Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

dürüstlüğün için teşekkür ederim canım ama hep tatlıya yüklenmişsin yarın sabah tartılırsan eğer umarım bi facia ile karşılaşmazsın yarın daha düzenli yumurtalı yoğurtlu etli sütlü bi menü istiyorum

Kızlar bugünkü menümü görmemezlikten gelin biraz rahatsızdım:26:
hadi öyle olsun bakalım
o zaman biz bu hafta " transfer oldu" diye not düşeriz Özlem için..

sahurda yumurta cok cok ii olacaktı. ama gece kalktım ya,üşendim hemen gecistirdim.
Pek acıkmadım ama susadım cok.
iftarda 1.5 lt içtim

protein agırlıklı bi menü.
ii kilo verdirir diye düşnüüyorum. ama 1 ve 2 . günde hiçbirşey yok neredeyse.

Birde su var, böyle menüler yapıp, sonrada bundan cok yersen hemen kilo alırsın.
bence bunları bosver, protein agırlıklı daha güzel beslenmeye calıs.
benim sahsi fikrim bu

amaniiin bu ne

Yargılamıyorum seni,sadece bilgilendirmek için söylüyorum.
Baklavanın bir dilim 100 kalori, etti 300 kalori
Poğaçanın sadesi 180 kalori, hadi küçük dedik nerden baksan oda 250 aklori vardır.
krakerin paketi 140 kalori ne kadar yedin bilmiyorum
bitetrinde paketi 240 kalori civarında...

Bu kısa bilgilerden sonra sunu söyleyeyim.
belki cok kalori almamıssındır ama bu tarz seyler kilonda duraklama yapar.

Yarından itibaren bomba gibi gelecegine eminim ben

Son düzenleme:
ekstra yemek yemediğim için bir facia ile karşılaşmam İNŞALLAH

ben diyetin 1 2 3. gününü niye görmemişim yaw uykum gelio ondan mı kiii o kadarda sağlıklı değilmiş

Oğlumun alaycı bakışları eşliğinde, zumbamı bitirmiş bulunuyorum

Gidip bi yeşilçay alayım...

Aylardır ilk defa baklava ve poğaça yedim.özlemişim) bitter yarım paket.kırakerde 1 avuç içi kadar vardır galiba oda yarım paket kadar.inanın son zamanlarda ilk defa böyle oldu. Melekciğim öyle düşünşem paylaşmam bu şekilde sizinle. Ay çok berbat hissediyorum kendimi.haklısın çok kalori almadım ama sağlıklı beslenince insan kendini çok çok iyi hissediyor.ay ay ay psikolojim bozuldu sanki

Son düzenleme:

yok yok bozulmasınnnn yarın seni bomba gibi görmek istiyorum

yok yok bozulmasın.
Bugünü yaşamamış say.
Yarın adam akıllı beslen artı spor yap birde,Bugünü telafi için...

bizimkide 19 aylık pilates yaptığım zaman üf üf üf nefes veriyor.ebru şallı'yı gördüğü an nefes vermeye başlıyor.Cadı geçen 2 kgluk dambılın birini almış eline iyiki ayağına düşürmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…