Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

geçmiş olsun canımcım

bende orayı izliyorum canım ama ankara da çok kötü konur da sıkıştırmışlar bizim arkadaşları gaza boğmuşlar

umarım eşine bişi olmaz canım

durumlar sakinleşiyor gibi cnm , konuştum şimdi, gezi parkında oturuyorlarmış.. barikatlar kalkmış..çekiliyormuş polis..
yazılacak, söylenecek o kadar çok şey var ama burası yeri değil boşver..
arkadaşların da umarım iyidir cnm daha fazla zarar, kayıp olmasın cnm...

valla canım odtü de ayaga kalktıysa ankara yatışmıcak gibi şu an arkadaşlarımdan bi haber almadım ama ortam çok kötüymüş gencaylarda gitti iş yerinden 5 otobüs kadar umarım bşi olmaz

ay bu arada tam 2 saatte 1 içemedim bu ayranı ama idare eder durumdayım.. 1 kase daha içeyim bakayım... açım Burcuuuu , ama ölmek var dönmek yok detokstan

kız nşallah su değil gerçekten yağ kaybederim, gerçi artık ööle vücüdümda fazla su olmadığı için su kaybı olmaz yani olacak olan kayıp heralde..
neyse, ayın 5inde hastalanıcam ben inşallah yani eğer gecikmezsem şişlik olmaz cumaya heralde ama gecikirsem bilemem

valla canım ben çok aç kalmadım sanırım suya yüklendğim için vereceksin kızım adamı delirtme yagdan kayıp oluo kuzum 2. gün hatta daha çok oluomuş filan diolarda ben eremedim o günlere

valla canım odtü de ayaga kalktıysa ankara yatışmıcak gibi şu an arkadaşlarımdan bi haber almadım ama ortam çok kötüymüş gencaylarda gitti iş yerinden 5 otobüs kadar umarım bşi olmaz

cnm içini ferah tut, şöyle düşün, ülkemizde olan bu olaylara duyarsız kalmıyoruz, eşlerimiz, arkadaşlarımızla destek veriyor... ben gurur duyuyorum... yüzbinler toplandı birçok şehirde, onlarca meydanda... çoğunun ciddi bir şeyi yok... hayırlısıyla gelecekler...
ay halimize bak, sanki savaşa yolladık.. yazıklar olsun.. neyse, dur yine sinirlenmiyim...

valla canım ben çok aç kalmadım sanırım suya yüklendğim için vereceksin kızım adamı delirtme yagdan kayıp oluo kuzum 2. gün hatta daha çok oluomuş filan diolarda ben eremedim o günlere

yok ben kafaya koydum, 65 olucam ... hatta 65 olduğumda hala hamiş kalmadıysam yavaş yavaş indiricem hedefi.. yapabilirim di mi ööle?

burda konuşmayalım polemik oluyor sonra hayırlısı olsun canım inşallah

yok ben kafaya koydum, 65 olucam ... hatta 65 olduğumda hala hamiş kalmadıysam yavaş yavaş indiricem hedefi.. yapabilirim di mi ööle?

tabi canım indirirsin bende eger bu ayın sonunda 60 ı görürsem hedefimi 55 e çekmeyi düşünüyorum herkes dio ki çok güzel zayıfladın filan gaza getirio beni

Kızlar tam 2 saattir ütü yapıyorum.
Canım cıktı ya.. Bitiremedim,daha benim giysiler ütülenecek off off
Yardıma gelin biriniz

Yardıma gelin biriniz

ahahhaa canım valla ben perşembe gencaylara gittim yaptım dün evde yaptım mümkünse ütü ütü masası görmek istemiyorummmmm

kolay gelsin sanaaaaaa

tabi canım indirirsin bende eger bu ayın sonunda 60 ı görürsem hedefimi 55 e çekmeyi düşünüyorum herkes dio ki çok güzel zayıfladın filan gaza getirio beni

ya evet kuzum , bana da herkes söylüyo çok fark ediliyor diye.. nasıl mutlu oluyorumm.. duydukça daha da söylesinler istiyorum.. gaza geliyorum, daha da zayıflamak istiyorum...

69,9u bile göreyim, resim koycam size bu hafta olur mu bilmem şu regl olayından ama haftaya koyarım heralde...

Yardıma gelin biriniz

ıyy, ben de ütüyü sevmem pek, gerçi seven de yoktur heralde
seninkiler sona kaldıysa , demek ki baştan savma yapıcan onları
kolay gelsin Meleeeeekkkk, eee anne olmak kolay diil

ıyy, ben de ütüyü sevmem pek, gerçi seven de yoktur heralde
seninkiler sona kaldıysa , demek ki baştan savma yapıcan onları
kolay gelsin Meleeeeekkkk, eee anne olmak kolay diil
nefret ediyorum ütü yapmaktan ya

benimkileri başka bi gün yapıcam artık
canım cıktı bugün...

İnsna evli bide anne olunca hep kendisi sona kalıyor

ahahhaa canım valla ben perşembe gencaylara gittim yaptım dün evde yaptım mümkünse ütü ütü masası görmek istemiyorummmmm

kolay gelsin sanaaaaaa

üff sorma ya.. yapmıcam bugün artık.
kriz gecircem yoksa

Kızlar ben çıkayım.
Mezun oldugum lisenin pilav günü var 1 saat sonra.Oraya gidecegim...
Akşama kadar girerim mi bilemiyorum..
Öpüldünüz

bu hafta görcen merak etme bende o kadar şişlik olmuo ya regl dönemnde

yapma yapma yarın yaparsınnnn

Kızlar ben çıkayım.
Öpüldünüz

kız pilavı yiceksen çok kaçırmaaaaa

Kızlar ben çıkayım.
Öpüldünüz

pilav mıı??? yemicen di miii?

bu hafta görcen merak etme bende o kadar şişlik olmuo ya regl dönemnde

yapma yapma yarın yaparsınnnn

kız pilavı yiceksen çok kaçırmaaaaa

ya Burcum bende oluyor yaa, hatta lisedeyken falan ya da üniversite diyim, 3 kiloya yakın oluyordu .. gerçi o zamanlar canım tatlı istiyor diye ne bulursam yiyordum, ondan da olabilir ama oluyor yani.. şimdi yine 1 kilo oluyor... ama bu sefer 5 gün kaldı hala 71.1 çıktım bu sabah... şaşırdım

I love 60s hahhhaaa anladın sen

kızlar bu arada hemen saç kestirdim, duşumu aldım he.. benim de dişçim kayınvalidemin karşı aptnında.. walla, 10m..
kuaförüm yürüyerek 15dk ama arabayla gittim 3dkda.. hemen kestirdim, geldim, duş yaptım, hoooppp size yazmaya...

katlı yaptırdım bayaa, uzatıcam diyorum ya şimdilik, uzatmaya müsait bi model oldu... öncekini takmıştım zateni kestim gitti

pşştt kızlaaaaarrr, nerdesiniiizzz?
Kocam geliyormuş, vapurla karşıya geçmiş.. biz atlattık gibi, Burcu'mm darısı senin başına.. az sonra son ayran ve nohut-mercimek-bulgur karışımımı içicem....
bu günü kazasız atlatıyorum inşallah.. yrna bakcaz

bu arada mesaj sayılarını herkes yollamadı, yollamayanlar yollayabilirler mi plzzz? yrn yayınlıcam da..
öptüüümmm akşam daha giremem heralde, kocişş gelsin onunla ilgilenirim, daha evimize falan gidicez(kayınvalidemlerdeyim ya)...

byee güzellerr

ahahahhahaha canım merak etme şişmiceksin çok

iyi hadi bakalım bende aralık da kestirdim 2014 hazirana kadar kestirmicem ahtım var

geldi geldi bizimkide evde hadi bakalım uğrarsın bea arada

SABAH(11:00)
1 haşlanmış yumurta
kızartılmış tam bugday roll
domates salatalık
şekersiz çay
5 zeytin
yarım kk dan peynir

öğle(15:00)
1 kase yoğurt
kuru kayısı

akşam(19:30)
3 yk bamya
1 tavuklu karnıyarık
salata
1/2 dilim kek

3 lt su
20 dk jilian
20 dk karın basen
500 ml yeşilçay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…