Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızçeler bugünden itibaren mesaj sayılarını bana atıyorsunuzzzzzzz duyurulurrr

ya kızlar bugün paylaşım alanına baktım püsküüt etap değerlendirme raporu yayınlamış 9. takımın yani bizim kardeş takımın bir sürü yanlışı varmış. 13. takım kontrol etmedi mi filan demiş. o gün 9. takım listeyi paylaştı burda bende baktım ama ben sadece yüzde ve farkları kontrol ettim yani kurallara uyuyomu bakmadım zaten kuralları da bilmiyorum paylaşım alanına da yazdım sizce bişi olur mu 9. takıma veya bize herhangi bişiler olursa ben çok kötü olurum ya

:26::26::26: üzülme zuzuuumm, isteyerek yapmadın ki... Emoş'a sor bi bakalım, belki o bilir bize ceza var mı... ama sen bildiğin kadarıyla destek oldun yani :26::26::26::26::26:

kız pilavı yiceksen çok kaçırmaaaaa
PİLAV yemedim merak etmeyin
Fikir paylastık sadece...
Aramızda gergin bi durum bile olmadı
selam güzeller,
mesaj sayılarımız aşağıdaki gibi... eksiklerinizi gönderebilirseniz güncellerim...

Eki Görüntüle 726236
benim dünden 9 msjım vardı ::44:
kızçeler bugünden itibaren mesaj sayılarını bana atıyorsunuzzzzzzz duyurulurrr
anlasıldı komutanıum

Bi sorun cıkacagını sanmıyorum ama yinede bilemem.
sen bilerek yapmamıssın,acıklamanıda yapmıssın..
bişey olmaz inş.

:26::26::26: üzülme zuzuuumm, isteyerek yapmadın ki... Emoş'a sor bi bakalım, belki o bilir bize ceza var mı... ama sen bildiğin kadarıyla destek oldun yani :26::26::26::26::26:

ceza yok canım sanırım 9. takımdan düzeltme bekliyorlar sadece ama be bilim ben kontrol diince yüzdelere filan bakmıştım sadce

umarım bişi olmaz melekcim ya bu arada pilav yememene çok sevindim

sabah(10:45)
2 yumurtadan omlet ama yiyemedim hepsini
domates salatalık
yarım kk peynir
5 zeytin
kızartılmış 1 tam bugday roll

öğle(15:00)
4 tane köfte yemeğin içinden seçtim
330 ml ayran
domates

akşam(19:30)
1/2 ızgara gögüs
salata
330 ml ayran
közlenmiş mantar soğan domates biber

3lt su
500 ml yeşilçay
500 ml kayısılı form çayı
30 dk jillian
20 dk basen karın egzersizi

Son düzenleme:

pilav yememen süper olmuş
mesajlarını güncelledim cnm, paylaşıyorum yine..

süperr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…