Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

çok uzun bir süre zayıf olduğun için , vücut o kilolara inmeyi başaracaktır Özlemcim.. ha gayret

canıııımmm, ben bu iletiyi kaçırmışım yaa... çoookk tebrik ederim... süper olmuş... güzel haberlerini iletirsin bize artık.. fıstık gibi bi gelin olcan kız, 1 yıl onceden zayıflamaya başladın

Venüs'cüm Burcu anlatmış zaten, aynen öyle oldu... Emoş'un elindeymiş, diskalifiye olmak ne demek kızz, olmazsın
mazeretin vaaaarrr, direniyordun sen

İftara 8 dk. kaldı.
Ben cıkıyorum kızlar

allah kabul etsin cnm..

kızlaaar nasılsınız bakiiim? burcuuumm nasılsın nasıl gidiyooorrr çok özledim burayııı
Buseee, naber? nasılsın? biz de seni özledik cnmmm.. gel arada.. azcık kilo almışsın hee, ver hemen, senin nazarlık menülerin efsane

Menüm:

Sahur:
1 dilim ekmek
1 kk peynir
5 zeytin ve çay

İftar:
1 dilim ekmek
4 kaşık kıymalı türlü
1 kase sebze çorbası

2.5 lt su ( yatana kadar )
30 dk. zumba + 50 mekik

bravo cnm

kız bu neee??? neyse, dürüst olmuşsun. o açıdan tebrik ediyoruz... ama sağlıklı menüler bekliyoruz senden

Oğlumun alaycı bakışları eşliğinde, zumbamı bitirmiş bulunuyorum

Gidip bi yeşilçay alayım...

yok ya, yapmıyor.
Yarım saat boyunca bi videodakilere bide bana baktı
yapabiliyor muyum diye

ahhaaa, çok komik yaa...

ahahha gencay ın yengesi plates yapıo 3 yaşında bi kızı var oda oynadığı topu alıp gelio oda yapıo ne gülüyüorum ya

çok sevimli oluolar di mi o zamanlarda...

Çocuklar herşeyi taklit ve takip etmeyi çok severler.
iyiki varlar

bende evleneym hemen istiyorum zaten

pşştt, burcuuu, benden önce doğururmuşsun yok ben önce doğurayım hayırlısıyla sen bana sorarsın merak ettiklerini

İYİ GECELER KIZLAR YARIN DAHA HAFİF BİR GÜN OLSUN İNŞ. AMİN

iyi geceleeeerr, ve günaydın kuzuumm.. inşallah...

dünkü menüm:

sabah(11:15)
2 yumurta + beyaz peynirli yağsız omlet, 1,5dilim çavdar ekmeği
200ml light sütle neskafe

ara(15:30)
1 activia

ara(17:00)
1 yeşil elma

akşam(19:30)
2kuru patlıcan ve 2 biber dolması
(biberler minicik, 1 lokma, dolma içinde sadece kıyma-soğan ve baharat var, toplamda 2 kaşık bulgur ekledim içine)
çok az z.yağı koydum, normal dolma değil yaniii

ara(21:30)
1 kase light sütlü nesfit (canım çok tatlı istiyor kızlar akşamları, dayanamıyorum)

2 LT su
spor yok
yeşil çay yok

Günaydııınn kızlaaarr...

hemen dünkü olanlara bakayım, menümü yazayım, Burcu'ya mesajlarımı yollayayım, sonra spora gidicem
günaydın kuzucummm

senden önce doğurmam merak etme ayyy böle çıtır gibi bi gelin olurum ya

normal normal herşey çok güzel ama suyu azalttın ceren ya

ben çıkıyorum kızlar, giyinip, spora gidicem... 1 gibi dönerim...
görüşürüüüzzz..

hadi kolay gele yavrummmm

günaydın kızlarrr ay ya sabah sabah davul zurna sesiyle uyandım ya yan binadan gelin çıkardılar hüzünlendim ya ben bu adamı çok seviyom herhalde hemen evlenmek istiyorum beaaaa :78::78:

Benim gelinliğimin üstü askılıydı, beyaz bi bolero yaptırmıstık.
Altı kabarık, cicek işlemeleri vardı öyle işte

ay ben gelinliik bakıyorum zaten 1 yıldır ankaradaki bütün gelinlik fuarlarna gidiyorum katalog topluyorm filan şimdi bide az çok düğn tarihi belli olunca heyecan yaptım

ay ben gelinliik bakıyorum zaten 1 yıldır ankaradaki bütün gelinlik fuarlarna gidiyorum katalog topluyorm filan şimdi bide az çok düğn tarihi belli olunca heyecan yaptım

Heyecan olmaz mı h,ç? insanın en güzel anlarından biridir, gelinlik giyecegi an..
inş. herşey gönlünce olur...

Kızlaaarr, ben geldim.. canım çıktı sporda.. hastalanmadım da hala

neyse, bi bakayım benden sonra neler konuştunuz.. ya kızlaarr. ben gevşedim sanki..
ay böyle diyince garip oldu, diyet anlamında değil de, bacaklarımda özellikle sarkmalar var yaa karnım da yumuşadı ama nispeten daha iyi... toparlanır mı bunlar zamanla? internette biraz araştırdım, 5-6ayda toplanır diyor.. bilmiyorum ne olacak halimiz... sizde var mı yaa

oldu canım bendede yumuşadım sarkmalar bendede var

günaydın kuzucummm

senden önce doğurmam merak etme ayyy böle çıtır gibi bi gelin olurum ya

normal normal herşey çok güzel ama suyu azalttın ceren ya

hadi kolay gele yavrummmm

tamam anlaştık o zaman, ben önce doğurucam inşallah
çıtır ötesi olacaksın kuzuuumm
suyu evet cnm yaa, ama o kadar için daralıyo ki, reglden heralde.. neyse bugün biraz fazla olacak, spora da gittim ya, şimdiden 2ye yaklaştım..1.5i geçti yani..

günaydın kızlarrr ay ya sabah sabah davul zurna sesiyle uyandım ya yan binadan gelin çıkardılar hüzünlendim ya ben bu adamı çok seviyom herhalde hemen evlenmek istiyorum beaaaa :78::78:

ööle oluyo Burcum, bi şeyler konuşulunca hemen olsun istiyosun

evli olan minnoşlarım ben sizin gelinliklernizi çooooook merak ettim

ben albüme koymuştum 1 resim galiba.. istersen sana özelden atayım 3-5 resim cnm... şimdi daha zayıfım ama neyseee

denemen lazım, denediğinde görüyorsun sana uygun olanı.. gelinlikçiler de çok tecrübeli bu konuda.. dinle mutlaka onları.. ben beyaz butikten almıştım, çok memnun kaldım... diktiren arkadaşlar da nerdeyse aynı parayı ödediler yani...

hayallerimdeki olur umarım o kadar çok şey hayal ettk gencayla inş. hepsi gerçek olcak
hayallerinden daha da güzel olsun cnm her şey

oldu canım bendede yumuşadım sarkmalar bendede var

zamanla toplanıcakmışız işte... 5-6 ay yazıo internette... bekleyelim bakalım kuzum.. diyor ki, ayda ortalama 3-4 kilo veriyorsunuz ancak cilt bu hıza yetişemiyor..o yüzden kilo verme bitince 5-6 ay beklemek lazımmış.. tabi bu durum normal kilo verenler için geçerli .. maks 30 kilo falan... eğer 50kilo falan veriliyorsa ameliyat kaçınılmaz ..

olur at da bakıyım kuzucum ya merak ettim aynen öle yapcam tecrübeli gelinlikçi tanıdıkları var anamın oralardan alcam ya diktirme hç bi zaman hayalindeki gibi olmuyor o nedenle diktirmem gördüğümü alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…