Kızlar, canım biraz sıkkın. Daha iki gün var tabi ama hiç kilo vermişim gibi hissetmiyorum. Bu konuyu geçtim, yani dikkatli yemeğe devam edersem illa ki bu inatçı, kemiklerime yapışmış yağlar akıp gidecek. Ama yaptığım yemek günlüğünde ayın 26 sından beri çok çeşitli fireler verdiğimi gördüm. Mesela, ayın 28 inde 10 kaju yazmışım. Aslında biliyorum ki yediğim kaju 10 dan fazla. Belki 20 değil ama 10 dan fazla. 1 kasımda yediğim çok yağlı kaşar. Dün yediğim sandviç ekmeği arası tavuk döner. Ama, dün farkettim ki tostlanmış beyaz ekmeği ne kadar özlemişim!! Bugün 1 pk etiform ve süt yerine 1 tost yedim. (diyetisyenin izni vardı) Ama tost, sandviç ekmeği arasıydı. Diyetisyen aradım. Akşam yemeğinde ekmek yeme dedi. Peynir firem için de 1 gün sadece öğle ve akşam sebze ye dedi. Öğle yemeğimde 1 kase çorba, 1 dilim ekmek ve 2 parça peynir yedim. Ama, daha sonra 2 parça duplo yedim. Duplonun içinden iki kolon çıkıyor. Bu kolonlardan birinin yarısı oluyor yani. Bugünkü saçmalamam dün yediğim döner ekmek yemem yüzünden oldu. O kadar özlemişim ki!! Spor yapmam lazım ama yorgunum. Aslında bisiklete binmek bana iyi gelecek. Daha enerjik olacağım. Kendimi toparlamam lazım. Şimdi yeşil çay içiyorum. Gider değil mi bu kilolar?