Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlar şimdi arkadaşımla konuştum bana yaptırdığı şu işlemeli nevresim takımları var ya onları atmış aradım kaça yaptırdın filan dedim 4 tanesini 3 bin liraya yaptırmış ama klasik ve fırfırlı filan yatak örtüsü değil bak nevresim takımı güya istanbul da çok ünlüymüş orda teyzesi yaptrmış yollamış filan işte internetten beğenmiş yani google da filan arasak buluruz herhalde neyse işte biri bu $ya21.webp

bende yaptırdım daha sade tanesini 180 e yaptırdım pike takımını 450 ye yaptırdım dedim resimlerini attım benmkileri daha çok beğendi abartıyı çok seven bi aile bu attığım sada sadesi :52:

kızlar şimdi arkadaşımla konuştum bana yaptırdığı şu işlemeli nevresim takımları var ya onları atmış aradım kaça yaptırdın filan dedim 4 tanesini 3 bin liraya yaptırmış ama klasik ve fırfırlı filan yatak örtüsü değil bak nevresim takımı güya istanbul da çok ünlüymüş orda teyzesi yaptrmış yollamış filan işte internetten beğenmiş yani google da filan arasak buluruz herhalde neyse işte biri bu Eki Görüntüle 718478

bende yaptırdım daha sade tanesini 180 e yaptırdım pike takımını 450 ye yaptırdım dedim resimlerini attım benmkileri daha çok beğendi abartıyı çok seven bi aile bu attığım sada sadesi :52:

Bumu sade:52::52::52::52::52::52::52:
Burda da kardeşime yaptırmıştık pike takımlarını 450 ye yapıyorlar diye biliyorum.Ama nevresim fln hiç anlamam çünkü ihtiyaç halinde days ın colors yada linense giriveriyorum.:27::27::27:
Hazır dikilmişi var mantığıyla:32::32:

Bumu sade:52::52::52::52::52::52::52:
Burda da kardeşime yaptırmıştık pike takımlarını 450 ye yapıyorlar diye biliyorum.Ama nevresim fln hiç anlamam çünkü ihtiyaç halinde days ın colors yada linense giriveriyorum.:27::27::27:
Hazır dikilmişi var mantığıyla:32::32:

bende diodum aman hazırı var filan die de benimkiler çok güzel oldu kadın güzel yapıo. pikemde güzel :52: yatak örtüsü olsa anlarım da nevresim için 4 tanesi 3 bin çok ya 3 bine yatak odası düzülür ya :52:

Acayip birşey okudum ama benim diyetime hiç uygun değil..
Belki işinize yarar diye paylaşayım dedim.

Gün içinde 2 saat arayla aşağıdaki karışım içerek YALNIZCA YAĞDAN 1,5-2 KG VERiLMEKTEDiR, DENENMiŞTiR…

Ayran Detoksu

1. ve 2. gün kahvaltı ve beslenme aynı şekildedir.
Sabah saat 09-10 kahvaltı:

1 dilim kepek ekmek,
1 yumurta,
az miktarda Beyaz Peynir ve
(bolca yenebilir) domates, salatalık, yeşillik

En son saat 21-22:00 ye kadar için ondan sonra içmeyin.

2 litre yağsız ayranın içine 2 adet salatalık (rendelenecek)
4 yemek kaşığı haşlanmış bulgur,
4 yemek kaşığı haşlanmış nohut ve
4 yemek kaşığı yeşil mercimek eklenecek,
İstenirse baharatlar konulup her 2 saat arayla bir çorba kasesi içilecektir.

Yeşil Çay, Çay, Su serbest sınırsız (istenirse)
Kafeinli, asitli, şekerli içecekler ve tuz yasaktır.
ve kesinlikle başka birşey yenmeyecektir.
2. Günde aynı şekilde beslenilecektir.
Karışım yeniden yapılacak. İdrarınızdan yağların çıktığını göreceksiniz…

Gün içinde 2 saat arayla aşağıdaki karışım içerek YALNIZCA YAĞDAN 1,5-2 KG VERiLMEKTEDiR, DENENMiŞTiR…

Ayran Detoksu

1 dilim kepek ekmek,
1 yumurta,

anım bizim grupta bi ara modaydı yapanlar oldu hatta emoi yaptığı hafta bireyselde birinci olmuştu ama bi arkdaşta verememişti 600 gr filandı bana bi nasip olmadı yapmak :52:

bende diodum aman hazırı var filan die de benimkiler çok güzel oldu kadın güzel yapıo. pikemde güzel :52: yatak örtüsü olsa anlarım da nevresim için 4 tanesi 3 bin çok ya 3 bine yatak odası düzülür ya :52:

Bence hiç şaşırma.Dün iş arkadaşım abisinin düğünü için elbise aldı.Abiye ,ip askılı göğüs altı palet taşlarla işlenmiş sade bir elbise..
800 TL.
Gerçekten çok beğensem alırmıydım diye düşündüm de o elbiseyi almazdım heralde.
Çok beğendim diye 300 Tl verip bir markanın çantasının taklidini almıştım bir kaç ay önce..Birebir aynısını yapmışlar ama neticede çakma:9::9::9:
Kıza ne verdin bu kadar para diyemedim vallahi.Sen kendine bak derdi:9::9::9::9:

Bak bu sadeymiş işte..Güle güle kullan burcucuk.Bu arada o sağ taraftaki kim:37:

anım bizim grupta bi ara modaydı yapanlar oldu hatta emoi yaptığı hafta bireyselde birinci olmuştu ama bi arkdaşta verememişti 600 gr filandı bana bi nasip olmadı yapmak :52:

Bana uygun değil malesef ben yapamam.bende şu power dediklerini bi yapamadım.Çiğ yumurtalı olanı.Onu denemem lazım ilk fırsatta:52::52::52::52:

Bence hiç şaşırma.Dün iş arkadaşım abisinin düğünü için elbise aldı.Abiye ,ip askılı göğüs altı palet taşlarla işlenmiş sade bir elbise..
800 TL.
Gerçekten çok beğensem alırmıydım diye düşündüm de o elbiseyi almazdım heralde.
Çok beğendim diye 300 Tl verip bir markanın çantasının taklidini almıştım bir kaç ay önce..Birebir aynısını yapmışlar ama neticede çakma:9::9::9:
Kıza ne verdin bu kadar para diyemedim vallahi.Sen kendine bak derdi:9::9::9::9:

Bak bu sadeymiş işte..Güle güle kullan burcucuk.Bu arada o sağ taraftaki kim:37:

ayyy sorma ya benm arkadaşımda ablasının düğünü için tek omuz kırmızı yırtmaç astarından leopa bi kuyruk ayrılıo filan 750 lira vermişti bende şöle bi baktım verr miyim o kadar yok dedim kendi kendime gittim batikten indirimden 90 liraya aldım herkes aaa ne kadar ucuz çok da şık demişti benmde öle bi çantam vardı matmazelindi herhalde 150 liraydı sosyeteden çakmasını 35 liraya almıştım :27::27::27::27:

o sağ taraftaki annem canım :16:

Bana uygun değil malesef ben yapamam.bende şu power dediklerini bi yapamadım.Çiğ yumurtalı olanı.Onu denemem lazım ilk fırsatta:52::52::52::52:

ya bende yaparım da şmdi annem onunla gün mü geçer sağlığını bozcan adam gibi yemek ye diyip ilk saatten bozar o diyeti çalışıo ama telefonla bile arayıp rencide eder :52:

ayyy sorma ya benm arkadaşımda ablasının düğünü için tek omuz kırmızı yırtmaç astarından leopa bi kuyruk ayrılıo filan 750 lira vermişti bende şöle bi baktım verr miyim o kadar yok dedim kendi kendime gittim batikten indirimden 90 liraya aldım herkes aaa ne kadar ucuz çok da şık demişti benmde öle bi çantam vardı matmazelindi herhalde 150 liraydı sosyeteden çakmasını 35 liraya almıştım :27::27::27::27:

o sağ taraftaki annem canım :16:

ya bende yaparım da şmdi annem onunla gün mü geçer sağlığını bozcan adam gibi yemek ye diyip ilk saatten bozar o diyeti çalışıo ama telefonla bile arayıp rencide eder :52:

Aynı benimki desene.benim annemde tava içine yumurta,yağ ve not koyardı.''Bunları kırın yiyin :9::9::9::9::9::9::9:
Kapıya bir not''Çamaşırlar unutulmasın asılacak''
Tuvalete gidiyosun bir not ''Sifonu açık unutmayın'':9::9::9::9::9:
Hayatım böyle geçti hey gidi:1::1::1:

Aynı benimki desene.benim annemde tava içine yumurta,yağ ve not koyardı.''Bunları kırın yiyin :9::9::9::9::9::9::9:
Kapıya bir not''Çamaşırlar unutulmasın asılacak''
Tuvalete gidiyosun bir not ''Sifonu açık unutmayın'':9::9::9::9::9:
Hayatım böyle geçti hey gidi:1::1::1:

benim hala öyle ya akşam yemeği menüsünü koyar bunları yap filan daga çok banyo aynasının üstüne koyuyor :16:

Kızlaaarrr, bu saate kadar gelemedim yaa, işler çok yoğundu, geçmişe bakmaya çalışıcam, akşama da rahat rahat yazışırız artık.. öpüyorum fıstıklar....

canım biz kahve tüketmene karşı değiliz sadece öğün yerine tüketmene karşıyız yemeğini ye yemek yiyemiosan salata yoğurt ye mesela sonra kahveni iç ama kahvennde fazlası zarar tabi bizde içiyoruz ama ara öğün olarak bi krakes yada fındık fıstık msela kahveyi akşamla öğle arasına ara öğün yap madem karnını tok tutuo akşamı bi kase yoğurtla geçir :34:

canım umarım düzelir :16:

anladim cnm sagol.

Yaaaaaaaaaaa.Ama olsun burcu hepsi hepsi yarım saat.Çatlasamda yapıcam patlasamda yapıcam:27::27::27::27:

:1::1::1::1::1::1: Yoruma bayıldım :9::9::9::9::9::9::9::9:
Bencede hemen başla.Ama unutma ara vermeden yapmak ve hakkıyla yapmak şart.

:8::8::8::8::46::46::46::46:
O kadarcık muzdan bişey olmaz..

:46::46::46::46:

:46::46::46::46::46:

Anammmmmmmmm közlenmişlerle sporlar bana göre.Başladım bende tam gazzzzzzzzzzzzz.Bu defa allahım bir daha hastalık göstermesin bak ben neler yapıyorum.yediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii yediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii gelllllllllllllllllllllllll gelllllllllllllllllllll gellllllllllllllllllll.......:8::8::8::8::8::8::8:

Acil şifalar dilerim Melekcim.Keşke onlar hiç hasta olmasada biz olsak:26:

Benimde kısa kollular uzun kollular birbirine girmişti:17: Sabah al çık akşam toplama rezil gibi:9::9::9::9:
Sizden kıskandımda hemen gidip düzenledim yatmadan.Sağolun bebişlerim bak sayenizde bir işimi hallettim.

Canım arkadaşım.İnsanın aklı da böyle durumlarda hep orda kalıyor.İnşallah hemencik düzeltirsiniz durumları.:29:

:50::50::50:

günaydın kızlar hepinize tek tek teşekkür ederim iyiki sizin gibi insanları tanımışım.ama şuan depresyonda gibiyim mutsuz,gergin ve karnım davul gibi şiş,patlacak gibi tartıda +1 kg dayım.regl yakım bazı zamanlar regl dönemimi çok sıkıntılı geçiyorum hem fiziksel olarak hem de duygusal olarak.buda ağır geçecek olan regl dönemlerimden.tek üzüntüm takıma zararım var şuan :(((

canim bende suan regl dönemimdeyim cok karamsarim ama gecici diye düsün rahatlarsin.
birde kimi reglde hic kilo almaz kimi 300gr fazla gelir kimisi ise 3 kg fark eder.
ama gecici bunlar.

Kızlaaar tickerımı değiştirdim bakııınnn:12::21:

canim tebrik ederim.
cok saskinim biz hep ayni gidiyoruz :53:
bende sabah tartildim 71,6kg dim inanilir gibi degil grami gramina ayni veriyoruz,
insallah yagdandir.

Ayran Detoksu

1 dilim kepek ekmek,
1 yumurta,

burcununda dedigi gibi grupta bunu deneyenler oldu.
benim hatirladigim 1 kiside bu pek ise yaramamisti.
ama genel olarak poztif bisey detox sonucta zehirleri atiyoruz.
bende yapmayi düsünüyorum ama bi türlü nasip olmadi

kizlar cok kötüyüm.
üzüntümden olsa gerek yine midemi etkiledi.
ben heyecanlansam üzülsem midem etkilenir herzaman.
suan mide bulnatim var cok asiri derecede,
sanki istifra etsem rahatlayacagim.
sabaha kadar karnim guruldadi siskinlikde oldu.
belki üsütmüsümdür diye düsündüm ama nasil gececek bu bilmiyorum.
cok fenayim halimde yok ayaga kalkacak kadar takadim kalmadi.

birde bugün kan neticemi aldim troid icin.
gecen seferkinden daha iyi cikmis sonuc ama doktor hapima dvm etmemi söyledi ve dozaji arttirdi.
2ay sonra tekrar tahlil yaptiracakmisim.
dozaj arttigi icin belki daha fazla kilo verebilirim diye düsündüm.
umarim pozitif etkisi olur her anlamda.

kahve beni baya tok tuttugunu hissettim ve bagirsaklarimi güzel calistiriyor, bugünde aksam kahve ictim, yorumunu henüz okuyorum canim.
dediklerine uymaya calisirim ama merak ettigim icin sormadan gecemeyecegim, az sütlü kahve neden icmemi tavsiye etmiyorsun?

reglin yaklastimi canim ondandir belki

yaptiginiz yorumlara dikkate almaya calisiyorum canim.
saatlere daha cok özen göstermeye calisiyorum elimden geldigince.
gün akimim hergün ayni olmadigi icin halen tam süper bir ayarlamaya ulasamadim ama yinede azda olsa eskisinden iyidir.

kahve konusunu daha yeni okudum dikkate alacagim ama nedenini merak ediyorum acikcasi

yok cnm, reglime daha var, haziran 5-7 falan olur.. ama havalardan heralde şişliğim.. birden ısındı ya....
kahve için Burcu açıklama yazmış, 2 bardağa kadar ok, fazlası zararlı bir de öğün yerine geçirmemelisin.. yavaşlar bünyen...

kizlar benim halen moralim cok bozuk.
aklima geldikce canim cikolata tatli seyler istiyor ama yersem daha cok üzülecegim icin vazgeciyorum.
bugün 1 tane bile msj cekmedi.
son konusmamizda cok sinirlenmistim oda sinirliydi.
o bana yazana kadar ben yazmayi düsünmüyorum.
cok kirginim, yazsa bile cvp yazmam belki.
ortada cok büyük bir neden yok ama ufak bisey onun umursamamazligi yüzünden büyüdü.
bugünde onsuz gecti.
özledim mi,
evet ama onun eski halini özledim.
son konusmamizdaki insani özlemedim,
bu yüzden yazmasa bile bende ona yazmadan gün gecirebiliyorum.
icimden mesaj geldimi diye telefonu kontrol etmek bile icimden gelmiyor.
cok kirginim kizlar.
birde reglime az kaldi en duygusal dönemimdeyim, bu zamana denk gelmesi ona karsi kirginligimi arttirdi.
hayirlisi olsun, isterse 1 yil yazmasin bende yazmam, suan o durumdayim.
icimi döküp biraz rahatlamak istedim.

yatayim bende artik, hayirli geceler canlarim

Nur'cum, ne desek boş, umarım en kısa zamanda düzelir diyelim... bu arada da canını çok sıkma güzelim.. arada küsmeler-barışmalar iyidir, bir de o gözle bak ....

günaydın kızlar dünkü mutsuzluğumun nedeni belli oldu adet oldum bu sabah ve çok ağrım var :43::43:

süper kuzuummm :46::46::46::46: gelsin eksilerr :64::64::64::64::64::64:

günaydın kızlar hepinize tek tek teşekkür ederim iyiki sizin gibi insanları tanımışım.ama şuan depresyonda gibiyim mutsuz,gergin ve karnım davul gibi şiş,patlacak gibi tartıda +1 kg dayım.regl yakım bazı zamanlar regl dönemimi çok sıkıntılı geçiyorum hem fiziksel olarak hem de duygusal olarak.buda ağır geçecek olan regl dönemlerimden.tek üzüntüm takıma zararım var şuan :(((

takıma yeri geldi faydan oldu, benim faydam bu dedin miiii, takımsak eğer, zararını da gözardı edeceğiz... sen yeter ki gayret et , devam et tatlım :34::34::34::34:

22.05.2013
Dukan olmayan Menüm

Sabah
1 simit
Öğle
karpuz,yoğurtlu biber salatası
Akşam
Ciğer tava.

Su : 2,1 Lt.
Spor yok.​

kız bu ne, özet menü :52::52::52::52: simit olmamış minnoş :50:

Kızlaaar tickerımı değiştirdim bakııınnn:12::21:
way way wayyyy, bravo venüüss :46::46::46:

kizlar cok kötüyüm.
üzüntümden olsa gerek yine midemi etkiledi.
ben heyecanlansam üzülsem midem etkilenir herzaman.
suan mide bulnatim var cok asiri derecede,
sanki istifra etsem rahatlayacagim.
sabaha kadar karnim guruldadi siskinlikde oldu.
belki üsütmüsümdür diye düsündüm ama nasil gececek bu bilmiyorum.
cok fenayim halimde yok ayaga kalkacak kadar takadim kalmadi.

birde bugün kan neticemi aldim troid icin.
gecen seferkinden daha iyi cikmis sonuc ama doktor hapima dvm etmemi söyledi ve dozaji arttirdi.
2ay sonra tekrar tahlil yaptiracakmisim.
dozaj arttigi icin belki daha fazla kilo verebilirim diye düsündüm.
umarim pozitif etkisi olur her anlamda.

miden sinirseldir myhtemelen cnm...
hapın etkisi olacak mutlaka pozitif anlamda... :34::34::34:

yok cnm, reglime daha var, haziran 5-7 falan olur.. ama havalardan heralde şişliğim.. birden ısındı ya....
kahve için Burcu açıklama yazmış, 2 bardağa kadar ok, fazlası zararlı bir de öğün yerine geçirmemelisin.. yavaşlar bünyen...

Nur'cum, ne desek boş, umarım en kısa zamanda düzelir diyelim... bu arada da canını çok sıkma güzelim.. arada küsmeler-barışmalar iyidir, bir de o gözle bak ....

süper kuzuummm :46::46::46::46: gelsin eksilerr :64::64::64::64::64::64:

takıma yeri geldi faydan oldu, benim faydam bu dedin miiii, takımsak eğer, zararını da gözardı edeceğiz... sen yeter ki gayret et , devam et tatlım :34::34::34::34:

kız bu ne, özet menü :52::52::52::52: simit olmamış minnoş :50:

way way wayyyy, bravo venüüss :46::46::46:

tsk ederim canim

cerencim,nurcum teşekkür ederim.

nurcum canım kendini üzme canım,ben de senin gibiyim arama o arasın hatasını anlasın.geçmiş olsun benim de üzülünce midem ağrır

Son düzenleme:
Back
X