Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bugün ne yemek yiyesim ne de birşey yapasım var.Kolumu kaldıracak halim yok ne oldu ki bana :(

İvit canımcım

pilav evet çok oldu kaptancım. 2 lt su içtim vs unutmuşum onları ya kepekli lavaş yuvarlak böyle ama baya ince

Bebeişim çikolata değil aslında pilav ve lavaş bozdu. O çikolata 5-10 gr en fazla ve %85 çikolata oranlı bitter acı resmen. Bir yeneseniz anlarsınız. Ağzım tatlansın diye atmıştım godivanın özel çikolatasıymış. Kahve çekirdeklerini kemirirsin ya öyle tadı var. Şekersiz :D

bayılırım bitter çikolataya. bide bitteri çayla içeceksin off :1:canım çekti.

hoşgeldin banucum:16:benimde bugün ilk günüm umarım sağlıkla en kısa zamanda hepimiz istediğimiz kilolara ulaşırız:46:

kızlarrrrrrrrrrrrr yarın derste sonra ULUCANLAR CEZAEVİ MÜZESİNE gitcez gencay la açıldığından beri kaçıncı gidişim bilmiyorum ama her seferinde aynı devrimci ruhla gidiyorum:72: kitap alcaz yie ordan dönüşümlü okucaz aşkitomla :52:

kızlarrrrrrrrrrrrr yarın derste sonra ULUCANLAR CEZAEVİ MÜZESİNE gitcez gencay la açıldığından beri kaçıncı gidişim bilmiyorum ama her seferinde aynı devrimci ruhla gidiyorum:72: kitap alcaz yie ordan dönüşümlü okucaz aşkitomla :52:

iyi gezmeler canım. müzede başka neler var ? neler sergileniyor?

Kizlar ocağa yemek koymaya gittim kaynatmışsınız yine.Burcu neden negatifsin cnm?

iyi gezmeler canım. müzede başka neler var ? neler sergileniyor?

canım müze o çok ünlü ulucanlar cezaevi deniz gezmiş ve arkadaşlarının idam edildiği müze vee herşey tamamıyle gerçek hiç birşeye dokunulmamış sadece yangında biraz kaybolan yerler var oralarıda restore etmişler zindanlar tecritler dar ağaçları koğuşlar herşey orjinal son haliyle kalan ve balmumu heykeller yapmışlar vee oranın ruhu çok ayrııı :72:

canım müze o çok ünlü ulucanlar cezaevi deniz gezmiş ve arkadaşlarının idam edildiği müze vee herşey tamamıyle gerçek hiç birşeye dokunulmamış sadece yangında biraz kaybolan yerler var oralarıda restore etmişler zindanlar tecritler dar ağaçları koğuşlar herşey orjinal son haliyle kalan ve balmumu heykeller yapmışlar vee oranın ruhu çok ayrııı :72:

ay ankara'ya yolum düşerse ben de istiyorum Burcuuuu... tüylerim diken diken oldu...

annem taze fasülye yapmış yuppiii :8: eşim seviyor diye kesin mantı börek bişey yapar yandım ben diyordum ama taze fasülye deyince rahatladım. dün akşamın telafisini yapacağım bu akşam. 2 gündür de yemek yapmaktan yırtıyorum

Back
X