Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
fikriyecim yemek yaparken ve aralarda atıştırmayı kesersen çok kısa zamanda görürsün emin ol. Tebrikler verdiğin 500 gr için.
5.TAKIM **128.ETAP**
canzi3445 ( 74.1 /
bijoux ( 62.5 / 62.4 /
chocolategirl ( 77.1 /
mersa ( 77.7 / 77.7 /
cedric ( 104.8 / 104.6 /
Pia ( 63.0 / 61.9 /
ohcanimadeysin ( 62.6 / 62.6 /
5.TAKIM TOPLAM KıLO ( 521.8 / 520,4 / 1.4 / 0.27% )
Ay ne sinir bir dişçiymiş öyle o.Zaten git gel yoruyor insanı birde ondan sonra bişey yiyip içmemek.Geçmiş olsun canım.iyi aksamlar kizlar nasilsiniz bakalim ben iyi sayilirim iki gündür disciye gidiyorum ay kadina nasil sinirlendim kadina disim agriyor diye gittim benim agrimayan dismin dolgusnu cikartti yeni dolgu yapti ve bugün yine gittim tekrar söyledim bugünde dün bosalttigi disi tekrardan kalici dolguyla doldurdu ve benim iki disim hala agriyor sali günü tekrar gidecem aslinda benim dr degil onun yerine bakan birisiydi
hadi bakalim yarin cuma
meliscim kendimi hazir hissettigim zaman geri dönecegim
ferdacim bende kahvalti etmeden once tartildim ve kilomu soyledim,simdi bir cay ictim,yarim yumurta yedim,1 zeytin kilom 71.5 gozukuyor.bencede kahvalti etmeden tartilmak lazim,hele aksam tartilirsak daha da cok kilolu gozukuyoruz.
listemiz tamamlandı, güzelim üzülme sen her hafta çok güzel kilo verdin duraklaman normal.
baharım listeye alıyormuyuz seni izindemisin?
kızlar geçmişi okuyamıyorum çok yavaş,sayfa açmaya çalışırken takılıp kalıyor.
aklımdayken haber vereyim dedim. kasım ayında adliyeye alım olacakmış.sen kpss sınavına girmiştin canım.birde3 dk 90 kelime yazabilmek şartmış.arkadaş söyledi sınav ne zaman bilmiyor. memurlar.net den takip edebilirmiişsin canım.
evet bende giremedim sinir oldumkızlar dün akşamakadar bir türlü siteye giremedim saldırılar var siteye sanoırım daha öncede olmuştu.
Gelelim kiloma 60.4
dosbacım bayaa kilo verdin şimdi eskiye göre herşey daha çok yakışıyor üzerine herkes ne çok kilo vermişsin diyor işte bundan kaynaklanıyor yetinmen.
Ama sen otur düşün gerçekten olmak istediğin kilo ne, eğer buysa tamam de ama yok ben daha zayıf olmak istiyorum, her giydiğim de oram çıktı buram çıktı demek istemiyorum, istediğim her şeyi giymek istiyorum ve çok yakıştığını görmek istiyorum diyorsan devam. Bunun kararını sen vereceksin tatlım.
adcım dosbaya yazdıklarımı oku hepimiz için durum aynı hepimizin toplu diskalifiye olmamız lazım bu durumda. Bu ayı uyum ayı ilan edelim diyorum :kedi:
canım ben diyeti bıraktım bol bol meyve yedim bugün gribiin 3.günü ama çok şükür bugün çok iyiyimkızlar buraya yazmıştım kendimi iyi hissetmiyorum ogünden beridir gribim.çok fazla değildi gerçi ama dünden beri biraz daha hissedilir oldu sanki.
şimdi okudum meliscim valla bana uyar. sevinmedim desem yalan olur. kasım yeni bir başlangıç olsun bizim için.dosbacım bırakmak yok,nerden kaldıysak aynen devam. bu kadar yol katetmişken vazgeçersen,ileride dahada fazla kilo aldığın zaman ben ne güzel şu kiloya kadar inmiştim deyip dahada üzüleceksin. hadi lütfen tekrar başlayalım.