- 1 Ağustos 2009
- 3.990
- 426
- 163
Hoşgeldin bacum.a.s.Ohh istikrarlısın 100 gr.çok az.ben geldim hatunlar.sonunda evimdeyim evimi ve sizleri özledim.şimdi tam gaz kaldığım yerden devam..( bu arada bu kadar gezmem ve izinime rağmen 100 gramcık almışım.aferin bana:)
yeni arkadaşlarımı gelmiş onlarla da en yakın zamanda tanışmak isterim geçmişi okumam imkansız bundan sonrası için sıkı takipteyim.. haftaya evimde aerobiğe başlıyorum sıkılaşmam lazım bu arada gezdiğim her yerde ne kadar zayıfladığımdan bahsettiler çok sevindim sadece annem biraz üzüntüde manken ahdtalığına kapıldığımı düşünüyormuşkaydirigubbakcemile3
Gözünaydın,senin içinde iyi moral olmuştur öyle söylemeleri.:lepi:Bu arada annenin dediğine çok güldüm :roflol:.Bu arada ben aranıza yeni katıldım.70 kiloyum istikrarlı bir şekilde 55 kiloya kadar gelmek istiyorum.Hergün spor yapıyorum,herşeyden yiyorum fakat az yemeye çalışıyorum.Belirli bir diyet listesine bağlı kalamıyorum çünkü 2 ay kadar önce kalp spazmı geçirdim.Kilolarda ordan kalma zaten ne güzel 60 kiloydum:CüvCüv::1rolleyes: