Ayyy canım çok geçmiş olsun.Benimde mide hiç üzülmeye sıkılmaya gelmiyor.Hemen yanıyor bükülüyor karma karışık oluyor.Acil şifalar dilerim.
O benim diyet kaçamağım aslında
Karpuzdan dolayı![]()
tesekkür ederim canim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy canım çok geçmiş olsun.Benimde mide hiç üzülmeye sıkılmaya gelmiyor.Hemen yanıyor bükülüyor karma karışık oluyor.Acil şifalar dilerim.
O benim diyet kaçamağım aslında
Karpuzdan dolayı![]()
iyi sabahlar bebişlerim :) bugün sabahlıyorum ve çok kötü durumdayım sinirlerim alt üst oldu herşey ters gidiyo. 1-2 saate yeni uyumuş olurum muhtemelen. öğleye kadar uyanmış olurum inşallah :26: bu sabah tartılmıştım kilom 61,8. 600 gr verdim ama hiç spor yapamaadım bu hafta ve sağlıksız beslendim. kendimi kötü hissediyorum bu yüzdensabaha kadar proje başında oturunca ister istemez gece yemek yemek zorunda kaldım. bu hafta bi geçsn eski düzenli menülerime geri döneceğim
yarın mutlaka gelmeye çalışıcam canlarım. dua edin benim için projede çok sıkıntı çıktı artık çıkmasın rahatlayayım
öpüyorum canlarım
![]()
oyy kıyamam.Bak ben sana bi tarif vereyim tatlı için.Bayılacaksın.sabah(11:30)
1 dukan lahmacun
domates salatalık
yarım kk peynir
2 zeytin
4 bardak şekersiz çay
1 haşlanmış yumurta(small boy)
ara(13:30)
3 yenidünya
4 erik
öğle(15:00)
4 yk yogurt 1 yk yulaf kepeği 1 tatlı kaşığı balı karıştırıp yedim
akşam(18:30)
1 kase tarhana
patlıcan salata
4 közlenmiş mantar
su 3.2 litre
500 ml yeşilçay
30 dk jilian
benden bugünlük bu kaa spor kızlarr
Tatlı tabi kız tatlı olmaz mıee önce bebiş yapmak için didiniriz, sonra böyle dertsiz başa dert :) ama tatlı dertler be di miii??
ben de çok biliomuş gibi yazdım![]()
Bende beğendim menü güzel olmuş ama bu hafta hiç birimizde spor yok sanki.Yani varda azaldı gibi.:26:bugünkü menüm:
sabah(08:00)
1 dilim tam tahıllı ekmek
light beyaz peynir
1 haşlanmış yumurta
salatalık-maydonoz-çay
öğlen(12:30)
1/3 kase mercimek çorbası
karışık sebzeli bi yemek
yoğurt
ara(16:30)
1 elma
akşam(20:00)
1 tabak kıymalı bamya yemeği
1/2 dilim ekmek
salata+yoğurt
suyum henüz 2LT ama 2,8i rahat yaparım,içim yanıo
yeşil çay 2 kupa (2.yi şimdi demliyorum)
spor yok
Başlangıç: 78,6
Geçen Hafta: 72,3
Bu hafta: 72,5
Fark: 0,2
% : -0,27
üzgünüm kızlaarrr, ama şişlik yani, aslında kilo almadıımm![]()
günaydın kızlar :) ben daha uyumadım ama uyumak üzereyim :) hilalcim müsaitsen bu hafta da listeyi yapabilir misin ben dayanamıycam o saate kadar. ya da müsait değilsen uygun birisi yapsın. kızlar çok mahcup hissediyorum kendimi. kusura bakmayın kütfen :26:
ayy kızlaarrr, rezil durumdayız bu haftaaa![]()
toparlanalııım, nooluyo bizeeee, ay çok üzüldüümm![]()