Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ben geldim hatunlar.sonunda evimdeyim evimi ve sizleri özledim.şimdi tam gaz kaldığım yerden devam..( bu arada bu kadar gezmem ve izinime rağmen 100 gramcık almışım.aferin bana:)
Hoşgeldin bacum.a.s.Ohh istikrarlısın 100 gr.çok az.
yeni arkadaşlarımı gelmiş onlarla da en yakın zamanda tanışmak isterim geçmişi okumam imkansız bundan sonrası için sıkı takipteyim.. haftaya evimde aerobiğe başlıyorum sıkılaşmam lazım bu arada gezdiğim her yerde ne kadar zayıfladığımdan bahsettiler çok sevindim sadece annem biraz üzüntüde manken ahdtalığına kapıldığımı düşünüyormuşkaydirigubbakcemile3

Gözünaydın,senin içinde iyi moral olmuştur öyle söylemeleri.:lepi:Bu arada annenin dediğine çok güldüm :roflol:.Bu arada ben aranıza yeni katıldım.70 kiloyum istikrarlı bir şekilde 55 kiloya kadar gelmek istiyorum.Hergün spor yapıyorum,herşeyden yiyorum fakat az yemeye çalışıyorum.Belirli bir diyet listesine bağlı kalamıyorum çünkü 2 ay kadar önce kalp spazmı geçirdim.Kilolarda ordan kalma zaten ne güzel 60 kiloydum:CüvCüv::1rolleyes:

Hoşgeldin bacum.a.s.Ohh istikrarlısın 100 gr.çok az.

Gözünaydın,senin içinde iyi moral olmuştur öyle söylemeleri.:lepi:Bu arada annenin dediğine çok güldüm :roflol:.Bu arada ben aranıza yeni katıldım.70 kiloyum istikrarlı bir şekilde 55 kiloya kadar gelmek istiyorum.Hergün spor yapıyorum,herşeyden yiyorum fakat az yemeye çalışıyorum.Belirli bir diyet listesine bağlı kalamıyorum çünkü 2 ay kadar önce kalp spazmı geçirdim.Kilolarda ordan kalma zaten ne güzel 60 kiloydum:CüvCüv::1rolleyes:

sende gruba hoşgedin canım..öncelikle geçmiş olsun..her şeyin başı sağlık.bende doğumda aldığım kiloları vermeye çalşıyorum 71 ile başladım şu an 61 kiloyum bende 58 veya 55 olmak istiyorum.diyet listem yok bende senn gini yiyorum sebze meyve bol bol zararlı şeylerden az az:))

bugüm yediklerim

6 adet patates

1 yudumcuk pamuk sekeri :) bi yerim sismesin die zorla yedirdiler :)))))))

canım sende gruba yeni katılanlardansın galiba ben izinlkiydim bugün döndüm yuvaya..bu arada sırf patates mi yiyiyorsun çok merak ettim.bu arada ara sıra kaçamak olur canım hem haklılar şişer mişer sorun olur:)opuyorumnanaktan

acibiber evet canim grupta yeniyim.
patates diyeti yapiyorum.
3 sadece patates yicem :)))))))

sonum ne olacak hep birlikte görcezz
3ncü günden sonra tavuk eti ve sebzede yicem.

himm tüh
özetleyim o zaman
90 kilodan 70 e düsmüs bulunmaktayim .. ama su son 8 kiloyu bi veremedim.
hep git gel git gel 73 -69 arasi gidip geliodum.
73,9 kiloydum 1 bucuk hafta önce .. bu yarisma vesilesiyle vercem insallah kalaninida

himm tüh
özetleyim o zaman
90 kilodan 70 e düsmüs bulunmaktayim .. ama su son 8 kiloyu bi veremedim.
hep git gel git gel 73 -69 arasi gidip geliodum.
73,9 kiloydum 1 bucuk hafta önce .. bu yarisma vesilesiyle vercem insallah kalaninida

vay tebrik ederim canıöm seni inş aramızda verirsin kilolarnı ve mezun olursun..:hooray:

merhaba kızlar bugün uğrayamadım sabah kızımın okul toplantısı vardı yoğun bir gün oldu gelelim yediklerime bugün oruçtum sahurda 2dilim kepekli ekmek klasik kahvaltı süt ve 2çatal fıstık ezmesi
iftarda biraz kaçırdım maalesef domates çorbası taze fasulye birazda mantı yedim

merhaba kızlar bugün uğrayamadım sabah kızımın okul toplantısı vardı yoğun bir gün oldu gelelim yediklerime bugün oruçtum sahurda 2dilim kepekli ekmek klasik kahvaltı süt ve 2çatal fıstık ezmesi
iftarda biraz kaçırdım maalesef domates çorbası taze fasulye birazda mantı yedim

afiyet olsun şekerim aman dikkat et bugünlerde...

bu arad asimit almışsın kendinekaydirigubbakcemile5

oğluşu uyuttum çamaşırımı serip namazımı kılıp yatacağım yarın oruç tutacağım hepinizi öptümmmmmmmyerimseniben

yeni arkadaşlarımı gelmiş onlarla da en yakın zamanda tanışmak isterim geçmişi okumam imkansız bundan sonrası için sıkı takipteyim.. haftaya evimde aerobiğe başlıyorum sıkılaşmam lazım bu arada gezdiğim her yerde ne kadar zayıfladığımdan bahsettiler çok sevindim sadece annem biraz üzüntüde manken ahdtalığına kapıldığımı düşünüyormuşkaydirigubbakcemile3

merhaba canım a.s.
bende yeni katıldım sayılır.
banada ne kadar kilo almışsın diyolar :( ama bu bana baya gaz verdi açıkcası gayet güzel kilo vermeye başladım hihoyyyt
ayy bu anneler hep aynı ya banada bak sakın zayıflama böyle çok güzelsin diyor.eskiler daha bi etli butlu seviyor sırnaşık şey

acıbiberim hoşgeldin. Oğluş nasıl kocaman adam olmuştur artık.
Ben de kaldığınız yerden devam edeyim ahhh bu anneler.
Annemlerdeyim yemeğimi yiyip geldim annem bir şeyler tepiştirmesin diye ve sıkı diyetteyim dedim telefonda. Mutfakta masanın üzerinde un helvası vardı hayatta dayanamadığım şeylerden bir parça aldım mecburen neden anlamazlar anlamıyorum sıkı diyetteyim diyorum kaldır yani değilmi özellikle koymuş anneannen sana yolladı diyor :((
genel olarak iyiydim bugün sadece suyumu tamamlayamadım 2 ltye, hep dersteydim çünkü.

Genciza ve emirel online nasılsınız kızlar nasıl gitti bugün?

ii akşamlar kızlar.... birileri işten bahsetmiş guzelimm Allah yardımcın olsun ama gerçekten krizi bahane eden çok insan var... hakkından hayırlısı canım ....
bhrcım canım ben seni toparlandın sanmıştım... inş. en kısa zamanda toparlarsın kendini boğaz ağrısı gerçekten çok zor... c vitamini almaya çalış bu arada yeşil çay c vitaminden 100kat daha fazla gripten koruyormuş... sanırım sende sürekli içiyordun :((
sana söledim ama bende spor yapamadım evi toparladım komşum geldi :((
şimdi akşam yemeği hazırlayacağım görüşürüz kızlar

bende dün biraz toparlandım sanıyodum canım daha iyiydim ama bu sabah kalktım ses gitmiş yutkunamıyorum halsizlik derken düştüm yine yataklara :( inşallah en kısa zamanda toparlanırım da beraber spora kaldığımız (daha doğrusu başlayamadığımız) yerden devam edelim kaydirigubbakcemile5

baharcım bir hastalık geldimi zor bırakır diyette yapıyorsun vitamin takviyesi falan yapsan belki çabuk toparlarsın önümüz de kış.

güzelim iş için inşallah hayırlısı olsun, bir işte mutlu olmak ve kalıcı olması çok önemli şeyler.

sohbet etmek çok istiyorum ama çıkmam lazım uyukusuz kalmayayım yarın 10dan 4e kadar dersim var. Arada yemek fırsatı bulurum inşallah.

geçmişi okudum ama beynim yorgun aklımda birşey kalmadı.

patborim aazıcık dikkat vereceksin dosba liste de vermiş sana, çabuk aldın yereşmeden çabucak verirsin. Hadi tatlım sana güveniyoruz.

Back
X