiye edilmez.