Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

dün akşam kendime diyet listesi ararken bir site buldum hoşuma gitti bakmak isteyen arkadaşlara özelden yollayayım sizde fikirlerinizi yazarsınız

Öncelikle daha sağlıklı ve zinde bir yaşamı tercih ettiğiniz için sizi tebrik ediyoruz.

sağlıklı bir şekilde kilo vererek kendinizi daha iyi hissetmenize yardımcı olmayı hedefleyen bilgi ve araçları içeren ve rehberlik hizmetleri sunan bir web portalıdır. Artık gerçekten başarılı bir şekilde fazla kilolarınızı verebilme ve ideal kilonuzu koruma şansınız var.

ile sağlıklı beslenmeyi öğrenecek ve günlük yaşamınıza daha fazla hareket katacaksınız.

idealkilom.com bir diyet portalı değildir. Diyet, yalnızca fazla kilo alınan dönemlerde yapılan kısa süreli bir uygulamadır. Bu portalın amacı, yapacağınız değişiklikleri yaşamınız boyunca kalıcı hale getirmenize yardımcı olmaktır.

Bu değişiklikleri yaparken ve uygularken sevdiğiniz yiyeceklerden vazgeçmek veya istemediğiniz şeyler yemek zorunda değilsiniz.idealkilom.com katı diyet uygulamaları önermez. Başarılı bir şekilde kilo vermek için tek yapmanız gereken yeme alışkanlıklarınızda çeşitli değişiklikler yapma alıntıdır

Son düzenleyen: Moderatör:
canım inan ben de aynı senin gibiyim..ha toparladım ha olacak...olmuyor bitürlü....büyük bir yaptırıma ihtiyacım var..kilolarımla mutlu da değilim...

anam ben de çok severim poğaçayı yaffffff.ama uzun zamandır yapmıyorum..yememek için.ama yavruma yazık oluyo ..o da mahrum kalıyo böyle güzel lezzetleridin

ah canım geçmiş olsun ..herkesler hasta..kırılıyor millet yafff
ben de 7-8 kilo vermiştim..geri alınca elde kaldı verilmiş birkaç kilo...yaaaaaamelzeyitim bıktımyaaa

hiçbirimiz kilolarımızla mutlu değiliz ki canım ciddi bi motivasyona ihtiyacımız var sanırım şimdi bir de kış geliyo zaten spor yapmıyoduk artık iyice sereriz mafoldumben
verirken çok zor kiloları vermek ama birkaç haftada hemen geri alıyosun verdiklerini ne zor iş aman yaaaa kötükedihüso

mERHABA bayanlar nasılsınız?a.s.Bende bugün doktora gittim,ılaç verdi bir sürü,kalp ilacıma devam etmem gerekiyor,bide verilen grip ilaçlarına.Bu arada sabah klasik kahvaltı ama ekmek yok hiç,öğlen 1 elma dışardaydım çünkü.Akşam üstü pide kaçamağı yaptım kızlar.Açlıktan zafiyet geçirmek üzereydim çünkü.Çok yağlı bişeyler yemektense onu yemeyi tercih ettim.Akşamda sadece salata yedim.Bol yeşillikli....Bu arada 3 litrede su içtim.Sporumu yaptım.Birde bugün alışverişe giittim,doktorcuğumdan sonra.Ayaklarıma kara sular indi.Geçmişi sonra okurum.Hepiniz kendinize iyi bakın.iYı AKŞAMLAR.

canım tüm gün açmışsın sadece bi pide yemişsin üstelik sporunu da yapmışsın kaçamak sayılmaz bile yerimseniben

fena canım ama afiyet olsun artık üzülme. Görmeyince iyi oluyor ama görünce ben de dayanamıyorum. Ben de akşam akşam 2 galeta yedim.

puğaça kötü canım yaa çok yağ var içinde simit daha masum. ışte hafta sonları bir gün yeter hepimize.

milföyde m kötü bask ben de onu bilmiyordum hafif gibi gelmişti bana :kedi:
ev poğaçası da öyle canım ben bir kalıp yağ atıyorum.

evet canım 1 gün kaldı bu akşam hafif atlattıysan yarın da hafif yersen biraz farkeder. Cumalar çabuk geliyor :(
Ahh şu kilolar hep öyle olur, 1 hafta uğraş kilo ver, 1 günde geri al.
Durucuk nasıl korkma annesi onlar bizden daha güçlü.

bencede baharım neden böyle olur bilmem benneyaptımki

2 galeta mııı canım bunu ne takıyosun kafana galeta dediğin zaman kuruca bişey ne kilo yapacak ki kaydirigubbakcemile3
milföy en yağlı hamur zaten canım sen onun o masum görünüşüne aldanma delikafadulden
1 hafta uğraşıyoruz uğraşmasına da nedense bi yüzümüz gülmüyo istediğimiz gibi tamam kilo vermem zor pcos rahatsızlığından dolayı ama bu kadar da zor olacağını düşünmüyodum üstelik doktorum özellikle kilolarını vereceksin bu rahatsızlıktan kurtulmak için dedi ama ben hala yerimde sayıyorum mafoldumben
benneyaptımki

melzeyitim ben o listeyi yapıyorum yemeklerim süper ama arada kaçamaklarım oldu suyumu az içtim o kadar veremedim yani tam uyamadım bakalım haftaya belli olur.

neler yedim yazayım:
sabah: 1 bardak ballı süt, 1 galeta
ara: 1 elma
öğlen: biftek, salata
ara: 1 dilim kavun
akşam: haşlanmış karnıbaharlı bir koca tabak salata
2 galeta yedim yine off bitti de rahat ettim eve almayacağım bir daha.

karnıbahar haşlaması mı akannehir canım ben onun kızartmasını bile zor yemiştim keşke bende sevsem bu tarz sebzeleri ama kokusuna bile dayanamıyorum..

selamlaaar

gecmisi okumaya üsendim ..yaramazlik yoktur insallah?

bugün yediklerim..

sabah
ton balikli baget ekmegi.. 1 haslanmis yumurta .. biraz kasar ..biraz kutu misir

ögle
diyet kakao .. 1 kinder süt dilimi..

aksam
firinda pismis 1 cupra ..1 uskumru.. bir tabak salata..biraz turp ve havuc

ayrica 4 km yürüdüm.

yanliz cuma ya kadar daha tartilmicam cok moralim bozuluyor.
1 kilo veriyom 1 kilo aliyom .. allah sonumu hayir etsin..
o kadarda didiniyorum amaaa pöffff

4 km yürümüşsün canım bence farketmiştir hepimiz aynıyız bir hafta versek diğer hafta bakıyoruz bazen geri gelmiş veya kilo verme hızı azalmış ne olacak halimiz böyle bilmem :olmaz:

maalesef canım doktorum verdi saçlarım çok dökülüyordu açılmalar başladı onun için çinko ve b vitamini verdi şimdi içimde bir canavar var gibi gözüm hep yemeklerde inş kontrol altına almayı başaracağım sizinde yardımlarınızla inş

önce sağlık canım saçların dökülse saçsın kalsan daha mı iyi iştah da senin kontrolünde inşallah engel olursun..

Öncelikle daha sağlıklı ve zinde bir yaşamı tercih ettiğiniz için sizi tebrik ediyoruz.

www.xxxxxxxx ; sağlıklı bir şekilde kilo vererek kendinizi daha iyi hissetmenize yardımcı olmayı hedefleyen bilgi ve araçları içeren ve rehberlik hizmetleri sunan bir web portalıdır. Artık gerçekten başarılı bir şekilde fazla kilolarınızı verebilme ve ideal kilonuzu koruma şansınız var.

www.xxxxxxxx.com ile sağlıklı beslenmeyi öğrenecek ve günlük yaşamınıza daha fazla hareket katacaksınız.

wwwxxxxxxxx.com bir diyet portalı değildir. Diyet, yalnızca fazla kilo alınan dönemlerde yapılan kısa süreli bir uygulamadır. Bu portalın amacı, yapacağınız değişiklikleri yaşamınız boyunca kalıcı hale getirmenize yardımcı olmaktır.

Bu değişiklikleri yaparken ve uygularken sevdiğiniz yiyeceklerden vazgeçmek veya istemediğiniz şeyler yemek zorunda değilsiniz. idealkilom.com kilo sorunu ile ilgili herşey katı diyet uygulamaları önermez. Başarılı bir şekilde kilo vermek için tek yapmanız gereken yeme alışkanlıklarınızda çeşitli değişiklikler yapma alıntıdır

hangi siteymiş merak ettim acaba daha önceden girdiğim veya adını duyduğum bi yer mi ki özelime yazarsan sevinirim canım..

Son düzenleyen: Moderatör:
günaydınlarrrr a.s.
evet yarın büyük gün bakalım sonuçlar ne olacak:1rolleyes:
bugünkü kahvaltım:
iki domates,bi kk.peynir,üç zeytin,bi dilim uno
şimdide bi fincan şekersiz kahve,üç yulaflı bisküvi ve yarım çik.gofret (80 cal.)
birazdan kızımla yürüşüye çıkıcazkaydirigubbakcemile.
umarım herkes için bol kalori harcamalı bi gün olurhihoyyyt

bhrcım dediğin gibi hepimizin zaman zaman bir uzmana ihtiyacı oluyor.çoğu insan bunu yapıyor.bende yapmak isterim ama,ücretlerini tekrar ayarlamaları gerekiyor. pahalı oluncada anca böyle sıkıntılar birikince gidiyoruz. gerçi şimdi özel hastanelerdede bu uygulamayı başlatmışlar sanırım,hatta devlet hastanelerinde de varmış ama ne kadar yeterli olur orası tartışılır tabi.
opuyorumnanaktan
gencizacım;sabah kahvaltısı ve akşam yemeği gayet güzel,ama kısır seni sıkıntıya sokmuş.haklısın insan görünce zor dayanıyor. ama çokda şişkinlik yapıyor. hele çay yada suyu çok içtiysen üstüne şiştikçe şişmiştir. kaydirigubbakcemile3
dosbacım sende iyiki varsın. Şeniz
valla kızlar poğaçaya bayılırım ama yediğimdede midem bayılıyor.acayip yakıyor midemi akşama kadarda gitmiyor.o yüzden yemiyorum malesef. mafoldumben
melankolicim geçmişolsun hayatım. :teselli: iyileşip toparlanıp gel canım bekliyoruz. valla ben bazen geçmişi okumasam mı diyorum ama meraktan çatlıyorum o yüzden geçen 40 sayfayı okudum valla.anca rahatladım. kaydirigubbakcemile3
karamanlım sanada geçmişolsun hayatım.inşallah ilk fırsatta gideceğim. a.s
güzelim, canım seninde kalp ile sıkıntın vardı. hep yazmayı unutuyorum hayatım ya. inşallah hayırlısı ile sağlığına kavuşursun.hangi belirtilerle ne zaman başladı hayatım,benimki sadece merak yazmak istersen tabi. dün valla epey aktifmişsin hayatım tebrikler. vereliniortak
meliscim bende oğlumla spor yapsam diyorum,biraz hoşuna gidiyor,sonra sıkılıyor zibidi. kaydirigubbakcemile3
emirelcim dr banada çinko verdi yan etkilerinde yazıyormu bilmem ama o zaman bende zorlanacağım.oruç tutmaya devam ederim ozaman. mafoldumben

kzlaaarrr çok şişim yaaa :((
neden böle oldu anlamadım hala regl olmadım :(( çok şişkinlik var umarım yarın sabaha iner şimdi bi yeşil çay içeyim

günaydın kızlar yarının stresiniyaşamadan bir hafta geçirecek olmak çok güzel bişeymiş ya

bende de o stres var keşke bu hafta kaptanımdan izin alsaydım bi işe yaramadı çünkü toparlanamadım da hala olmazsa bu cumadan diğer cumaya kadar izin istiycem olmuyo böyle iyice toparlanıp gelmem lazım mafoldumben

bhrcım dediğin gibi hepimizin zaman zaman bir uzmana ihtiyacı oluyor.çoğu insan bunu yapıyor.bende yapmak isterim ama,ücretlerini tekrar ayarlamaları gerekiyor. pahalı oluncada anca böyle sıkıntılar birikince gidiyoruz. gerçi şimdi özel hastanelerdede bu uygulamayı başlatmışlar sanırım,hatta devlet hastanelerinde de varmış ama ne kadar yeterli olur orası tartışılır tabi.
opuyorumnanaktan

herşey maddiyata bağlı günümüzde ne yazık ki inşallah bütçene uygun bi yer bulursun ve tüm sıkıntılarından kurtulursun hayatım :1hug:

adcım her sektör pahalı ama psikiyatri çok uç ne yazıkki:((
bende 1 kerecik gittim verdiğim parayı bilirim :(( ve ilk seansta hiç bişey yapmadı programını anlattı ve 180 tl aldı(bu geçen seneki fiyatı) moralini bozmak istemem tabii... muhakkak daha insaflısı vardır
zaten çok şükür benim de ihtiyacım kalmadı umarım sende en kısa zamanda atlatırsın

neden böle oldu anlamadım hala regl olmadım :(( çok şişkinlik var umarım yarın sabaha iner şimdi bi yeşil çay içeyim

ben de geciktim canım ve aynı şişlik bende de var ne yazık ki 1 hafta oldu hala tık yok mafoldumben

sorma hayatım ya.al bendende okadar,nerdeyse patlıcam. bakalım bende yarın sabah ne çıkacak.

bende de o stres var keşke bu hafta kaptanımdan izin alsaydım bi işe yaramadı çünkü toparlanamadım da hala olmazsa bu cumadan diğer cumaya kadar izin istiycem olmuyo böyle iyice toparlanıp gelmem lazım mafoldumben

herşey maddiyata bağlı günümüzde ne yazık ki inşallah bütçene uygun bi yer bulursun ve tüm sıkıntılarından kurtulursun hayatım :1hug:
evet bhrcım herşey maddiyat. sağlık olsun yeterki diyoruz ama o olmadanda olmuyor.
canım toparlanmana yardımcı olacaksa izin alman daha iyi tabii.ama paylaşıma gel muhakkak uğramamazlık etme. :umursamaz: inşallah biran önce toparlanırsın hayatım. :1hug:

adcım her sektör pahalı ama psikiyatri çok uç ne yazıkki:((
bende 1 kerecik gittim verdiğim parayı bilirim :(( ve ilk seansta hiç bişey yapmadı programını anlattı ve 180 tl aldı(bu geçen seneki fiyatı) moralini bozmak istemem tabii... muhakkak daha insaflısı vardır
zaten çok şükür benim de ihtiyacım kalmadı umarım sende en kısa zamanda atlatırsın
aboow baya pahalıymış yaa. akannehir bu sene ne oldu Allah bilir. inşallah burdakiler biraz insaflıdır.eşimin çalıştığı fabrikanın hastanesi var,orda böyle bir hizmet varmiş,ama çalışan eşleride faydalanıyormu onu öğrenecekti. olmazsada artık bakacaz biçaresine.
ihtiyacının olmamasına sevindim hayatım.:teselli:

evet bhrcım herşey maddiyat. sağlık olsun yeterki diyoruz ama o olmadanda olmuyor.
canım toparlanmana yardımcı olacaksa izin alman daha iyi tabii.ama paylaşıma gel muhakkak uğramamazlık etme. :umursamaz: inşallah biran önce toparlanırsın hayatım. :1hug:

canım zaten gelir paylaşımda bulunurum ama hem biraz daha hastalığım geçene kadar hemde yiyip içme düzenimi yerine oturtana kadar 1 haftalığına izin alayım sonra kaldığım yerden devam ederim zaten

selam arkadaşlar...
sabahtan beri temizlik yapıyorum..ütü yapıyorum yarın nöbetçiyim bundan sonra daha çok yanınızda olucam..akşamları filan muhabbetlerinize katılıcam..sabah erken vakit gremeyebilriim öğleye kadar ççok yogun oluyoruz hastanede..kilomu bildireyim hemen..aksamasın ..
73.9:((

kolay gelsin shopaholic ay ne zor nik.in varmış :)
çok abartılacak bi kilon yok canım istersen kolaylıkla verebilirsin.a.s
canım sarmısaklı yoğurtlu bişey istedi bende patates haşlıyorum yoğurtlayıp afiyetle yicem.cokacimcoook
akşamada lahana çorbası,barbunya,salata var

selam arkadaşlar...
sabahtan beri temizlik yapıyorum..ütü yapıyorum yarın nöbetçiyim bundan sonra daha çok yanınızda olucam..akşamları filan muhabbetlerinize katılıcam..sabah erken vakit gremeyebilriim öğleye kadar ççok yogun oluyoruz hastanede..kilomu bildireyim hemen..aksamasın ..
73.9:((

shocum uzun zamandır muhabbet edemedik bundan sonra ederiz artık yerimseniben
üzülme canım 400 gram almışsın inşallah haftaya verirsin..

Merhabalar kızlar, eve yeni geldim sayılır. Şimdi, bugün neler yediğimi yazıyorum:
Sabah: 2 dilim ekmek, 2 parça peynir ve kahve
Ara: 1 pk etiform, 1 bardak light süt
2. ara: 5 tane kuru kayısı ( öğle yemeğini geç yiyorum diye)
Öğle: 4 tane köfte, salata, ayran, 1 kaşık pilav ( 2 tatlı kaşığı irmik helvası. Bir şekilde diyeti sabote etmesem olmuyor!!! Off)
Birazdan 55 dk bisiklet ( dün yediğim poaça yüzünden)
Akşam için de fasülye, ayran, salata, 1 dilim ekmek

Kilomu şimdi ölçmeyeceğim. Sabah karnım tamamen boşken ölçüm yapacağım. Şu ana kadar 1 lt su içtim. 2 lt ye tamamlayacağım.

Şimdi, geçmişi okudum, yanıtlara geçeceğim.

iyi aksamlar kizlar nasilsiniz bakalim ben hastaligi hala atlamadim ve bugün dr gittim burnum akmadigi icin iltihap olmus kafam ve burun bölgem cok agriyordu ondan mis antibiyotik verdi
nachtigall canim sen nasilsin omarim kilo verme iyi gidiyordur

Çok büyük geçmişş olsun Karamali, herkes hasta maalesef. Salgın ya. Tez zamanda sağlığına kavuş inşallah. Valla canım, sanırım minimal düzeyde fark var galiba, yarın sabah tartılacağım. Şimdi korkuyorum.

ben de kızımı kaldırıyorum sürekli kollarım üzerinde aynı işe yarar mı :kedi:

Canım benim ya. Fark hissettin mi kaydirigubbakcemile3

Bugün evdeydim canım işte ne yapayım bütün gün kızımla uğraştım dişçiye gittim yemek birşeyler hazırladım ama yarına bir çeşit daha yapmam lazım üşeniyorum aslında kızım uyanıkken yapsam da o uyuyunca dinlensem yarının derslerine göz gezdirsem iyi olur.

İşlerini bitirmişsin canım. İyi olmuş. Benim bu yıl boş günüm yok. 29 saat derse giriyorum. 2 tane 9. sınıfım var, zaten dolduruyorlar günlerimi. Ama çok hevesliler, enerji alıyorum onlardan.

.
milföyde m kötü bask ben de onu bilmiyordum hafif gibi gelmişti bana :kedi: ev poğaçası da öyle canım ben bir kalıp yağ atıyorum.

Milföy en fenası. Muazzam miktarda tereyağı var. Ben yaptığım zaman poaçaya sıvı yağ koyuyorum, o da güzel oluyor. Denk gelirse deneyebilirsin.

yemeklerim süper ama arada kaçamaklarım oldu suyumu az içtim o kadar veremedim yani tam uyamadım bakalım haftaya belli olur.

neler yedim yazayım:
sabah: 1 bardak ballı süt, 1 galeta
ara: 1 elma
öğlen: biftek, salata
ara: 1 dilim kavun
akşam: haşlanmış karnıbaharlı bir koca tabak salata
2 galeta yedim yine off bitti de rahat ettim eve almayacağım bir daha.

Yediklerin çok güzelmiş canım.
Suyu keşke serum yolu ile alabilsek. Kolumuza taksalar, hiç düşünmesek. Ama serum hareketlerimizi de engellememeli. Aynı zamanda böbrekleri de çok çalıştırmamalı. Okulda ders ortasında çok kötü oluyor.
Çok mu şey istedim?

selamlaaar

gecmisi okumaya üsendim ..yaramazlik yoktur insallah?

bugün yediklerim..

sabah
ton balikli baget ekmegi.. 1 haslanmis yumurta .. biraz kasar ..biraz kutu misir

ögle
diyet kakao .. 1 kinder süt dilimi..

aksam
firinda pismis 1 cupra ..1 uskumru.. bir tabak salata..biraz turp ve havuc

ayrica 4 km yürüdüm.

yanliz cuma ya kadar daha tartilmicam cok moralim bozuluyor.
1 kilo veriyom 1 kilo aliyom .. allah sonumu hayir etsin..
o kadarda didiniyorum amaaa pöffff

Süt dilim dışında yediklerin çok güzel olmuş. Gerçi 4 kilometre telafi etmiştir birazını.

maalesef canım doktorum verdi saçlarım çok dökülüyordu açılmalar başladı onun için çinko ve b vitamini verdi şimdi içimde bir canavar var gibi gözüm hep yemeklerde inş kontrol altına almayı başaracağım sizinde yardımlarınızla inş

Canım benim, kolay gelsin. Çinko zaten benim için hiç hayırlı olmadı. B vitamini de atom gibi bi şey.

Back
X