Selam kızlar.
net faturası derken şimdi de fare bozuldu
ceren ikinci hafta bildirim yaparsın ama listede olmazsın öyle olabilir
Burcu da canım benim hep bizim kahrımızı çekiyor nasıl öderiz biz bu kızın hakkını bilmembende hemen numarasını aldım bildirim için ama sonra vazgeçtim.Haftasonu alışveriş ve pazartesi sabah piyuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ceren gidiyorum.
En az iki hafta izin alabiliyoruz zaten.İki hafta sonra bomba gibi burdayım inşallah.Artık tatil yapılmış deşarj olunmuş olacak.Bu kez motivasyon sorun olmaz diyesim geliyor inşallah öyle olur.
-500 fena deil bence.Yapılabilir bu detoks.Bakalım bende deneyebilirim.
süper cnm, hadi sana başarılaarrrr...
eet canım umarım yarınada biraz veririm ya
iş olmadı bebeğimya adam dio ki stajer gir 200 veriyim dio haftada 40 saat çalış dio dedim oldu
kızlar geri kalanı alıntılayamadım pc donup duruo gencaylardayım akşam gelcem işte öptüm hepiniziii
Ceren, yedek fare yoktu,alacağımtelden yazıyorum
Birde kısa aralarla tatile çıkacaksın ya, ins sorun olmaz.Bi ara böyle birşey için Püsküüt'un kızdığını hatırlıyorum. :44:
Burcu,hakkında hayırlısı olsun
aaa, üstüne para veriyim deseydin.. inşallah, güzel olanaklarla, istediğin gibi bi şey bulursun cnm..
anladım cnm.. telden çok zor, kolay gelsin
yani tatil için yapacak bir şeyim yok, bütün yıl, bu 2 haftayı bekliyoruz tatil için.. dikkatli olucam ama merak etmeyin... öteki tatil de bayramla birleştiğinden 2 hafta oldu, bütün yıl hepi topu 2 hafta tatile çalışıyoruz yahuu..
dikkat edicem, almıcam kilo merak etmeyin, yani inşallah
cerencim 2 haftadan fazla sürecek 2 hafta annemler de kalacağım,dönüşte ev taşıyacağım net bağlantısı yenilenecek,2 haftadan fazla sürer gelmemm
aaa, üstüne para veriyim deseydin.. inşallah, güzel olanaklarla, istediğin gibi bi şey bulursun cnm..
anladım cnm.. telden çok zor, kolay gelsin
yani tatil için yapacak bir şeyim yok, bütün yıl, bu 2 haftayı bekliyoruz tatil için.. dikkatli olucam ama merak etmeyin... öteki tatil de bayramla birleştiğinden 2 hafta oldu, bütün yıl hepi topu 2 hafta tatile çalışıyoruz yahuu..
dikkat edicem, almıcam kilo merak etmeyin, yani inşallah
Bugünkü menüm:
sabah(09:20)
1 dilim tam tahıllı ekmek
1 yumurta+1 kk beyaz peynirli omlet
300ml light sütlü neskafe
öğlen(14:20)
fırında ızgara kabak + yoğurt + 1 dilim tam tahıllı ekmek
ara(15:30)
1 dilim ananas
akşam(17:20)
1 çanak enginar (bezelye-patates-havuç yok,sade)
3,2LT su
1 kupa yeşil çay (belki 2.yi içerim belli olmaz)
2 saat PT
afiyet olsunsabah(11:30)
pogaça
5 zeytin
domates salatalık
şekersiz çay
öğle(16:00)
1 kuru
1 bardak süt
akşam(19:00)
fırında tavuk
salata
domates çorbası
ayran
2.5 litre su
spor yok bolca gezdim
Bugünkü menüm:
1 dilim ananas
3,2LT su
2 saat PT
afiyet olsun
şu kabagı bende yapıcam
Menüm:
Sabah: 8.30
1 kase müsli
Öğle: 13.00
2 dilim ekmek
Domates salata peynir ve çay
Akşam:
1 dilim ekmek
3 kaşık patlıcan musakka
3 lt su
Kilo bildirimi:
başlangıç: 78,6
geçen hafta: 72,5
bu hafta: 71,1
fark: 1,4kg
%lik: 1,93
Kilo bildirimi:
başlangıç: 78,6
geçen hafta: 72,5
bu hafta: 71,1
fark: 1,4kg
%lik: 1,93
Bence de ya bir tanesinde izinli ol birinde olma.Yada sen izne çık,tatillerin bitince dön.hadi yaa, 1 hafta izin alamıyor muyuz? o zaman 2 alıcam mecbuurrr.. ama sonra gelicem 2 hafta listedeyim, yine mi 2 hafta izinpööfff.. ya da sonrakini Burcu'ya bildirim şeklinde yaparım, o haftalar paylaşım yapmadan...
22 haziranda tatile gidiyoruz, 30haziran akşamı dönücem... 28inde bildirim yapamam, orada tartı falan da zor iş, bu dönem izinli olmak istiyorum... ama mecbur 2 hafta mı izinli olucam, öyleyse 28haziran ve 5 temmuzda listede olamam..
12-19-26 temmuzda burdayım, liste ve paylaşımdayım, 26sının akşamı yine tatile gidiyoruz ve 11 ağustosta dönücem... bu dönemde, paylaşım yapmasam, sadece Burcu'ya kilomu bildirsem olmaz mı? yoksa yine 2 hafta izinli olurum....
kızlar yorumlarınızı bekliyorum...
Kız ağzımın suyu aktı sabah sabah:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))kızlaarr, nerdesiniiizzz yahuu????
bugün bizim şirkette çalışma vardı , evden çalışın dediler bize... ben de ewdeyim
öğlen süper bi menüm vardı, gerçi akşam yazarım detaylı ama, 2 kabak vardı dolapta onları yıkadım(1,5a düştü çünkü hafif bozulan kısım vardı attım), soydum, yarısını halka halka yarısını da uzun uzun kestim (uzunları da ortadan 2ye böldüm)..
fırın tepsisine , folyo üzerine yerleştirdim, üstüne tuz-karabiber-kırmızı biber ekledim.. azzyağı damlattım.. toplamda maks 1,5 tatlı kaşığıdır.. bi de birkaç damla su attım tepsiye, yağ tabana yetmedi tabii :) dağılsın diye...
sonra hooppp fırın(10dk sonra ters çevirdim, 10dk daha)... inanılmaz lezzetli oldu kızlar.. o azıcık yağ da tepside kaldı, maşayla aldım kabakları, üstüne 2 kaşık yoğurt, 1 dilim tam tahıllı ekmek.. afiyet olsun banaaa... bayıldım walla...
birazdan da 1 dilim ananas yiicem... akşamları yiyemiyorum, hep eşim yiyor, aklım kalıyordu
Kolay gelsin canım.selam kızlar ben de izinciler kervanına katılıyorum,haftaya tadilat başlıyor ben de annemlere gidiyorum.dönüşte de ev taşıyacağız.ara arA uğramaya çalışacağım ama düzenli giremeyeceğim artık...gitmeden evi toplamam lazım 1 haftam var.inş. dönüşüm muhteşem olur
kizlar dün bütün gün internet baglantim yoktu.
sorun internet sirketindeymis aradik ama 3 hafta oldu halen tam düzeltemediler halen net kafasina göre gidip geliyor veya tam gün net hic olmuyor.
bidahaki sefer net ne zaman gidecegini bilmedigim icin.
her ihtimale karsi ben bu sabahki kilomu paylasmak istiyorum.
72.2kg'im
ne yazikki gecen haftadan bu yana normal yememe ve ayran detoksu yapmama ragmen 700gr aldim.
regli halen beklemekteyim.
5 gün filan oldu gecikmesi, belkide bu yüzden artidayimdir.
yinede yarina kadar en azindan 71.5kg olacagimi ümit ediyorum ve netin yarin bildirim yapmam icin olmasini umuyorum.
off yukaridaki alintiyi yapabilmek icin 2 kez netten düstüm.
kizlar otivasyonum yerlerde.
bu ara zaten asiri derecede stresliyim her konuda.
reglimde 5gün fln gecikti patlayacak gibiyim.
aglamak istiyorummmmmmmmm 24 saat.
cok sinirliyim, yanimdakileride sinirlendiriyorum, sonra daha cok moralim bozuluyor
üstelik 1 haftadir 1,5kg filan almistim yarisi gitti gibi.
simdi 72.2kgim.
normal yedigim halde bu kilo
diyete basladigimdan beri ilk artim bu benim.
belki gecen regle oldugu gibi son gü+n bir sürpriz olur en azindan 400gr veririm.
kafam cok karisk niye böyle oldu bilmiyorum.
700gr artidayim kizlar hepinizden özür diliyorum.
her anlamda kendimi cok kötü hissediyorum.
stres, regl gecikmesi, sevgilimle aramin bozuk olmasi +..+..+ birsürü sey üstüme cökmüs gibi hissediyorum.
biranönce regl olup bu skntilari atlatmak istiyorum, en büyük problem o sanirim suan.
cok fenayim.
sürekli bir donuyorum bir ates basiyor. off yani offf
sevdigimlede bir düzeliyoruz bir kötü oluyoruz.
univ. desen oradaki dertler apayri.
nedir basimdaki bu kara bulutlar bilmiyorum.
Allah bu skntilari biranönce atlatmami nasip eylesin
dünki menüm
10:00
ayran detoksuna uygun kahvalti sadece yumurtam yoktu
12 ayran detoksu
16
2 balik filet salata
19
ayran detoksu
2lt su
3-4bardak yesil cay
hareket yok.
ayran detoksumda 2. günüm böyleydi,
birdaha ayran detoksu yaptigim dönemin zaten midemde rahatsizlik hissettmedigimzamanda olmasian dikkat edecegim.
midem asiri derecede sisti.
ayran detoksunun icindeki hersey midenizi balon gibi yapiyor.
faydalidir muhakkak ama midenizin normal oldugu dönemlerde yapmanizi tavsiye ederim.
Ahhhhh Nur Ahhhhhhhhhhhhh..bugün
ki menüm
10:30
2 yumurta omlet yagsiz
1 dilim tam bugday ekmegi
13-14 gibi
1 bardak az sütlü nescafe
16:00
firinda köfteli yemek
(yogurt ve salata malzemesi olmadigi icin sebzesiz bir gün geciriyorum)
18-19 gibi tekrar firinda köfteli yemekdüsünüyrum.
herzamanki gibi 2lt su icerim.
simdiye kadar 2 bardak yesil cay
karin ve popo egzersizi
Maşallah maşallah.istikrarlı menülerle her zamanki gibi beni duygulandııyorsun.Aslanım benimBugünkü menüm:
1 dilim ananas
3,2LT su
2 saat PT
Poaçayıda anladım da o kuru ne kız.Beypazarı kurusumu yinesabah(11:30)
pogaça
5 zeytin
domates salatalık
şekersiz çay
öğle(16:00)
1 kuru
1 bardak süt
akşam(19:00)
fırında tavuk
salata
domates çorbası
ayran
2.5 litre su
spor yok bolca gezdim
Menüm:
Sabah: 8.30
1 kase müsli
Öğle: 13.00
2 dilim ekmek
Domates salata peynir ve çay
Akşam:
1 dilim ekmek
3 kaşık patlıcan musakka
3 lt su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?