Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım inan ben de aynı senin gibiyim..ha toparladım ha olacak...olmuyor bitürlü....büyük bir yaptırıma ihtiyacım var..kilolarımla mutlu da değilim...
anam ben de çok severim poğaçayı yaffffff.ama uzun zamandır yapmıyorum..yememek için.ama yavruma yazık oluyo ..o da mahrum kalıyo böyle güzel lezzetleridin
ah canım geçmiş olsun ..herkesler hasta..kırılıyor millet yafff
ben de 7-8 kilo vermiştim..geri alınca elde kaldı verilmiş birkaç kilo...yaaaaaamelzeyitim bıktımyaaa
mERHABA bayanlar nasılsınız?a.s.Bende bugün doktora gittim,ılaç verdi bir sürü,kalp ilacıma devam etmem gerekiyor,bide verilen grip ilaçlarına.Bu arada sabah klasik kahvaltı ama ekmek yok hiç,öğlen 1 elma dışardaydım çünkü.Akşam üstü pide kaçamağı yaptım kızlar.Açlıktan zafiyet geçirmek üzereydim çünkü.Çok yağlı bişeyler yemektense onu yemeyi tercih ettim.Akşamda sadece salata yedim.Bol yeşillikli....Bu arada 3 litrede su içtim.Sporumu yaptım.Birde bugün alışverişe giittim,doktorcuğumdan sonra.Ayaklarıma kara sular indi.Geçmişi sonra okurum.Hepiniz kendinize iyi bakın.iYı AKŞAMLAR.
fena canım ama afiyet olsun artık üzülme. Görmeyince iyi oluyor ama görünce ben de dayanamıyorum. Ben de akşam akşam 2 galeta yedim.
puğaça kötü canım yaa çok yağ var içinde simit daha masum. ışte hafta sonları bir gün yeter hepimize.
milföyde m kötü bask ben de onu bilmiyordum hafif gibi gelmişti bana :kedi:
ev poğaçası da öyle canım ben bir kalıp yağ atıyorum.
evet canım 1 gün kaldı bu akşam hafif atlattıysan yarın da hafif yersen biraz farkeder. Cumalar çabuk geliyor
Ahh şu kilolar hep öyle olur, 1 hafta uğraş kilo ver, 1 günde geri al.
Durucuk nasıl korkma annesi onlar bizden daha güçlü.
bencede baharım neden böyle olur bilmem benneyaptımki
melzeyitim ben o listeyi yapıyorum yemeklerim süper ama arada kaçamaklarım oldu suyumu az içtim o kadar veremedim yani tam uyamadım bakalım haftaya belli olur.
neler yedim yazayım:
sabah: 1 bardak ballı süt, 1 galeta
ara: 1 elma
öğlen: biftek, salata
ara: 1 dilim kavun
akşam: haşlanmış karnıbaharlı bir koca tabak salata
2 galeta yedim yine off bitti de rahat ettim eve almayacağım bir daha.
selamlaaar
gecmisi okumaya üsendim ..yaramazlik yoktur insallah?
bugün yediklerim..
sabah
ton balikli baget ekmegi.. 1 haslanmis yumurta .. biraz kasar ..biraz kutu misir
ögle
diyet kakao .. 1 kinder süt dilimi..
aksam
firinda pismis 1 cupra ..1 uskumru.. bir tabak salata..biraz turp ve havuc
ayrica 4 km yürüdüm.
yanliz cuma ya kadar daha tartilmicam cok moralim bozuluyor.
1 kilo veriyom 1 kilo aliyom .. allah sonumu hayir etsin..
o kadarda didiniyorum amaaa pöffff
maalesef canım doktorum verdi saçlarım çok dökülüyordu açılmalar başladı onun için çinko ve b vitamini verdi şimdi içimde bir canavar var gibi gözüm hep yemeklerde inş kontrol altına almayı başaracağım sizinde yardımlarınızla inş
Öncelikle daha sağlıklı ve zinde bir yaşamı tercih ettiğiniz için sizi tebrik ediyoruz.
www.xxxxxxxx ; sağlıklı bir şekilde kilo vererek kendinizi daha iyi hissetmenize yardımcı olmayı hedefleyen bilgi ve araçları içeren ve rehberlik hizmetleri sunan bir web portalıdır. Artık gerçekten başarılı bir şekilde fazla kilolarınızı verebilme ve ideal kilonuzu koruma şansınız var.
www.xxxxxxxx.com ile sağlıklı beslenmeyi öğrenecek ve günlük yaşamınıza daha fazla hareket katacaksınız.
wwwxxxxxxxx.com bir diyet portalı değildir. Diyet, yalnızca fazla kilo alınan dönemlerde yapılan kısa süreli bir uygulamadır. Bu portalın amacı, yapacağınız değişiklikleri yaşamınız boyunca kalıcı hale getirmenize yardımcı olmaktır.
Bu değişiklikleri yaparken ve uygularken sevdiğiniz yiyeceklerden vazgeçmek veya istemediğiniz şeyler yemek zorunda değilsiniz. idealkilom.com kilo sorunu ile ilgili herşey katı diyet uygulamaları önermez. Başarılı bir şekilde kilo vermek için tek yapmanız gereken yeme alışkanlıklarınızda çeşitli değişiklikler yapma alıntıdır
günaydın kızlar yarının stresiniyaşamadan bir hafta geçirecek olmak çok güzel bişeymiş ya
bhrcım dediğin gibi hepimizin zaman zaman bir uzmana ihtiyacı oluyor.çoğu insan bunu yapıyor.bende yapmak isterim ama,ücretlerini tekrar ayarlamaları gerekiyor. pahalı oluncada anca böyle sıkıntılar birikince gidiyoruz. gerçi şimdi özel hastanelerdede bu uygulamayı başlatmışlar sanırım,hatta devlet hastanelerinde de varmış ama ne kadar yeterli olur orası tartışılır tabi.
opuyorumnanaktan
kzlaaarrr çok şişim yaaa(
neden böle oldu anlamadım hala regl olmadım( çok şişkinlik var umarım yarın sabaha iner şimdi bi yeşil çay içeyim
sorma hayatım ya.al bendende okadar,nerdeyse patlıcam. bakalım bende yarın sabah ne çıkacak.kzlaaarrr çok şişim yaaa(
neden böle oldu anlamadım hala regl olmadım( çok şişkinlik var umarım yarın sabaha iner şimdi bi yeşil çay içeyim
evet bhrcım herşey maddiyat. sağlık olsun yeterki diyoruz ama o olmadanda olmuyor.bende de o stres var keşke bu hafta kaptanımdan izin alsaydım bi işe yaramadı çünkü toparlanamadım da hala olmazsa bu cumadan diğer cumaya kadar izin istiycem olmuyo böyle iyice toparlanıp gelmem lazım mafoldumben
herşey maddiyata bağlı günümüzde ne yazık ki inşallah bütçene uygun bi yer bulursun ve tüm sıkıntılarından kurtulursun hayatım :1hug:
aboow baya pahalıymış yaa. akannehir bu sene ne oldu Allah bilir. inşallah burdakiler biraz insaflıdır.eşimin çalıştığı fabrikanın hastanesi var,orda böyle bir hizmet varmiş,ama çalışan eşleride faydalanıyormu onu öğrenecekti. olmazsada artık bakacaz biçaresine.adcım her sektör pahalı ama psikiyatri çok uç ne yazıkki(
bende 1 kerecik gittim verdiğim parayı bilirim( ve ilk seansta hiç bişey yapmadı programını anlattı ve 180 tl aldı(bu geçen seneki fiyatı) moralini bozmak istemem tabii... muhakkak daha insaflısı vardır
zaten çok şükür benim de ihtiyacım kalmadı umarım sende en kısa zamanda atlatırsın
evet bhrcım herşey maddiyat. sağlık olsun yeterki diyoruz ama o olmadanda olmuyor.
canım toparlanmana yardımcı olacaksa izin alman daha iyi tabii.ama paylaşıma gel muhakkak uğramamazlık etme. :umursamaz: inşallah biran önce toparlanırsın hayatım. :1hug:
selam arkadaşlar...
sabahtan beri temizlik yapıyorum..ütü yapıyorum yarın nöbetçiyim bundan sonra daha çok yanınızda olucam..akşamları filan muhabbetlerinize katılıcam..sabah erken vakit gremeyebilriim öğleye kadar ççok yogun oluyoruz hastanede..kilomu bildireyim hemen..aksamasın ..
73.9(
iyi aksamlar kizlar nasilsiniz bakalim ben hastaligi hala atlamadim ve bugün dr gittim burnum akmadigi icin iltihap olmus kafam ve burun bölgem cok agriyordu ondan mis antibiyotik verdi
nachtigall canim sen nasilsin omarim kilo verme iyi gidiyordur
ben de kızımı kaldırıyorum sürekli kollarım üzerinde aynı işe yarar mı :kedi:
Bugün evdeydim canım işte ne yapayım bütün gün kızımla uğraştım dişçiye gittim yemek birşeyler hazırladım ama yarına bir çeşit daha yapmam lazım üşeniyorum aslında kızım uyanıkken yapsam da o uyuyunca dinlensem yarının derslerine göz gezdirsem iyi olur.
milföyde m kötü bask ben de onu bilmiyordum hafif gibi gelmişti bana :kedi: ev poğaçası da öyle canım ben bir kalıp yağ atıyorum.
yemeklerim süper ama arada kaçamaklarım oldu suyumu az içtim o kadar veremedim yani tam uyamadım bakalım haftaya belli olur.
neler yedim yazayım:
sabah: 1 bardak ballı süt, 1 galeta
ara: 1 elma
öğlen: biftek, salata
ara: 1 dilim kavun
akşam: haşlanmış karnıbaharlı bir koca tabak salata
2 galeta yedim yine off bitti de rahat ettim eve almayacağım bir daha.
selamlaaar
gecmisi okumaya üsendim ..yaramazlik yoktur insallah?
bugün yediklerim..
sabah
ton balikli baget ekmegi.. 1 haslanmis yumurta .. biraz kasar ..biraz kutu misir
ögle
diyet kakao .. 1 kinder süt dilimi..
aksam
firinda pismis 1 cupra ..1 uskumru.. bir tabak salata..biraz turp ve havuc
ayrica 4 km yürüdüm.
yanliz cuma ya kadar daha tartilmicam cok moralim bozuluyor.
1 kilo veriyom 1 kilo aliyom .. allah sonumu hayir etsin..
o kadarda didiniyorum amaaa pöffff
maalesef canım doktorum verdi saçlarım çok dökülüyordu açılmalar başladı onun için çinko ve b vitamini verdi şimdi içimde bir canavar var gibi gözüm hep yemeklerde inş kontrol altına almayı başaracağım sizinde yardımlarınızla inş