- 11 Mart 2013
- 1.917
- 518
- 128
Kızlar bende hemen neden döndüğümü kısaca açıklayayım. Aslında doğum iznimin bitmesine çok az kaldı. 2 Temmuz da bitiyor ama rapor ve izinlerle Eylül e kadar uzatmaya çalışacağım. Bebişim ayın 4 ünde 3. ayını bitirecek inşallah. Yeni yeni alışmaya başladık birbirimize. Uyku düzeni sağlamaya çalışıyorum. Gaz sancılarıyla başımız dertte. Bide emzirme problemimiz vardı. Ama maalesef ki artık o problem kalmadı. İlk ayından itibaren anne sütü yetmediği için mama ya başladım. Doktor tavsiyesiyle. İlk ay kaşıkla yedirdim. İkinci ayın başında doktor kaşıklada olmuyor biberona başla dedi. Biberona başladım. Buna rağmen yine çok az kilo aldı. Anlayacağınız bebişe kilo aldıramıyorum. Doğumdan sonra 69,5 kiloya kadar inmiştim. Sonra sütümde problem olmasın diye ne bulursam yemeye başladım. Süt olsun diye çaylar felan kullandım ama nafile bikaç gün önce anladım ki sütün damlası bile kalmamış. Çok üzüldüm ama maalesef ki ancak bu kadar emzirebildim. Dün tartıldım 73,7 kiloyum. Doğuma 83 kiloyla gitmiştim. Artık sütümde kalmadığı için diyete başladım ve bugün döndüm buralara. Minik cadıdan fırsat bulduğum tüm zamanlarda burdayım inşallah. İlk hedefim 60 ondan sonrası ise allah büyük. Haftaya listedeyim inşallah.![]()
Kaptancım hosgeldin, iyiki gwldin gercekten özlediks seni, sayende canlanıcak artık buralar:)