valla hayatım ne kadar yapsanda bitmez ev işleri biz hatunlar biryerden bişeyi muhakkak buluruz.evdeyken rahat oluyor insan zamanım var diye geniş davranıyor,yapası gelmiyor falan.bizler işi şansa bırakmıyoruz malesef işler bitmeden oturup dinlenmek yok.ben o yüzden akşamlaı pek sık gelemiyorum. eve gelince yemekti,mutfaktı,çocuktu,kocaydı kaydirigubbakcemile3 derken bi bakmışım hooop sabah oluvermiş.offf yaaa bitmez mi bu ev işleri ben anlamıyorum.... çalışanlar nasıl hallediyorsunuz??? size inanın ki hayranım.... ben bitiremiyorum( bugün mutfak dolaplarına el attım saatler geçmiş farkında değilim
çokta karışmış toparlayıverdim.... şimdi ıhlamurumu içeceğim.... hasta olunca evdeki bütün işler birikiyor( ütü var ama onu yarına bırakacağım çünkü daha tam iileşmedim tekrar yatağa dönmek istemiyorum
evdesin nede olsa hayatım takma kafana halledersin yeterki sağlığın iyi olsun senden önemlimi şekercim.
canım yaa üzülüyorum ben sana valla hayırlısı ile iyileşmeni diliyorum hayatım.lütfen dikkat et kendine. karamanlım dan çok çektim,( kaydirigubbakcemile3 )o bitti şimdi sen başladın.komaya sokcanız beni üzüntü koması. :1shok:Herkese merhaba arkadaşlar nasılsınız yeni bir günde?Ben bugün daha iyiyim,yeni uyandım zaten sabah 6 ya kadar sancı çektim.Birde çok soğuktu gece.Bu arada 1 kase çorba içtim şimdiye kadar.
amin hayatım amin hemde yüzbin kere amin.geçmiş olsun canım... çorba ii gelmiştir umarım... kış birden bastırdı bugün ankara da çoook soğuk( Allah yoksula ve hepimize yardım etsin bu soğuk günlerde ....
valla havalara dikkat kızlar sakın grip olmayın.bol bol elleri yıkayın öpüşmekte yok ha ona göre.

spoooooor.... benim için çok zor ama ne yaparım bilmiyorum bir çare bulmam lazım.Kızlar bende sizlere kendimi sorumlu hissettiğim için(çok hastayım aslında)bilgisayarımı açmadan duramıyorum.Hastalık oldu burası bende.Annem kızım sen hasta değilmisin ne işin var onun başında diyor hep.Annemde ben hasta olunca çok kalaroli şeyler getiriyor hep önüme ama ye:enbuyukkk:miyorum.Çünkü ben bu kiloları kalp rahatsızlığı zamanımda 1 ay yattığım zaman almıştım.Kilo vermeye başlayınca yağdan vermişim zaten.Basenlerim daraldı,göbek yok dencek kadar var,bel çevremde daraldı.Ama sporla destekleyince.Kızlar burayı bırakmayın......
valla biz hatunlar bazen kendimizi salıverioruz. nede olsa böylede iyi şikayet eden yok diye. arada söylesinler böyle.yüzümüze şak diye yiyince lafları etki ederde kurtuluruz canına yandığımın kilolarından. Çok üzgünüm çoookCANIM GEÇEN Bİ KONUŞMAMIZ OLDUDAA EBRU ŞALLI GİBİ OLmamı istiyomuş biraz aslında çok üzükldüm
haydi bakem sopalar ortaya.kızlar öğlen bişi yemedim sanırım hastalıktan canım istemiyor
akşama mantar çorbası ve pilav var
pilavdan sadece 2 kaşık yemeyi planlıyorum
aşkito çikolata ve cips mi dedin??? sanırım canım sen benim eşimsin ay sonuna kadar.... birbirimize sopa gösterelim :)) umarım akşamı hafif atlatırsın

meliscim aynı şeyleri düşünüyoruz. kötükedihüsoadcım bilemiyorum millet 2-3 çocukla ne yapıyor. Ben ne zaman 2.yi düşünürüm biliyormusun, melis büyüyüp çocuk bakacak duruma gelince kötükedihüso
yedinmi tırtıl kurabiyeden bacım. kaydirigubbakcemile3akşam ne yediğimi yazayım 3kaşık etli kereviz yemeği 1dolma cacık akşamdan önce aktivya yoğurt yedim çocuklara tırtıl kurabiye yaptım şimdi ev miss gibi kokuyor ne yapayım ben şimdi yaa
çoook geçmişolsun karamanlım. valla başladı boğaz enfeksiyonları çocuklarda yine.bir arkadaşımın çocuğuda boğazlarında rahatsızlandı.dünden beri ateşli geziyor çocuk. inşallah kısa sürede atlatır hayatım.çook öpüyorum. :teselli:kizim hasta yine ya cok kötü öksürüyor dr götürdüm üst solunum yollari enfeksiyon olmus yavrum gece cok kötü oluyor kizlar bende haberler böyle