Gunaydın hanımlar
Sabah kalktıgımdan beri temizlik ve hazırlık yapıyorum, misafirim var ankaradan daha gelmediler ama..
Bugun tartıda suppperrrr bir rakam gordum yaaaaa
65.6
Allahıııımmmm, ikinci hedefime 600 gr kaldıııı:) ilk hedefim 69 du
İkincisi 65
Ucuncusu 59
Ve son 56
:) veeeeee ödül laptop :))
Öncelikle tebrik ediyorum Nihal' cim sigarayı bıraktığın için.Hoşbuldum.ben nihal 28 yaşındayım.3 yıldır evliyim,bir süredir çalışmıyorum. evde çalışıyorum :) muğla da yaşıyorum henüz bebeğimiz yok.sigarayı bıraktğım için yaklaşık 15 kilo aldım.iki aydır diyet ve spor sayesinde 9 kilo verdim(83 den 74 e indim) iki haftadır kilo verme hızım duraklamaya geçti.benim de motivasyona ihtiyacım olduğu için sizinleyim..çabalarımın boşa gitmemesi için...diğer arkadaşları da en azından spor yapmayanları spora yönlendirebilirim.onları motive edebilirim.
şu anki kilom 74.5
hedefim 68.0
boyum 1.75
Ben de çıkmaya başladı bir kaç tane. Bende onları cımbızla alınca çoğaldı biraz. İğneli epilasyon düşünüyorum ama korkuyorum iz yapacak diye. Çünkü benim dudak üstümde küçük küçük noktalar şeklinde güneş lekesi var ve herkes iğneli epilasyon lekesi sanıyor. Sen yazarsın deneyimlerini. Bizde faydalanırız.kızlar ben öğle yemeğimi de yiyim duş alıp iğneli oıperasyona gidicem yüzümdeki kıllar için iyice bıktım artık bunlardan ne kadar iğrençler yaa gelince yazarım
Supersin tubis ben iki gundur ayniyim tartida kilo vermem yavasladi galiba
Öncelikle tebrik ediyorum Nihal' cim sigarayı bıraktığın için.Ve inanıyorum ki onu başardıysan en kısa zamanda hedefine ulaşacaksın. Ve iddia ediyorum ki burada ki motivasyonu para versen bulamazsın.
Ben de çıkmaya başladı bir kaç tane. Bende onları cımbızla alınca çoğaldı biraz. İğneli epilasyon düşünüyorum ama korkuyorum iz yapacak diye. Çünkü benim dudak üstümde küçük küçük noktalar şeklinde güneş lekesi var ve herkes iğneli epilasyon lekesi sanıyor. Sen yazarsın deneyimlerini. Bizde faydalanırız.
Sevgi' cim sakın moralini bozma ara ara böyle duraklamalar yaşayabilirsin ayrıcı regl olduğun için şişkinliğin devam ediyor olabilir. Beynini ve düşüncelerini olumsuz etkileme sakın ayrıca sadece cuma dan cumaya tartıl lütfen. Her gün tartılırsan moralin bozulur.
Bende regliden diye dusunuyorum ebru bitince belli olucak galiba birde sanirim sporu az yapiyorum
hoşbuldum melikecim sen de hoşgeldin.bu arada neden iğneli epilasyona gideceksin ki.hem yüz için bence cok uygun degil.su değmemesi lazım bi süre diye biliyorum.ışın yollayan sistemler var.neyse gelince konusuruz.sen çıktın :)hoşgeldin bende melike memnun oldum dün katıldım bende :)
Zaten kilon azaldıkça verme hızında düşecek ama duraklayacak diye bişey yok. Sadece yavaşlayacak. 1,5 kilo değildi 1 ve altında kilolar verebileceksin. Reglden sonra daha iyi vereceğini düşünüyorum birde dediğin gibi sporu çoğaltman lazım. Çoğaltma değil de şeklini de değiştirebilirsin. Ben en iyi sporun yürüyüş olduğunu düşünüyorum.
Zaten kilon azaldıkça verme hızında düşecek ama duraklayacak diye bişey yok. Sadece yavaşlayacak. 1,5 kilo değildi 1 ve altında kilolar verebileceksin. Reglden sonra daha iyi vereceğini düşünüyorum birde dediğin gibi sporu çoğaltman lazım. Çoğaltma değil de şeklini de değiştirebilirsin. Ben en iyi sporun yürüyüş olduğunu düşünüyorum.
Selam kizlar, nasilsinizzz
merhaba arkadaşlar
bende aranıza katılmak istiyorum.takımınızda bana da yer var mı acaba?
Slm canım hoş geldinSelam kizlar, nasilsinizzz
Site bakımdaydı canım. Ondan giremedi kimse. Sende çıkmadı mı uyarı mesajı?ıyıyım sen nasılsın herkes cıkmış bi biz kaldık heralde forumda ha bu arada ben aysenur dun katıldmm
süper.ben de koşu yapıyorum.çok faydası oldu iki ayda.umarım karın yağlarımı sadece koşarak eritebilirim.ne dersin
Slm canım hoş geldinNasıl gidiyor tatil?
Site bakımdaydı canım. Ondan giremedi kimse. Sende çıkmadı mı uyarı mesajı?
Dogru soyluyosun her gun bir saat yuruyus yapsam cok super olucak ama is saatlerim cok uyumsuz
yoo hiç mesaj gelmedi ebrucum
Slm canım hoş geldin.Sana takım kurallarımızı yazayım. Okuduktan sonra eğer senin için uygunsa okudum kabul ediyorum diye geri bildirim yapman lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?