Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

MAŞALLAHH İNŞALLAH HEDEFINE ULASIRSIN KAPTAN

Amin canım inşallah hep birlikte ulaşacağız hedefimize.

Günaydın Sevgi' cim. Bu menünü daha çok sevdim. Akşamın daha güzel olmuş. Her akşam protein ekle mutlaka menüne

menun ccook guzelmıs tebrıkler

Kahvaltımı yaptım nihayet. Bizim minik prenses uyur uyumaz iş yapmaya başlıyorum allaha şükür bugün normal bir şekilde kahvaltı yapabildim. Uyanık olduğu zaman ne yediğimi anlamıyorum.

‘Aşk’, Kanal D’nin yeni sezonda en güvendiği ve iddialı dizilerinden biri.
Oyuncular da dizi için amansız bir mücadele veriyor. Başrol oyuncusu Hazal kaya ise bunların en başından geliyor.
Kaya ‘Aşk’ Dizisi için 2,5 ayda 11 kilo vermeyi başardı.
Yeni dizisine ve yeni hayatına başlayan oyuncu, sağlıklı bir yaşam için spor yapmayı ve kendi yemeğini kendisi yaparak sağlamaya çalışıyor.
Bir dönem aşırı kiloları ile sıkça gündeme gelen oyuncu şimdilerde yeni formuyla çok konuşulacak gibi görünüyor.

Foto Galeri : http://................/ask-icin-2-ayda-11-kilo-verdi.html

Son düzenleme:
Kahvaltımı yaptım nihayet. Bizim minik prenses uyur uyumaz iş yapmaya başlıyorum allaha şükür bugün normal bir şekilde kahvaltı yapabildim. Uyanık olduğu zaman ne yediğimi anlamıyorum.

ZOR OLUR HERALDE BENIMKIM YOK AMA OLUNCA NE YAPARIM BEBİŞİNİ ALLAH HAYIRLI ETSIN İNŞ. KAPTAN

Sanırım üniversiteyi bu yıl kazanmışsın, tebrik ederim canım. :) Bu arada benim adım da Buse:)
evet bu yıl kazandım çok teşekkür ederimm :)
Günaydın 13. takımın güzel ve çıtır hatunları

Hepinize mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve kaçamaksız bir hafta sonu diliyorum

Eki Görüntüle 790481
Günaydın kaptanım sanada sağlıklı kaçamaksız hafta sonları:)

hoşbulduk bende melike memnun oldum :)

gunaydın melıke ben aysenur yenı katıldım bende nasıl gıdıyo dıyet ha bu arada yaşıtız galıba

günaydınn memnun oldum 18 yaşındayım ben güzel gidiyor gibi bugün sıkı bir başlangıç yaptım kahvemi içtim şuan kahvede benim zaaf noktamdır allahtan filtre şeklinde şekersiz süt tozu olmadan içebiliyorum :)

ZOR OLUR HERALDE BENIMKIM YOK AMA OLUNCA NE YAPARIM BEBİŞİNİ ALLAH HAYIRLI ETSIN İNŞ. KAPTAN
Amin canım çok teşekkürler.Zor oluyor ama onlar olmadan da bir hayat düşünemiyorum. Allah isteyen herkese versin aratmasın inşallah.

günaydın kızlar mutlu hafta sonları
Günaydın Melike' cim hoş geldin

O zaman zarardan çok yararı var kahvenin ama gün içinde mümkün olduğunca az içmeye çalış.

Kızlar benim miniş uyandı. Şimdi onunla ilgilenme zamanı. Ara ara bakarım siz devam edin muhabbete

afıyet olsun cnm hem kahve uzun sure tok tutabılıyor :)

evet önceden çok fazla içiyordum ama şimdi kendimi az içmeye alıştırdım benim canım sürekli yemek değilde bir şeyler içmek istiyor kahve çay gibi bende kahveden çok yeşilçaya falan yönelmeye çalışıyorum:)

afıyet olsun cnm hem kahve uzun sure tok tutabılıyor :)

benimde zaten o yüzden kalmış bir alışkanlık sabah okula çok erken giderdim lisedeyken kahvaltı yapınca midem falan bulanırdı dinç olmak hemde biraz tokluk sağlaması için kahve içerdim kaldı o şekilde bu alışkanlıkta :)

bendede bu sorun var sureklı dondurma yemek ve içecek içmek istiyorum.. önceden boyle degıldim evlendıkten sonra boyle oldum evde tekım canım sıkıldıkca dolabın agzını acıyordum ondan boyle kılo aldım

olabilir evde durduğun için bende sıkılıyorum evde oldukça bir şeyler istiyor canım ya dolabı baştan aşağı kendimize göre dolduracağız yada sabredip sıkıcağız dişimizi başka yolu yok

Gunaydın hanımlar
Sabah kalktıgımdan beri temizlik ve hazırlık yapıyorum, misafirim var ankaradan daha gelmediler ama..
Bugun tartıda suppperrrr bir rakam gordum yaaaaa
65.6
Allahıııımmmm, ikinci hedefime 600 gr kaldıııı:) ilk hedefim 69 du
İkincisi 65
Ucuncusu 59
Ve son 56
:) veeeeee ödül laptop :))

Tebrik ediyorum Tuba' cım süper bir sonuç. Kolay gelsin bu arada. Misafir geliyor diye kaçamak yapma sakın. Dikkat et menü bekliyorum akşama.

Ben eskiden günde 4-5 kupa 3 u 1 arada içerdim. Büyük ihtimal aldığım kiloların sebeplerinden biri buydu. Takıma geldiğimde menü yazarken utandığımdan bıraktım nescafeyi. İdeal kiloma ulaşınca sütlü ve şekersiz içmeye başladım. Şimdi akşamları arada bir içiyorum. Böyle daha sağlıklı oldu.

Evde boş oturuyorsan eğer can sıkıntısından olabilir. Kendine uğraşacak bi şeyler bul, bide bir defter al ve diyet günlüğü tut. Çok işe yarıyor ve eğlenceli oluyor.

herkese merhaba iyi haftasonları diliyorum.ben de buralarda yeniyim.eminim istediğimiz kilolara sağlıklı bir şekilde ulaşacağız.ben haftasonu kaçamak yapmayacağım demelisiniz.evet beğenmeleri bekliyorum yani yapmayacakları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…