Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

baharcim saul canim,oyle onemli bir rahatsizligim yok midemle sorunum var benim,yolculukta bisey yemedim su da icmedim simdi de midem cok agriyor ve bulaniyor.yolculuk yaptiktan sonra bu benim normal halim.birkac gunde gecer.

hımmm inince tuzlu bişeyler yeseydin bastırırdı bulantını cnm neyse artık evindesin ya önemli olan bu kaydirigubbakcemile5

ii akşamlar kızlar.. bu sabah itibari ile kilom aynı 65.5
aslında birazcık verdim ama bugün çok şişim... sabah erken giremezsem diye yazıyoum ama girersek sabahki kilomu yazarım
sabah erkenden diyetisyne gideceğim sonrada yola çıkacağım
hepinizi öpüyorum hoşçakalın

ben de sbah: 1 kase nesfit sütle
ara yok dersteydim
öğlen: salata 2 köfte
ara 5 adet diyet bisküvi
akşam: yarım kase çorba, 1 küçük tabak zeytinyağlı kereviz, 1 küçük dilim ekmek. 6da bitti yemeğim.
Hiç birşey yemedim o saatten sonra ve yemeyeceğim yatana kadar.

cok iyimis menün tatlim.

süt dilimi 100 kalori. diger besinler az kaloriliyse izin veriyorum kendime.
bu ara tatliya cok ihtiyacim var. spor yapin tatli ihtiyaciniz gecsin diyolar. yapiyorum gecmiyor :roflol:
haftasonu bi ziyafet cekebilirim kendimee..zemuszemusyarinki sonucuma bagli.

herkese iyi aksimlar.kacgundur giremiyorum biraz rahatsizdim.

merhaba kızlar bugün benim için pek iyi geçmedi sabah kalktığımda başımda bir ağırlık kulağımda basınç ve çınlama vardı çocukları okulla götürdüm geri dönerkende kendimi çok kötü hissettim eşimin işyerine attım kendimi hemen su , şekerli ıhlamur falan getirdiler şekeli ıhlamur iyi geldi sanırım tansiyonumda normal çıktı anlayamadım şekerim mi düştü karnımda aç değildi anlayamadım ve moralim bozuldu bütün güğn yedim yedim offfff offf

ikinizede gecmis olsun kizlar..

saul askito.ben de bi garip bisey oldu bugun.sabah tarttim 71 kilo ciktim aksam ise 75 kilo nasil olur anliyamadim,acikcasi wc gitmadim o da var.

kızlar iyi geceler kilo bildirimimi yapıp hemencecik yatacağım,vermişim ama 200gr cık yani 72.300 oldum :(( inş. önümüzdeki haftalar çok daha iyi sonuçlar alırız,hepinizi öptüm koccamana.s

saul askito.ben de bi garip bisey oldu bugun.sabah tarttim 71 kilo ciktim aksam ise 75 kilo nasil olur anliyamadim,acikcasi wc gitmadim o da var.

canım dijital mi tartın onlar bazen dengesizleşiyor ben ard arda birkaç defa tartılıyorum bazen farkı rakamlar gösteriyo eski tartımı bulacam valla dijital değildi ama en azından doğruları gösteriyodu kaydirigubbakcemile3

ii akşamlar kızlar.. bu sabah itibari ile kilom aynı 65.5
aslında birazcık verdim ama bugün çok şişim... sabah erken giremezsem diye yazıyoum ama girersek sabahki kilomu yazarım
sabah erkenden diyetisyne gideceğim sonrada yola çıkacağım
hepinizi öpüyorum hoşçakalın

Dosbacım, iyi yolculuklar, iyi eğlenceler.

Günaydın kızlar,
ıyi sabahlar. Gününüz güzel geçsin. Kilomu bildireyim. 60,50. Oranı: - 0,81. Umarım önümüzdeki hafta daha başarılı olurum.
Şimdi kahvaltımı yapacağım. Klasik kahvaltı. 2 dilim ekmek, 2 parça peynir, kahve.

gunaydın kızlar moralım cok bozuk hıc kılo verememısım okadar spor yapıyuorum yedıklerıme dıkkat edıyorum yuruyus yapıyorum ben basaramıycam cok canım sıkkın benı eleye bılırsınız

gunaydın kızlar moralım cok bozuk hıc kılo verememısım okadar spor yapıyuorum yedıklerıme dıkkat edıyorum yuruyus yapıyorum ben basaramıycam cok canım sıkkın benı eleye bılırsınız

canım hemen neden moralini bozuyorsun belli bi süreden sonra vücudun kilo vermeye başlayacaktır bence hemen pes etmemelisin ben de kaç aydır aynı yerde sayıyorum ama asla vazgeçmem çünkü bu kilolarımla daha mutsuzum..

merhaba kızlar utanarak yazıyorum çok kilo almışım offf off gram gram ver kilo kilo al yazayım kilomu 62.8 kilo olmuşum

kilo bildirimimi utanarak yapıyorum ne yazk ki 83,8 çok üzgünüm arkadaşlar bu hafta böyle oldu..meliscim senden kendime gelip toparlanmam için 1 hafta izin istiyorum hayatım gelip katılımda buluurum ama dün dediğim gibi yeme düzenimi yoluna koyana kadar bu izin gerekli bana mafoldumben

Kilomu bildireyim. 60,50. Oranı:0,81. Umarım önümüzdeki hafta daha başarılı olurum.

canım tabrikleryarışmaya geldiğin kilo 61.5 tu değilmi, ilk mesajda öyle yazıyordu.

canım bu hafta paylaşımın azdı ne yedin içtin takip edemekdik belki aralarda kaçırmışsındır. En masum kaçamaklar bile kilo vermeni etkiler.

günaydın arkadaşlar a.s.
bugünkü kilom 63,80 oran:1,24 800 gr.vermişim.

tebrikler canım.

merhaba kızlar utanarak yazıyorum çok kilo almışım offf off gram gram ver kilo kilo al yazayım kilomu 62.8 kilo olmuşum

canım izin öncesi kilon 61.1 miş 1.7 kilo almışsın hiç üzülme bizler izinde daha çok almıştık, hepsi gidecekler.

herkese gunaydin.kilomu soyleyim 71 kilo bu hafta guzel kilo verdim cunku hicbiey yemedim.

tebrikler canım. Güzel kilo vermişsin ama aç kaldım diyorsun aç kalarak verilen kilolar daha çok sudur dikkat et bu hafta geri alma tatlım.

kilo bildirimimi utanarak yapıyorum ne yazk ki 83,8 çok üzgünüm arkadaşlar bu hafta böyle oldu..meliscim senden kendime gelip toparlanmam için 1 hafta izin istiyorum hayatım gelip katılımda buluurum ama dün dediğim gibi yeme düzenimi yoluna koyana kadar bu izin gerekli bana mafoldumben

anım reglden dolayışişkinlik olduğunu biliyoruz ve hastaydın yediklerine dikkat edemedin doğal olarak üzülme tatlım. İzinli ol buhafta kendini toparla gel sonra.

kızlar ben de 60.1 kiloyum. 400 gr vermiş görünüyorum ama aslında daha fazla çünkü hafta sonu 62leri gördüm söylememiştim ama çok et yemiştim (mangal keyfi) :kedi:

günaydınlar bu arada herkese,

dün 60.5tum off hiç kilo veremedim dedim ama dn 7den sonra hiçbir şey yemeyince (ki bence en güzel diyet bu) sabah 400 gr eksik çıktım.

kızlar ben de 60.1 kiloyum. 400 gr vermiş görünüyorum ama aslında daha fazla çünkü hafta sonu 62leri gördüm söylememiştim ama çok et yemiştim (mangal keyfi) :kedi:

senigidi seni:mymeka::1shok::oklava::umursamaz::olmaz::tomato:süprizzzzzÇok üzgünüm çoook:olmaz::dilcikar::roflol:

Back
X