Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

adcım geçmiş olsun biraz vitamin takviyesi falan yapsan ben vitamin kullanmayı bırakmıştım gerçi emzirdiğim sürece kullanmalıyım ama neyse yeniden başladım. Grip olmaktan değil kızıma bulaşıtırmaktan korkuyorum senin de oğlun küçük dikkat et tatlım

şimdi okudum meliscim valla bana uyar. sevinmedim desem yalan olur. kasım yeni bir başlangıç olsun bizim için.dosbacım bırakmak yok,nerden kaldıysak aynen devam. bu kadar yol katetmişken vazgeçersen,ileride dahada fazla kilo aldığın zaman ben ne güzel şu kiloya kadar inmiştim deyip dahada üzüleceksin. hadi lütfen tekrar başlayalım.

fikriyecim yemek yaparken ve aralarda atıştırmayı kesersen çok kısa zamanda görürsün emin ol. Tebrikler verdiğin 500 gr için.

500 gr vermisim cok sevindim,aslinda gecen haftaninki kilomu bilmiyordum unuttum bir yere de yazmamistim,kilo almaktan kortum,cunku rengl olamadim biraz kacamaklari da yaptim.Bu hafta kendimi daha siki tutarsam daha basirili olurum,

sağol canım.vitamin alıyorum, hertürlü önlemi almaya çalışıyorum,hijyen falan, yinedeoğluma geçecek diye korkuyorum,tabi yaklaşmamaya çalışıyorum. inşallahda geçmez.

fikriyecim tebrikler hayatım.içimizde başka kilo verebilen varmı bilmiyorum ama(geçmişe daha bakmadım.)sen bu hafta bayrağı eline aldın.inşallah haftayada güzel kilolar verirsin.tekrar tebrikler hayatım.

kızlar hemen kilomu yazayım iki gündür bu siteyi açmak da yazdıklarını yollamak da işkence dün daha neler yazmıştım ama ne yazık ki sayfa hata verdi ve ulaşmadı kilom 82.6 :lepi: bilmiyorum hedef kiloma ulaşmışmıyım ama bu hafta özen gösterdim çünkü bunu görebileceğimden bile ümidim yoktu iç spor yapmadan..

listemiz tamamlandı, güzelim üzülme sen her hafta çok güzel kilo verdin duraklaman normal.
baharım listeye alıyormuyuz seni izindemisin?

5.TAKIM **128.ETAP**

canzi3445 ( 74.1 /
bijoux ( 62.5 / 62.4 /
chocolategirl ( 77.1 /
mersa ( 77.7 / 77.7 /
cedric ( 104.8 / 104.6 /
Pia ( 63.0 / 61.9 /
ohcanimadeysin ( 62.6 / 62.6 /
5.TAKIM TOPLAM KıLO ( 521.8 / 520,4 / 1.4 / 0.27% )

canlar günaydın..
melisim bakabilecekmisin canım site sorunlu bakamazsanda sorun etme..

iyi aksamlar kizlar nasilsiniz bakalim ben iyi sayilirim iki gündür disciye gidiyorum ay kadina nasil sinirlendim kadina disim agriyor diye gittim benim agrimayan dismin dolgusnu cikartti yeni dolgu yapti ve bugün yine gittim tekrar söyledim bugünde dün bosalttigi disi tekrardan kalici dolguyla doldurdu ve benim iki disim hala agriyor sali günü tekrar gidecem aslinda benim dr degil onun yerine bakan birisiydi
hadi bakalim yarin cuma
meliscim kendimi hazir hissettigim zaman geri dönecegim
Ay ne sinir bir dişçiymiş öyle o.Zaten git gel yoruyor insanı birde ondan sonra bişey yiyip içmemek.Geçmiş olsun canım.
ferdacim bende kahvalti etmeden once tartildim ve kilomu soyledim,simdi bir cay ictim,yarim yumurta yedim,1 zeytin kilom 71.5 gozukuyor.bencede kahvalti etmeden tartilmak lazim,hele aksam tartilirsak daha da cok kilolu gozukuyoruz.

Yemek yemek,tuvalet ihtiyacı,su,regl kiloyu çok etkililiyor arkadaşlar.Ben sabah tartılmayı unuttum yemek yedim öyle tartıldım ama ben bu hafta kilo vermdim gibi geliyor ondan 65 kiloyum dedim.Ama gören herkes göbekten ve basenden verdiğimi söylüyor.Aynaya bakınca bende farkediyorum.....Ama sporla verebildim kiloyu,sporla sıkılaştım.Spora bu hafta başlarım tekrar.Kaç gündür grip,farenjit,kalp derken çok yoruldu zaten vücudum.Bir de sporla kendimi yormadım.

listemiz tamamlandı, güzelim üzülme sen her hafta çok güzel kilo verdin duraklaman normal.
baharım listeye alıyormuyuz seni izindemisin?

Bu hafta hiçbişey yapamadım doğru dürüst,suyumu içemedim midem çok bulanıyordu.Spor yapamadım,hergün yattım nerdeyse.Vücudum yorgundu.Önümüzdeki hafta toplarsam kendimi başlıycam spora.

13.TAKIM 128. ETAP

ad1 ( 53.5 / 54.1 / -0.6 / -1.12 %)
dosba ( 66.1 / 66.8 / -0.7 / - 1.06%)
melis08 ( 60.7 / 60.2 / 0.5/ 0.82%)
fikriye_bg ( 71.5 / 71.0 / 0.5 / 0.70%)
güzelimm ( 65.0 / 65.0 / 0.0 / 0%)
Nachtigall ( 60.5 / 59.8 / 0.7 / 1.16%)
aSkiTo ( 71.3 / 69.9 / 1.4 / 1.96%)
genciza ( 63.6 / 63.1 / 0.5 / 0.79%)
acıbiber2053 (61.1 / 61.3 / -0.2 / -0.33%)
emirel (62.0 / 62.5 / -0.5 / -0.81%)
bhr.87 (83.8 / 82.6 / 1.2 / 1.43%) (eski üye)

13. TAKIM TOPLAM KıLO ( 719.1 / 716.3 / 2.8 / 0.39%)

Son düzenleme:
kızlar geçmişi okuyamıyorum çok yavaş,sayfa açmaya çalışırken takılıp kalıyor.
aklımdayken haber vereyim dedim. kasım ayında adliyeye alım olacakmış.sen kpss sınavına girmiştin canım.birde3 dk 90 kelime yazabilmek şartmış.arkadaş söyledi sınav ne zaman bilmiyor. memurlar.net den takip edebilirmiişsin canım.

anacum aşkito 1.4 kg vermiş.valla bravo aşkitocum bizimle paylaşırmısın canım.meliscim sende vermişsin hayatım.tebrikederim.

kızlar geçmişi okuyamıyorum çok yavaş,sayfa açmaya çalışırken takılıp kalıyor.
aklımdayken haber vereyim dedim. kasım ayında adliyeye alım olacakmış.sen kpss sınavına girmiştin canım.birde3 dk 90 kelime yazabilmek şartmış.arkadaş söyledi sınav ne zaman bilmiyor. memurlar.net den takip edebilirmiişsin canım.

Teşekkür ederiz canım bir bakalım şu ilana hemen.Çok sağol.a.s.

kızlar dün akşamakadar bir türlü siteye giremedim saldırılar var siteye sanoırım daha öncede olmuştu.
Gelelim kiloma 60.4
evet bende giremedim sinir oldum

dosbacım bayaa kilo verdin şimdi eskiye göre herşey daha çok yakışıyor üzerine herkes ne çok kilo vermişsin diyor işte bundan kaynaklanıyor yetinmen.
Ama sen otur düşün gerçekten olmak istediğin kilo ne, eğer buysa tamam de ama yok ben daha zayıf olmak istiyorum, her giydiğim de oram çıktı buram çıktı demek istemiyorum, istediğim her şeyi giymek istiyorum ve çok yakıştığını görmek istiyorum diyorsan devam. Bunun kararını sen vereceksin tatlım.

canım çok haklısın ...sanırım herkes çok iisin demesinden etkilendim tabiiki devam şişman bi anne olmak istemiyorum

adcım dosbaya yazdıklarımı oku hepimiz için durum aynı hepimizin toplu diskalifiye olmamız lazım bu durumda. Bu ayı uyum ayı ilan edelim diyorum :kedi:

bende çok sevindim :)

kızlar buraya yazmıştım kendimi iyi hissetmiyorum ogünden beridir gribim.çok fazla değildi gerçi ama dünden beri biraz daha hissedilir oldu sanki.
canım ben diyeti bıraktım bol bol meyve yedim bugün gribiin 3.günü ama çok şükür bugün çok iyiyim
bol bol madalina nar ve kivi yedim
ıhlamur içtim tavsiye ederim çok etkisini gördüm

şimdi okudum meliscim valla bana uyar. sevinmedim desem yalan olur. kasım yeni bir başlangıç olsun bizim için.dosbacım bırakmak yok,nerden kaldıysak aynen devam. bu kadar yol katetmişken vazgeçersen,ileride dahada fazla kilo aldığın zaman ben ne güzel şu kiloya kadar inmiştim deyip dahada üzüleceksin. hadi lütfen tekrar başlayalım.

canım bırakamam istesemde.... inatçıyımdır aslında... aylarca vermediğim zamanlarda bile bırakmadım şimdi de bırakmam ama çok kötü hissediyorum şu dönemde
en kısa zamanda toparlanmalıyım

Back
X