07:30 sade türk kahvesi
08:30 sade türk kahvesi,biraz bitter çikolata
10:00 1 salatalık
13:00 2 bardak şekersiz çay,3 minik poğaça
16:00 1 bardak şekersiz çay,3 küçük parça baklava
19:00 sade türk kahvesi
20:30 2 bardak çay,biraz kıraker
3litre su
toplam 1 saat dışarıda hafif tempoda yürüdük
Başağrım vardı.bulantı oldu bayılacak gibi hissettim kendimi öğleden sonra.tatlı yiyince kendime geldim birazkan şekerim düşmüştür belki:26: Neyapim yediğim hiçbirşeyi saklamak istemiyorum sizden.Niye kendimizi kandıralımki böyle tiplerde var etrafımızda yerler yerler otururlar.Ben bişey yemiyorum.ilaçlar kilo aldırıyor derler
hadi öyle olsun bakalımKızlar bugünkü menümü görmemezlikten gelinbiraz rahatsızdım:26:
o zaman biz bu hafta " transfer oldu" diye not düşeriz Özlem için..canım tamamen kapandı bu hafta son bildirmlerini yaptılar izinliler gitti geriye kalanlarda dağılmış
ben yumurtadan bıkmam canım çok seviyorum bilmiyorum ama her gün yerim yani
canım sahurda çok az yemişsin acıkmadın mı ki ama geneli güzel yani gece bi yumurta olsa örnek ramazan menüsü derdim
Memnun oldum melek15 kilo imkansız gibi tabi
Bugün size 1 ayda 15 kilo verdiren diyet listesi vereceğim. Bu diyet listemiz 7. günlük program olarak vereceğim ve siz bunu 4 hafta boyunca uygulayacaksınız. Diyet listemiz bünyenizi biraz yorabilir çünkü zor bir diyettir ancak elde edeceğiniz sonuçları düşündüğünüzde buna dayanabileceğinizi düşünüyoruz.
Bu diyeti uygularken eğer sizi zorlarsa 7 gün sonunda 3 gün bir mola verin daha sonrasında tekrar yapmaya devam edebilirsiniz.
1.Gün
Diyetimizin birinci günü birazcık zordur. Bugün istediğiniz kadar sınırsız meyve yiyebilirsiniz. Bol bol su tüketebilirsiniz ancak yemek yemek kesinlikle yasak.
2.Gün
Diyetimizin ikinci gününe geldik. Bugün meyve değil ancak sınırsız meyve suyu tüketebilirsiniz. Bugün de maalesef yemek yemek yasak. Yine bol bol su tüketebiliyorsunuz.
3.Gün
Diyetimizin üçüncü gününe geldik. Bugün diyetimiz yavaş yavaş rahatlamaya başlıyor.
Kahvaltıda: 2 kibrit kutusu kadar beyaz peynir, 1 adet haşlanmış yumurta, salatalık, domates, 2 dilim tam buğday ekmeği ve 1 adet armut
Öğle Yemeğinde: Bol bol yeşillik içeren salata, üstüne bir kibrit kutusu kadar peynir ve biraz zeytinyağı
Akşam: 150 gram ızgara tavuk, 2 domates, 1 bardak ayran
4.Gün
Kahvaltıda: 2 kibrit kutusu kadar beyaz peynir, 1 adet haşlanmış yumurta
Öğle Yemeğinde: Bol bol yeşillik içeren salata, üstüne bir kibrit kutusu kadar peynir ve biraz zeytinyağı
Akşam Yemeği: 100 gram peynir ile yapılmış 2 yumurtalı omlet
5.Gün
Kahvaltıda: 2 kibrit kutusu kadar beyaz peynir, 1 adet haşlanmış yumurta
Akşam Yemeği: 1 adet alabalık ızgarada pişmiş olacak yanında bol yeşillikli salata
6.Gün
Kahvaltıda: 2 dilim yağsız dil peyniri, 1 kaşık diyet reçel, meyve çayı veya ıhlamur.
Öğle Yemeğinde: Bol bol yeşillikli salata
Akşam Yemeği: 150 gram ızgara tavuk yanında 1 bardak ayran
7.Gün
Kahvaltıda: 2 dilim tam buğday ekmeği üstüne 2 kaşık fıstık ezmesi
Öğle Yemeğinde: Bol bol yeşillikli salata
Akşam Yemeği: 150 gram ızgara tavuk yanında 1 bardak ayran
07:30 sade türk kahvesi
08:30 sade türk kahvesi,biraz bitter çikolata
10:00 1 salatalık
13:00 2 bardak şekersiz çay,3 minik poğaça
16:00 1 bardak şekersiz çay,3 küçük parça baklava
18:00 şekersiz sütlü nescafe(inek sütü)
19:00 sade türk kahvesi
20:30 2 bardak çay,biraz kıraker
3litre su
toplam 1 saat dışarıda hafif tempoda yürüdük
Başağrım vardı.bulantı oldu bayılacak gibi hissettim kendimi öğleden sonra.tatlı yiyince kendime geldim birazkan şekerim düşmüştür belki:26: Neyapim yediğim hiçbirşeyi saklamak istemiyorum sizden.Niye kendimizi kandıralımki böyle tiplerde var etrafımızda yerler yerler otururlar.Ben bişey yemiyorum.ilaçlar kilo aldırıyor derler
ekstra yemek yemediğim için bir facia ile karşılaşmam İNŞALLAHdürüstlüğün için teşekkür ederim canım ama hep tatlıya yüklenmişsin yarın sabah tartılırsan eğer umarım bi facia ile karşılaşmazsın yarın daha düzenli yumurtalı yoğurtlu etli sütlü bi menü istiyorum
hadi öyle olsun bakalım
o zaman biz bu hafta " transfer oldu" diye not düşeriz Özlem için..
sahurda yumurta cok cok ii olacaktı. ama gece kalktım ya,üşendim hemen gecistirdim.
Pek acıkmadım ama susadım cok.
iftarda 1.5 lt içtim
protein agırlıklı bi menü.
ii kilo verdirir diye düşnüüyorum. ama 1 ve 2 . günde hiçbirşey yok neredeyse.
Birde su var, böyle menüler yapıp, sonrada bundan cok yersen hemen kilo alırsın.
bence bunları bosver, protein agırlıklı daha güzel beslenmeye calıs.
benim sahsi fikrim bu
ben diyetin 1 2 3. gününü niye görmemişim yaw uykum gelio ondan mı kiiio kadarda sağlıklı değilmiş
Oğlumun alaycı bakışları eşliğinde, zumbamı bitirmiş bulunuyorum
Gidip bi yeşilçay alayım...
Allah seni
Git yat Burcu ya, uyuklama buralarda
Aylardır ilk defa baklava ve poğaça yedim.özlemişim) bitter yarım paket.kırakerde 1 avuç içi kadar vardır galiba oda yarım paket kadar.inanın son zamanlarda ilk defa böyle oldu. Melekciğim öyle düşünşem paylaşmam bu şekilde sizinle. Ay çok berbat hissediyorum kendimi.haklısın çok kalori almadım ama sağlıklı beslenince insan kendini çok çok iyi hissediyor.ay ay ay pisikolojim bozuldu sanki
ahahha oğlunda yapsın senle yapmıo mu
ahahahahha uyumıcammmm
yok ya, yapmıyor.
Yarım saat boyunca bi videodakilere bide bana baktı
yapabiliyor muyum diye
Aylardır ilk defa baklava ve poğaça yedim.özlemişim) bitter yarım paket.kırakerde 1 avuç içi kadar vardır galiba oda yarım paket kadar.inanın son zamanlarda ilk defa böyle oldu. Melekciğim öyle düşünşem paylaşmam bu şekilde sizinle. Ay çok berbat hissediyorum kendimi.haklısın çok kalori almadım ama sağlıklı beslenince insan kendini çok çok iyi hissediyor.ay ay ay psikolojim bozuldu sanki
Çocuklar herşeyi taklit ve takip etmeyi çok severler.
iyiki varlar
Kızlar ben çıkıyorum.
Burcu bugünkü mesaj sayım 30.
öptüm sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?