Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

yaa kızlar nolur büyütmeyelim bu durumu biz kaç aydır birbirimize destek oluyoruz her konuda kilo veremediğimiz çooookkk zamanlar oldu ama paylaşımlarımız az olunca motivasyon düşüyo e bu da doğal olarak topikte olan herkeze yansıyor,çok üzüldüm okuyunca oysaki hep başka topiklerde karmaşa olur bizde olmazdı :(((

melyezitcim senin mesaj sayacak kadar vaktin olabilir ama benim küçük bir bebeğim ve 17:30 dan sonra gelen bir pc var...gerçi sana açıklama yapmak zorundada hissetmiyorum kendiğmi...eğer bir problem varsa melis bize bildirir eğer takıma faydalı olmak istiyorsan bu enerjini zayıflamak için kullanırsan daha iyi olur...

evet benbim mesaj yazacak kadar vktim var ve senişn açıklamalarında beni hiç ilgilendirmiyor
başakan yardımcısı olduğumu unutmuş olabilirsin alınan kararlar başkanla ortak alınır kimse kafasına göre karar alınamaz
takıma senin ffaydan benim faydam diye yaklaşacaksak bu söylediğin son sözden dolayı sana cevap bile vermiyorum bu arADA benim zayıflamamı bu kadar kafana takma madem daha önemli sorunların var onları düşün ben zayıflamamı kendim dert edeim bide ednerjimi neye harcayacağım konusunda kararı ben veririrm

Son düzenleme:
melyezit sen bana ilk girdiğimden beri böle davranıyorsun zaten..ilk girdiğimde çocuğum küçğük diye beni kendi egoılarımdan dolayı çocuğumu ihmal etmekle suçlamıştın.bunu hep yapıyorsun biz yapınca saygıya mı davet ediorsun..

melyezit sen bana ilk girdiğimden beri böle davranıyorsun zaten..ilk girdiğimde çocuğum küçğük diye beni kendi egoılarımdan dolayı çocuğumu ihmal etmekle suçlamıştın.bunu hep yapıyorsun biz yapınca saygıya mı davet ediorsun..

hıııııııım senin benimle ilgili bi sıkıntın varmış pardon canım bilmiyodumki butarz bişeyle seni suçladığımı hatırlamıyorum ama çocuğunun çok küçük olduğunu diyet yapmak için 6.ayı beklemen gerektiğini söylemişimdir büyük ihtimal her şekilde açıklama yapmışımdır ama geçmiş mesajları bulamadım bulsaydım sana tekrar okuturdum
bu konuyu kapatsan iyi oalcak artık terbiye sınırları aşılmaya başlandı

Son düzenleme:
acıbiber ve melzeyit lütfen birbirinizi kırmayın.

dediğim gibi katılımları kontrol ortak kararımızdı acıbiber melzeyiti yanlış anlamışsın takıma katıldığında bebeğin çok küçüktü ve hepimiz dikkat et sütün kesilmesin diye uyarmıştık. Melzeyitin de söylemek istediği buydu ama tarzı biraz farklı.

melzeyitim lütfen kırılma bu kadar acıbiber de kızgınlıkla söylemiştir. Melankolinin dediği gibi diğer takımlarda olan bu kırgınlıklar bizim takımda hiç olmamıştı bunu bozmayalım.
Melzeyit lütfen takımdan ayrılmayı düşünme ben kimsenin gitmesini istememe aile gibi olmadıkmı herkes yaklaşık 1 yıldır burada bebeklerimizi bile beraber büyüttük.

Ayyy acele edeyim ben yollayana kadar bir şleyler yazmamışsınızdır umarım.

canım bu kadar özleme bence çünkü dönüşümlü olarak yenildiğinde bir zararı olmadığını okumuştum üstelik her gün kepek ekmeği yemek saçları döküyormuş bir gün kepek ekmeği bir gün normal ekmek yiyin diyordu ben de çok dikkat etmiyorum genelde ekmeğim varken kepek ekmeğimden yiyorum ama eğer eve alınan ekmek çok tazeyse ve canım istediyse 1 ya da 2 dilim ondan yiyorum ki gözüm kalmasın ve bıkıp bırakmayayım

Haklısın canım. Bazen kendimi rahat bırakmalıydım. Bu patlamayı yapmazdım belki. Neyse, yeni bir sayfa açmaya çalışıyorum

nachtigal canım senin diyetisyende çok katıymış yaa sonuç itibariyle hepimiz insanız arada ufak kaçamaklar olacak elbette hepimizin nefsi var, gördüğüm kadarıyla sende çok güzel besleniyorsun bi günlük kumpir içli köfteyle hiç bişey olmaz canım.hiç moralini bozma aynen devam et düzenine en kısa zamanda idealine ulaşırsın bu şekilde
Çok sağol canım. tekrar rayıma girmeye çalışıyorum

amannnn bu nedir 1 günde yaklaşık 8-9 sayfa olmuş 1 sattir falan okuyorum, ama ilk okuduğum yazı nachtigallindi canım sana cevap yazacaktım ama kusura bakma tatlım neye canın sıkıldığını bile unuttum başka konulara daldım.

Meliscim, teşekür ederim ilgine. Bi kaç şey söylemek istiyorum.Diyet yapmak çok zor bir iş. Yemeğe meylimiz var ki diyete ihtiyaç duyduk. Zaten birçoğumuz evli, eşimize, olanlarımız çocuğumuza yemek yapıyoruz. Ve bu esnada kendimizi kontrol etmeye çalışıyoruz. Kendim için söylemek gerekirse belki kendimi çok kasıyorm diye bilemiyorum ama bazen çok zorlanıyorum. Başlarım diyetine, gelsin mezeler, gitsin börekler diyesim geliyor. Özelliklerde o durumlarda desteğinize ihtiyaç duyuyorum. Tabi, mutlaka o günlerde siteye zor olan giriş ve benzeri durumlar mesajımı kaynatmıştır.
Sevgilerle..

hıııııııım senin benimle ilgili bi sıkıntın varmış pardon canım bilmiyodumki butarz bişeyle seni suçladığımı hatırlamıyorum ama çocuğunun çok küçük olduğunu diyet yapmak için 6.ayı beklemen gerektiğini söylemişimdir büyük ihtimal her şekilde açıklama yapmışımdır ama geçmiş mesajları bulamadım bulsaydım sana tekrar okuturdum
bu konuyu kapatsan iyi oalcak artık terbiye sınırları aşılmaya başlandı

melyezit ben sadece senin bana davrandığıun gibi davranıyorum.ir nebze aynayım sen kendin diyorsun sivri dilliyim diye aynı tavrı biz takındığımızda bizi terbiyeye davet edişyorsun anlamak zor.artık daha fazla yazılacak bir şey yok arkadaşım..

Kızlar, canım biraz sıkkın. Daha iki gün var tabi ama hiç kilo vermişim gibi hissetmiyorum. Bu konuyu geçtim, yani dikkatli yemeğe devam edersem illa ki bu inatçı, kemiklerime yapışmış yağlar akıp gidecek. Ama yaptığım yemek günlüğünde ayın 26 sından beri çok çeşitli fireler verdiğimi gördüm. Mesela, ayın 28 inde 10 kaju yazmışım. Aslında biliyorum ki yediğim kaju 10 dan fazla. Belki 20 değil ama 10 dan fazla. 1 kasımda yediğim çok yağlı kaşar. Dün yediğim sandviç ekmeği arası tavuk döner. Ama, dün farkettim ki tostlanmış beyaz ekmeği ne kadar özlemişim!! Bugün 1 pk etiform ve süt yerine 1 tost yedim. (diyetisyenin izni vardı) Ama tost, sandviç ekmeği arasıydı. Diyetisyen aradım. Akşam yemeğinde ekmek yeme dedi. Peynir firem için de 1 gün sadece öğle ve akşam sebze ye dedi. Öğle yemeğimde 1 kase çorba, 1 dilim ekmek ve 2 parça peynir yedim. Ama, daha sonra 2 parça duplo yedim. Duplonun içinden iki kolon çıkıyor. Bu kolonlardan birinin yarısı oluyor yani. Bugünkü saçmalamam dün yediğim döner ekmek yemem yüzünden oldu. O kadar özlemişim ki!! Spor yapmam lazım ama yorgunum. Aslında bisiklete binmek bana iyi gelecek. Daha enerjik olacağım. Kendimi toparlamam lazım. Şimdi yeşil çay içiyorum. Gider değil mi bu kilolar?

yok yok buydu tatlım eski değil. yaptığın fireler inan benimkiler yanında hiç bir şey değil. Döneriçin kendini çok suçladın yapma bunu bu kadar da yüklenme kendine. Tabi gidecek kilolar burada bunun için varız değil mi.

tamam arkadaşlar ikinizde yazılacak tüm şeyleri yazdınız. Konuyu kapatsak ikiniz de unutsanız bu konuyu inanın hepimiz çok sevineceğiz.

Melzeyit de bu takımın kaptan yardımcısıdır arkadaşlar ben yoksam o olacak bu kadar söz hakkı olsun alınmayın kırılmayın.

ikinizi de hepinizi de çok seviyorum. lütfenn.

gerginlikten koskocaman bir dilim kek yedim işte kendimi kaybetmişim. Yarın da cuma :(((

asistanım sinir etti beni bugün onunla da tartıştım bugün kötü bir günüm sanırım.

yok yok buydu tatlım eski değil. yaptığın fireler inan benimkiler yanında hiç bir şey değil. Döneriçin kendini çok suçladın yapma bunu bu kadar da yüklenme kendine. Tabi gidecek kilolar burada bunun için varız değil mi.

Sağol şekerim. 45 dk bisiklete bindim. Şimdi de su içmeye başlayacağım ki takımın yüzkarası olmayayım opuyorumnanaktan

biz bir aile gibiyiz en azından ben öyle görüyorum,hepibnizi seviyor ve destekliyorum zor kilo versekte yada alsakta(beni kimse geçemez bu konudaa.s) herzaman desteklerimizi esirgemeyelim lütfen...

melisciğim ne yazdıysam 600 saniyeye takılıp durdu
bundada bi hayır var ben zaten takımda değilim canım sırf sizden ayrılmamak için geziniyorum buralada ama
sevgi konusunda senin gibi düşünmüyorum inatsa inatçıyımdır ayrıca iki gündür canım havuçlu cevizli ve tarçınlı kek istiyoooooooooooooorrrrrr

işte yedim en iyisi yarın tartımayalım bizi yarıştırmasınlar takımcak gerildik yedik deriz. Bunda dış güçlerin komploları var bence perşembe oldu ki verdiğimiz kiloları alalım diye kafamçokkarıştı melzeyitcim sen de ye ortak ol bana hem de bu saatte ayyy çok utanıyorum yarın kimse kilomu sormasın.
yarın sabaha kadar yürüsem gidermi kekler?

masem gidiyorum nasıl katıldığımıda yazayım 19 haftalık bebeğimi kaybetmenin şokunu üzerimden yeni atmıştımki babamın akciğer kanseri olduğunu öğrendim oğlum 4.sınıfa kızm 1sınıfa başlamıştı ikisi içinde kritik sınıflar babam benim yanımda tedavi görüyordu çok üğzgündüm üzüldükçe yiyiyordum yedikçe moralim bozuluyordu dahada gitgide kilo almaya başlamış tım diyet falan yapamıyordum kendimden iradesizliğimden nefret ediyordum ama yapamıyordum kk zayıflama yarışmasına katılmak isteyenler topiğine çekinerek mesaj yazdım sabah ilk işim mesaja bakmak oldu hiç bir takım beni kabul etmemişti çok üzülmüştüm daha sonra melisin beni takıma davet ettiğini gördüm oka dar sevinmiştimki oturup ağlamıştım artık yeni bir başlangıç yapıyordum bana yazılan her mesaja nasıl mutlu oluyordum arkadaşlarım vardı bana destek oluyorlardı başarmaya başlamiştım evet kiloda veriyordum vbana bu süreçte destek olan tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ederim beni hiç tahmin edemedikleri kadar sevindiriyorlardı evet şu aralar irademe maalesefki sahip olamıyorum burayada pek sık katılamıyorum şu anda çok üzgünüm sizin motivasyonunuzu düşürdüğüm takıma zarar verdiğim başkalrının hakkınıyediğim için özür dilerim bu takımda yazmıyorsan git denildiği için gideceğim hiç aklıma gelmemişti mezun olarak gimek isterdim çok üzgünüm ama yinede sizi seviyorum gerçekten bilmesenizde bana çok destek oldunuz göz yaşlarıyla geldiğim takımıma göz yaşlarıyla veda ediyorum hoşçakalın hakkınızı helel edin

melisciğim ne yazdıysam 600 saniyeye takılıp durdu
bundada bi hayır var ben zaten takımda değilim canım sırf sizden ayrılmamak için geziniyorum buralada ama
sevgi konusunda senin gibi düşünmüyorum inatsa inatçıyımdır ayrıca iki gündür canım havuçlu cevizli ve tarçınlı kek istiyoooooooooooooorrrrrr

Aman, canın çok istiyorsa az ye. Sonra daha fena oluyor. Kalıplar doyurmaz seni. Yani, bende öyle oluyor

Back
X