Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

offf yaaa bitmez mi bu ev işleri ben anlamıyorum.... çalışanlar nasıl hallediyorsunuz??? size inanın ki hayranım.... ben bitiremiyorum :(( bugün mutfak dolaplarına el attım saatler geçmiş farkında değilim
çokta karışmış toparlayıverdim.... şimdi ıhlamurumu içeceğim.... hasta olunca evdeki bütün işler birikiyor:(( ütü var ama onu yarına bırakacağım çünkü daha tam iileşmedim tekrar yatağa dönmek istemiyorum
valla hayatım ne kadar yapsanda bitmez ev işleri biz hatunlar biryerden bişeyi muhakkak buluruz.evdeyken rahat oluyor insan zamanım var diye geniş davranıyor,yapası gelmiyor falan.bizler işi şansa bırakmıyoruz malesef işler bitmeden oturup dinlenmek yok.ben o yüzden akşamlaı pek sık gelemiyorum. eve gelince yemekti,mutfaktı,çocuktu,kocaydı kaydirigubbakcemile3 derken bi bakmışım hooop sabah oluvermiş.
evdesin nede olsa hayatım takma kafana halledersin yeterki sağlığın iyi olsun senden önemlimi şekercim.
Herkese merhaba arkadaşlar nasılsınız yeni bir günde?Ben bugün daha iyiyim,yeni uyandım zaten sabah 6 ya kadar sancı çektim.Birde çok soğuktu gece.Bu arada 1 kase çorba içtim şimdiye kadar.
canım yaa üzülüyorum ben sana valla hayırlısı ile iyileşmeni diliyorum hayatım.lütfen dikkat et kendine. karamanlım dan çok çektim,( kaydirigubbakcemile3 )o bitti şimdi sen başladın.komaya sokcanız beni üzüntü koması. :1shok:

geçmiş olsun canım... çorba ii gelmiştir umarım... kış birden bastırdı bugün ankara da çoook soğuk :(( Allah yoksula ve hepimize yardım etsin bu soğuk günlerde ....
amin hayatım amin hemde yüzbin kere amin.
valla havalara dikkat kızlar sakın grip olmayın.bol bol elleri yıkayın öpüşmekte yok ha ona göre. :olmaz: :oklava:

Kızlar bende sizlere kendimi sorumlu hissettiğim için(çok hastayım aslında)bilgisayarımı açmadan duramıyorum.Hastalık oldu burası bende.Annem kızım sen hasta değilmisin ne işin var onun başında diyor hep.Annemde ben hasta olunca çok kalaroli şeyler getiriyor hep önüme ama ye:enbuyukkk:miyorum.Çünkü ben bu kiloları kalp rahatsızlığı zamanımda 1 ay yattığım zaman almıştım.Kilo vermeye başlayınca yağdan vermişim zaten.Basenlerim daraldı,göbek yok dencek kadar var,bel çevremde daraldı.Ama sporla destekleyince.Kızlar burayı bırakmayın......
spoooooor.... benim için çok zor ama ne yaparım bilmiyorum bir çare bulmam lazım.
CANIM GEÇEN Bİ KONUŞMAMIZ OLDUDAA EBRU ŞALLI GİBİ OLmamı istiyomuş biraz aslında çok üzükldüm
valla biz hatunlar bazen kendimizi salıverioruz. nede olsa böylede iyi şikayet eden yok diye. arada söylesinler böyle.yüzümüze şak diye yiyince lafları etki ederde kurtuluruz canına yandığımın kilolarından. Çok üzgünüm çoook

kızlar öğlen bişi yemedim sanırım hastalıktan canım istemiyor
akşama mantar çorbası ve pilav var
pilavdan sadece 2 kaşık yemeyi planlıyorum
aşkito çikolata ve cips mi dedin??? sanırım canım sen benim eşimsin ay sonuna kadar.... birbirimize sopa gösterelim :)) umarım akşamı hafif atlatırsın
haydi bakem sopalar ortaya. :oklava: nachtigal nasılsın eşim benim.
adcım bilemiyorum millet 2-3 çocukla ne yapıyor. Ben ne zaman 2.yi düşünürüm biliyormusun, melis büyüyüp çocuk bakacak duruma gelince kötükedihüso
meliscim aynı şeyleri düşünüyoruz. kötükedihüso

akşam ne yediğimi yazayım 3kaşık etli kereviz yemeği 1dolma cacık akşamdan önce aktivya yoğurt yedim çocuklara tırtıl kurabiye yaptım şimdi ev miss gibi kokuyor ne yapayım ben şimdi yaa
yedinmi tırtıl kurabiyeden bacım. kaydirigubbakcemile3

kizim hasta yine ya cok kötü öksürüyor dr götürdüm üst solunum yollari enfeksiyon olmus yavrum gece cok kötü oluyor kizlar bende haberler böyle
çoook geçmişolsun karamanlım. valla başladı boğaz enfeksiyonları çocuklarda yine.bir arkadaşımın çocuğuda boğazlarında rahatsızlandı.dünden beri ateşli geziyor çocuk. inşallah kısa sürede atlatır hayatım.çook öpüyorum. :teselli:

neyse kızlar geldim yazıları yazdım ben çıkıyorum sabahtan beri beter uykum var. evle uğraşmaktan iyice yoruldum. zibidimde uyudu.sonra görüşürüz. iyi geceler tatlı rüyalar.

günaydın kızlar sabah yediklerimi yazayım lavaş ekmeği klasik kahvaltı ve maalesef yedim küçük bir tırtıl kurabiye sabah 4km kadar yürüyüş yaptık kocişle dün tartıya çıkınca şok oldu 63,2 geldim inanamadım ya offf oafff bakalım devam ediyorum diyete

günaydın canlarım. umarım herkesler iyidir. emirelcim afiyetolsun.sabah sabahda yürüyüş olayı aşılmış ne güzel bende fırsat bulup yürüsem keşke. kaç kiloydun ki şekercim. :uhm:

günaydın arkadaşlar dün akşam balığımı yedim az yağda hamsi tavamı ve soğan salatamı yedimmi yedim bide üzernie tatlı yedimmim 3-4 tane tulumba cık
sabahta 3 zeytin yarım su bardağı süt
3-4 dilim peynir 1 dilim ekmek ve 1 tatlı kaşığı kuşburnu yedim yeşil çayımı içtim

ama öğlene doğru tansiyon yine yerlerde biraz çubuk kraker yedim banamısın demedi ayranda yoktu kantinde 5-6 tanede cizi yedim 3-4 tane kayısı ama banamısın demiyor

merhabalar arkadaşlar şimdi baktım dün yazdıklarım gelmemiş sanırım sayfa hata verince gitmedi o kadar da şey yazmıştım :(
neyse sabah klasik kahvaltımı yaptım bakalım öğlen ve akşam neler yiycem büyük ihtimal ıspanak ve mercimek çorbası olacak inşallah cuma tartıda yüzüm güler spor yapamıyorum yaaaa :(

selam kızlar, çok sessiz bugün topic??
nasılsınız bakalım ben iyiyim ?? diyetisyenime gittim geldim.... kapısına kürkçü dükkanı yazdıracakmış :)) kaçaklar için, bende kilo aldığım için bi de gripten dolayı gitmemiştim ama bugün bayağı enerji verdi bana,400gr gitti...

sabah 1 dilim ekmek 2 tk tahin-pekmez
ara yapamadım
öğlen
3 köfte 1 dilim ekmek 1 kase yoğurt
şimdi de ıhlamurumu içiyorum
bu arada koruma programına geçtim 3 hafta sonra diyetisyenimle yollarımız ayrılıyor bu dönem içinde 3 kilo daha vermek istiyorm

günaydın canlarım. umarım herkesler iyidir. emirelcim afiyetolsun.sabah sabahda yürüyüş olayı aşılmış ne güzel bende fırsat bulup yürüsem keşke. kaç kiloydun ki şekercim. :uhm:
günaydın canım (biraz geç oldu ama )
bende yürümek istiyorum :((

günaydın arkadaşlar dün akşam balığımı yedim az yağda hamsi tavamı ve soğan salatamı yedimmi yedim bide üzernie tatlı yedimmim 3-4 tane tulumba cık
3-4 dilim peynir 1 dilim ekmek ve 1 tatlı kaşığı kuşburnu yedim yeşil çayımı içtim

ama öğlene doğru tansiyon yine yerlerde biraz çubuk kraker yedim banamısın demedi ayranda yoktu kantinde 5-6 tanede cizi yedim 3-4 tane kayısı ama banamısın demiyor

afiyet olsun canım...benimde tansiyonum düşer sana bi tavsiye canım yanında sürekli küp şeker bulundur (sevmiyorum ama ) tansiyonun düştüğünde 1 tane hemen ağzına atıver...tuzdan daha çabuk tansiyonunun yükselmesini sağlar.... ben de çok sık problem yaşıyordum doktorumun tavsiyesi... çok faydasını gördüm

merhabalar arkadaşlar şimdi baktım dün yazdıklarım gelmemiş sanırım sayfa hata verince gitmedi o kadar da şey yazmıştım :(
neyse sabah klasik kahvaltımı yaptım bakalım öğlen ve akşam neler yiycem büyük ihtimal ıspanak ve mercimek çorbası olacak inşallah cuma tartıda yüzüm güler spor yapamıyorum yaaaa :(

şimdiden afiyet olsun ....
baharcım eskisi kadar sık gelmiyorsun artık :(( özletme kendini...

herkese merhaba,kacgundur yazamiyorum,Kendimi cok yogun hissediyorum ve nedensiz moralim bozuk.
kahvalti disirda oldugumuz icin bir peynirli gozleme yedim,
ara 1 armut
oglen daha birsey yapmadim belki de biskuvi cay yerim,canimbisey yemek istemiyor.

ay ay yemeğimi yedim geldim yarık kase çorba bir dilim kepek ekmek 1 tabak salata 4 kaşık pilav ve et düşünüyorum başka ne yedim diye hım tamam birazda cacık vallahi karnım doydu biraz karbonhidratiımı kaçırdım banamı öyle geliyor arkadaşlar

fikriyeceğim geçmiş olsun havalar çok basık ve soğuk hazırlıksız yakalandık sıkıntın o yüzden oalbilir

tesekkurler canim,bence de havalardadir,gunes azildi gunduz de aksam gibi ben de aksamlari pek sevmem icimde bir sikinti oluyor.Bugun hava biraz daha iyi soguk ama en azindan gunes var ogluc umla biraz ciktik parka gittik moralim daha iyi,gunes beni cok mutlu ediyor ya.Kis da ha baslamadi ben artik bitmesini istiyorum,

cikolata morali yukseltiyormus diye kendime 1/4 milka yemekge izin verdim ama moralimi yukseltecek yerini tam tersi moralim daha bozuldu,kendimi suclu hissediyorum uffffffffffffff

şimdiden afiyet olsun ....
baharcım eskisi kadar sık gelmiyorsun artık :(( özletme kendini...

canım sitede sorun var bi süredir dün mesela herkese cevap yazdım tek tek neler yediğimi falan da yazdım yolladım sorun verdi ben gitmiştir diye düşündüm siteyi açmaya çalıştım ama açamadım sabah bakarım dedim baktım ki yazdıklarım gitmemiş :(
sana geçmiş olsun dileklerimi yazmştım ama siedeki sorun yüzünden o bile gitmedi hatırladığım kadarıyla akannehir umarım daha iyisindir canım diyetin nasıl gidiyor koruma programın çok zorlayıcı değildir umarım..

herkese merhaba,kacgundur yazamiyorum,Kendimi cok yogun hissediyorum ve nedensiz moralim bozuk.
ara 1 armut
oglen daha birsey yapmadim belki de biskuvi cay yerim,canimbisey yemek istemiyor.

aynı şeyler çoğumuzda var canım havanın aniden değimesinin etkisi diye düşünüyorum ben iyice geç uyanmaya başladım yataktan çıkasım gelmiyo ve bu kilo vermek için hiç de ii bişey değil :olmaz:

tesekkurler canim,bence de havalardadir,gunes azildi gunduz de aksam gibi ben de aksamlari pek sevmem icimde bir sikinti oluyor.Bugun hava biraz daha iyi soguk ama en azindan gunes var ogluc umla biraz ciktik parka gittik moralim daha iyi,gunes beni cok mutlu ediyor ya.Kis da ha baslamadi ben artik bitmesini istiyorum,

cikolata morali yukseltiyormus diye kendime 1/4 milka yemekge izin verdim ama moralimi yukseltecek yerini tam tersi moralim daha bozuldu,kendimi suclu hissediyorum uffffffffffffff

çikolata fit bayanların moralini yükseltir canım benim bizim gibi kilo vermek isteyen bayanların tartıda çıkan fazlalıklarına fazlalık kattığı için ancak moral bozar böyle mafoldumben

afiyet olsun melzeyit.
aslınsa sabah kahvaltılarını güzel yapabilirsin.normal ekmek değilde,kepekyada çavdar ekmeğini dene istersen. daha çok tok tutar.

arada herkese oluyor hayatım malesef.okadar yazıyorsun sonra kayboluyor çok gıcık bi durum evet.
bende sabah klasik kahvaltımı yaptım.öğlen 1pk etiform,şekersiz nescafe,akşam ıspanak ve erişte yiyeceğim.tatlı kesinlikle yasak. ne oluyorsa onun yüzünden oluyor zaten.ama gerçekten yemek istemiyorum. :olmaz:

iyi aksamlar kizlar nasilsiniz bakalim ben iyiyim
melyezit kuzum takma kafana kendi manken gibi miki senden öyle olmani istiyor benim esim de bana ben seni hic zayif görmedim ki diyor oysaki ben evlendigimde 55 kiloydum erkekler böyle iste
öteki kizlar sizler nasilsiniz kizim hasta yine ya cok kötü öksürüyor dr götürdüm üst solunum yollari enfeksiyon olmus yavrum gece cok kötü oluyor
kizlar bende haberler böyle

gecmis olsun melegine cnm:emir_bebek:

günaydın kızlar sabah yediklerimi yazayım lavaş ekmeği klasik kahvaltı ve maalesef yedim küçük bir tırtıl kurabiye sabah 4km kadar yürüyüş yaptık kocişle dün tartıya çıkınca şok oldu 63,2 geldim inanamadım ya offf oafff bakalım devam ediyorum diyete
bozma moralini.. dün bende fazla cikmistim.
1-2 gün sadece haslanmis patates(tuzsuz) yemeyi dene, ödem atarsin..

tulumba 1 tanecik yeseydin sorun olmazdikötükedihüso:oklava:

selam kızlar, çok sessiz bugün topic??
nasılsınız bakalım ben iyiyim ?? diyetisyenime gittim geldim.... kapısına kürkçü dükkanı yazdıracakmış :)) kaçaklar için, bende kilo aldığım için bi de gripten dolayı gitmemiştim ama bugün bayağı enerji verdi bana,400gr gitti...

sabah 1 dilim ekmek 2 tk tahin-pekmez
ara yapamadım
öğlen
3 köfte 1 dilim ekmek 1 kase yoğurt
şimdi de ıhlamurumu içiyorum
bu arada koruma programına geçtim 3 hafta sonra diyetisyenimle yollarımız ayrılıyor bu dönem içinde 3 kilo daha vermek istiyorm

insallah verirsin canimzemuszemus

ara 1 armut

disarda olman gözleme yemeni affettirmez:oklava:
bi paket etiform alip yiyebilirdin sekerimm .. lütfen kilo vermek istedigini hatirlaacokacimcoook

ay ay yemeğimi yedim geldim yarık kase çorba bir dilim kepek ekmek 1 tabak salata 4 kaşık pilav ve et düşünüyorum başka ne yedim diye hım tamam birazda cacık vallahi karnım doydu biraz karbonhidratiımı kaçırdım banamı öyle geliyor arkadaşlar

canisim ya pilav ya da et ye.. ikisini ayni anda tükkettiginde vücudun yakmak icin zorlanir. pilavi canin cok cekerse.. yarin öglende yersin. yada tersikaydirigubbakcemile4

bende

sabah 2 dilim kepek ekmegi üzerine azicik visne receli.(200 kcal)

ara 1 parcacik bitter cikolata (42 kcal)

öglen az yagda kizarmis patates (actifry, tuzsuz) yanina sarimsakli yogurt (400 kcal)

aksamda ya biraz sebze yada yogurt yerim.

birazdan esimin yemegini yapip sporaaa( 45 dakka egzersiz , 100 mekik)kaydirigubbakcemile2

askito gozlemeyi bitirdikten sonra keske biskuvi alsaymisim diye dusundum,hatta burda da yazacaktim,oyle disirda iseniz yaninizda diyet biskuvilerden alin.benim gibi yapmayiniz.

merhaba kızlar a.s.
hastalara çoook geçmiş olsun

bende dün akşam az barbunya,az pilav ve salata yedim.
bugün kahvaltıda bi kk.kaşar,iki zeytin,az labne ve bi dilim uno yedim
öğlen iki parça incir reçeli
az öncede bi avuç kadar fıstık (ort.150 kalori)
birazdan bi elma yerim
akşamada çipura ve salata var.

aşkitocuğum vallahi ilk defa senden duyuyorum pilav ve etin yağ yakımının zor olduğunu bundan sonra dikkat ederim canım
actifry var anladığım kadarıyla bir kızartma tadını veriyormu
ikincisi burda 490 tl sen ne kadara aldın uzun zamandır düşünüyorum ama tam kızatma tadını vermiyorsa almayayım

Back
X