Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bizim şu tatil işi belli olsun var ya gidecem alışverişin dibini vurucam arada kendine vakit ayır canım

başlangıç
25 mayıs 75.200

geçen hafta :68.600

bu hafta:67.800

fark:800gr

yüzde: %1.16618075802

resim:

Eklentiler

• $DSC_0581[1].webp
    23 KB · Görüntüleme: 26
Ay bu tabletten koyamadim resmi, annemlerdeyim nasilsa pcye aktarayim resmi de oyle gondereyim:)

Karistiririm tabi cekin sizde cezanizi

ekledim kaptiş ama sohbette pek olmam haberin ola
Bende çok sık takılmıyorum zaten Burcu Burdan fazla vakit kalmıyor.

başlangıç
25 mayıs 75.200

geçen hafta :68.600

bu hafta:67.800

fark:800gr

yüzde: %1.16618075802

resim:

Eki Görüntüle 764431

Tebrik ederim Özlem harika bir sonuç. Ben resim çekmeyi unuttum, aklıma bile gelmedi. Zaten heyecandan öyle bir bağırmışım ki eşim bile korktu

Eveeeeeeeeeeeeettt sıkı durun benim bildirimim geliyor

Geçen hafta : 70.5

Bu hafta : 68.5

Fark : 2 % 2.84

hadi yp bildirim kaptannnn

kızlaaarrrrrrrrrrrrrrrr işte kilo bildiririmmmmmmimmmm

baslangıc 75
gecen hafta 68.3
bu hafta 67.3
fark 1 kg

arkadaslar, evet bu hafta bir kac sefer kacamak yaptım, ama yemeklerimi cok ölçülü tam olması gerektiği gibi yaptım, hiç asırıya kacmadım, sadece tatlı yedim azar azar, onları da yemeseydim simdi daha iyi bir sonuc bile olabilirdi.. ama bu da beni gayet tatmin etti.. ayy kızlarrr gidiyor kilolar resmen yaaaa

supersin ben yarin sabah tartilicam bakalim ne cikicak

Sosis haricinde güzel bir menü canım afiyet olsun. İnşallah yarın senden de güzel bir sonuç gelecek.

Supersin masallah bende gorebilecekmiyim 60 li rakamlari
Göreceksin canım göreceksin merak etme. Hatta hedefe ulaştığında hayal gibi gelecek bu kilolar sana. Yeter ki azmet bırakma burayı.

kaptaaaan superrrrrr
Bence süper Tuba şok oldum tartıda görünce.

Eki Görüntüle 764441

kızlaaarrrrrrrrrrrrrrrr işte kilo bildiririmmmmmmimmmm

baslangıc 75
gecen hafta 68.3
bu hafta 67.3
fark 1 kg

Süpersin Tuba' cım. Senin sonuçta şok etti beni. Bu hafta gerçekten süperiz yaaaaaaaaaaaaa.

bravaaaaa tubiii bu hafta yne 1. olcaz inş....
İnşallah canımda yeni katılan takımlar var ilk kilolar hep çok gidiyor eğer onları geçebilirsek birinciyiz inşallah. Yarında sizlerden iyi sonuç gelirse kimse duramaz karşımızda.

Şok ettin beni resmen şok ettin ama haftaya böyle olmaz artık kaçamak yapma bu hafta daha güzel gitsin kilolar. Bayrama en az kilomuzla girelim. Şok olsun gören herkes.

supersin ben yarin sabah tartilicam bakalim ne cikicak
Hadi bakalım Sevgi' cim. Senden de güzel bir sonuç bekliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…