Günaydın Cerencim.günaydın kızlaarrr...
ay birden fzla ne olcak kız kilonun dışında ne olcak
iyi gecelerrrr kızlarrrrr yarın umarım hepimiz kilo vermiş oluruzzz
benim durumum o şimdi Ceren...
Eski takımımdan bi Ebru var,oda arada giriyor...
Siz bana göre yenisiniz
afiyet olsun, sonucu yaz Burcu'm
Afiyet olsun Ceren'cim...
Menüm
Sabah 10.30
2 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
3 biber kozlenmis
Bir dilim peynir
Çay
öğle 17.00
1 dilim ekmek
1 porsiyon ızgara köfte
Coban salata ve ayran
Akşam 20.00
1 kase cacık
2 lt su,dışardaydım az içtim
Spor yapamadım,ama çok yürüdüm bugün
Döv beni tabiki..Baksana son bir kaç haftada neredeyse lokma lokma yiyorum yinede aynı aralıkta dolaşıp duruyorum:26: Kafamda hep aynı şeylerle dolaşıyorum zaten inşallah bol ızgara yaparlar..
Cereeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnn çok tatlısın sennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn...
Bende bu hafta cuma günü izinli yazıcam Cerencim.Aslında izin almak istemiyordum ama baskül ara,foruma girmek için bilgisayar taşı vs vs.düşündümde böyle daha kolay geldi bana.
Kilo almamak kadar zor bişey yok rahatlamış tatil yaparken ama bunca zamandır yemedim.Orda da az dikkat etsem yeter.
Sabırsızlıkla bu sabah ki tartını bekliyorum bebişim..
Bende artık yorum yapmayayım.Neticede benzer şeyler söyleyecektim.
Cereeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ..Başarabilirsin.
Afiyet olsun canımcım.Sebzelerle aran çok iyi bakıyorumda.Vejeteryan değilsin dimi sen?
Afiyet olsun Melekcim.Beğendim vallahi..
29.05.2013
Menüm
Sabah
sütlü nescafe
Öğle
Yağsız piliç döner(Yağ%9,2)
4 bardak yağsız tuzsuz ayran.
Akşam
3 Erik.
1 porsiyon kiraz.
Su 2 lt.
Spor yok.
Akşam biraz fazla sancım vardı kızlar yemek yiyemedim ama midem kazınıyor diye azıcık meyve yedim.
Yalnız sabah baskülde pekte bir fark yoktu.Acaba yarın mı inecek benim şişler iyice.:44:
benim durumum o şimdi Ceren...
Eski takımımdan bi Ebru var,oda arada giriyor...
Siz bana göre yenisiniz
afiyet olsun, sonucu yaz Burcu'm
Afiyet olsun Ceren'cim...
Menüm
Sabah 10.30
2 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
3 biber kozlenmis
Bir dilim peynir
Çay
öğle 17.00
1 dilim ekmek
1 porsiyon ızgara köfte
Coban salata ve ayran
Akşam 20.00
1 kase cacık
2 lt su,dışardaydım az içtim
Spor yapamadım,ama çok yürüdüm bugün
Döv beni tabiki..Baksana son bir kaç haftada neredeyse lokma lokma yiyorum yinede aynı aralıkta dolaşıp duruyorum:26: Kafamda hep aynı şeylerle dolaşıyorum zaten inşallah bol ızgara yaparlar..
Cereeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnn çok tatlısın sennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn...
Bende bu hafta cuma günü izinli yazıcam Cerencim.Aslında izin almak istemiyordum ama baskül ara,foruma girmek için bilgisayar taşı vs vs.düşündümde böyle daha kolay geldi bana.
Kilo almamak kadar zor bişey yok rahatlamış tatil yaparken ama bunca zamandır yemedim.Orda da az dikkat etsem yeter.
Sabırsızlıkla bu sabah ki tartını bekliyorum bebişim..
Bende artık yorum yapmayayım.Neticede benzer şeyler söyleyecektim.
Cereeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ..Başarabilirsin.
Afiyet olsun canımcım.Sebzelerle aran çok iyi bakıyorumda.Vejeteryan değilsin dimi sen?
Afiyet olsun Melekcim.Beğendim vallahi..
gittikçe azalıo bak29.05.2013
Menüm
Sabah
sütlü nescafe
Öğle
Yağsız piliç döner(Yağ%9,2)
4 bardak yağsız tuzsuz ayran.
Akşam
3 Erik.
1 porsiyon kiraz.
Su 2 lt.
Spor yok.
Akşam biraz fazla sancım vardı kızlar yemek yiyemedim ama midem kazınıyor diye azıcık meyve yedim.
Yalnız sabah baskülde pekte bir fark yoktu.Acaba yarın mı inecek benim şişler iyice.:44:
günaydın kızlaarrr...
iş görüşmesi var dememiş miydin tatlım, onu diyorumkilo ve iş
inşallahhh, ben 71,6 çıktım bu sabah... geçen haftaya göre -900üm.. ama pazar 71,4 görmüştüm, onu yakalamaya çalışıyorum
aaa, biz de seni motive ediyoruzdur ama... kaptancığımız dönünce bir etkisi olur sanaşimdilik bizle idare etcen şeker
güzel olmuş cnm
sen de mi tatile gidiyorsun cnm? ben 22 haziranda gidicem, 1 hafta izinli olmam lazım, sonra 26 temmuzda kıbrıda gidicem 2 hafta yokum, eğer ok derseniz, bildirimlerimi Burcu'ya sms atarım, gider gitmez orta tartılırım, tartı farkımıza bakarım, ona göre cumaları bildirim yaparım Burcuya, ama girip paylaşım yapamam sanırım... ne dersiniz, böylece kopmuş olmam.. 2 hafta uzun çünküüü
tatlışkomm, bence döner yerine daha sade et ye, biftek,balık falan.. dönerde katkı mı var acaba? çünkü gerçekten az yiyorsun...
suyu biraz artırmayı da denemelisin şeker...
yok vejeteryan değilimeti de severim ama bu ara denk geldi demek ki
Burcu da canım benim hep bizim kahrımızı çekiyor nasıl öderiz biz bu kızın hakkını bilmemiş görüşmesi var dememiş miydin tatlım, onu diyorumkilo ve iş
inşallahhh, ben 71,6 çıktım bu sabah... geçen haftaya göre -900üm.. ama pazar 71,4 görmüştüm, onu yakalamaya çalışıyorum
aaa, biz de seni motive ediyoruzdur ama... kaptancığımız dönünce bir etkisi olur sanaşimdilik bizle idare etcen şeker
güzel olmuş cnm
sen de mi tatile gidiyorsun cnm? ben 22 haziranda gidicem, 1 hafta izinli olmam lazım, sonra 26 temmuzda kıbrıda gidicem 2 hafta yokum, eğer ok derseniz, bildirimlerimi Burcu'ya sms atarım, gider gitmez orta tartılırım, tartı farkımıza bakarım, ona göre cumaları bildirim yaparım Burcuya, ama girip paylaşım yapamam sanırım... ne dersiniz, böylece kopmuş olmam.. 2 hafta uzun çünküüü
tatlışkomm, bence döner yerine daha sade et ye, biftek,balık falan.. dönerde katkı mı var acaba? çünkü gerçekten az yiyorsun...
suyu biraz artırmayı da denemelisin şeker...
yok vejeteryan değilimeti de severim ama bu ara denk geldi demek ki
-500 fena deil bence.Yapılabilir bu detoks.Bakalım bende deneyebilirim.i ayran detoksu kızlat tartıda dün 65.9 düm bugün 65.4 yanı -500 g gördüm haberiniz ola ben akşam 11 e kadar yokum öptüm hepiniziiii
i ayran detoksu kızlat tartıda dün 65.9 düm bugün 65.4 yanı -500 g gördüm haberiniz ola ben akşam 11 e kadar yokum öptüm hepiniziiii
benim diyet yaptığımı herks bilio valla o yüzden sıkıntı yok
sabah erkenden bi sonuç söle canım olur m yani kalkıncan 12 gibi filan
Kuzum ne yapayım.Doysamda oldu doymasamda oldu
Maşallah yaptın diyordum ki bugün vazgeçmişsin..Sağlık olsun bir günde de faydasını görürsün eminim.
Vallahi çok şükür geldide hafifledim:))))))))))))))))))))))
Evet sağlıklı beslenmeden uzak zayıflamaya yakın ama saçma bir menüm vardı:))))))))))))
Afiyet şeker bal olsun.Daha da ne olsun gayet güzel.
Bende patlıcan görünce illaki sorucam.Oturtmalar yağsız fırında değil mi ?
Afiyet olsun Melekcim.Mısır zayıflamaya engel derler ama ben yoğurtla karıştırıp diyete ilk başladığım günler ara öğün niyetine yerdim.Sıkıntı olmamıştı.
Geçmiş olsun kuzucum sana da nazar mı değdi ne
Heee kızzzz niye öyle demişler :)))))))))))))) Bu kadar ev yaptık aklıma daireyle ilgili çok geyik geldi ama bu hiç gelmedi
Efferin keleş :)))))))))
Ya ya ya şaşaşaşaş açlık açlık çok yaşaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ayy evet di mi kuşum yaa :26::26::26:
gözlükleri aksatma, ben çok uzun süre lend kullandım, gözlüğü sevemedim, şimdi arada öölesine dinlendirici takıyorum, yılda 2 saat falan
çizdirdim ben , rahatım
ben çok inmiştim ilk gün aslında... devam et cnm, tartıda inmiş miydin bu sabah? mutlaka fark olmalı...
hahhhaa, çok iyiymişş...
hahhaaa, bu da iyiymiş...
kizlar dün bütün gün internet baglantim yoktu.
sorun internet sirketindeymis aradik ama 3 hafta oldu halen tam düzeltemediler halen net kafasina göre gidip geliyor veya tam gün net hic olmuyor.
bidahaki sefer net ne zaman gidecegini bilmedigim icin.
her ihtimale karsi ben bu sabahki kilomu paylasmak istiyorum.
72.2kg'im
ne yazikki gecen haftadan bu yana normal yememe ve ayran detoksu yapmama ragmen 700gr aldim.
regli halen beklemekteyim.
5 gün filan oldu gecikmesi, belkide bu yüzden artidayimdir.
yinede yarina kadar en azindan 71.5kg olacagimi ümit ediyorum ve netin yarin bildirim yapmam icin olmasini umuyorum.
kizlar alinti yaptimnet gitti, cabuk yaziorum.
canim ilk gün 500gr gitti ama 2.gün tam detoks yapamadim fakat kilo alacak sey yemememe ragmen detoksa basladigim günkikiloma döndüm.
anlamadim
cnm ilk gün sdadece 500gr farketti.
2. gün tam detoks yapmadim.
fakat yinede kilo alacak sey yemememe ragmen baslangic kiloma döndüm.
72.2 ile detoksa baslamistim simdi yine 72.2kgim
off yukaridaki alintiyi yapabilmek icin 2 kez netten düstüm.
kizlar otivasyonum yerlerde.
bu ara zaten asiri derecede stresliyim her konuda.
reglimde 5gün fln gecikti patlayacak gibiyim.
aglamak istiyorummmmmmmmm 24 saat.
cok sinirliyim, yanimdakileride sinirlendiriyorum, sonra daha cok moralim bozuluyor
üstelik 1 haftadir 1,5kg filan almistim yarisi gitti gibi.
simdi 72.2kgim.
normal yedigim halde bu kilo
diyete basladigimdan beri ilk artim bu benim.
belki gecen regle oldugu gibi son gü+n bir sürpriz olur en azindan 400gr veririm.
kafam cok karisk niye böyle oldu bilmiyorum.
700gr artidayim kizlar hepinizden özür diliyorum.
her anlamda kendimi cok kötü hissediyorum.
stres, regl gecikmesi, sevgilimle aramin bozuk olmasi +..+..+ birsürü sey üstüme cökmüs gibi hissediyorum.
biranönce regl olup bu skntilari atlatmak istiyorum, en büyük problem o sanirim suan.
cok fenayim.
sürekli bir donuyorum bir ates basiyor. off yani offf
sevdigimlede bir düzeliyoruz bir kötü oluyoruz.
univ. desen oradaki dertler apayri.
nedir basimdaki bu kara bulutlar bilmiyorum.
Allah bu skntilari biranönce atlatmami nasip eylesin
dünki menüm
10:00
ayran detoksuna uygun kahvalti sadece yumurtam yoktu
12 ayran detoksu
16
2 balik filet salata
19
ayran detoksu
2lt su
3-4bardak yesil cay
hareket yok.
ayran detoksumda 2. günüm böyleydi,
birdaha ayran detoksu yaptigim dönemin zaten midemde rahatsizlik hissettmedigimzamanda olmasian dikkat edecegim.
midem asiri derecede sisti.
ayran detoksunun icindeki hersey midenizi balon gibi yapiyor.
faydalidir muhakkak ama midenizin normal oldugu dönemlerde yapmanizi tavsiye ederim.
selam kızlar ben de izinciler kervanına katılıyorum,haftaya tadilat başlıyor ben de annemlere gidiyorum.dönüşte de ev taşıyacağız.ara arA uğramaya çalışacağım ama düzenli giremeyeceğim artık...gitmeden evi toplamam lazım 1 haftam var.inş. dönüşüm muhteşem olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?