yok hayatım yok kaçarmıyım valla aşkı memnuyu bile izlemedim. halbuki kocişi attım evden dizim var maçını başka yerde izle diye.sonrada izlemedim. ama ne yalan söyliyim hem çok üzüldüm hemde çok güldüm. tam bir fim gibi olmuş. onca kızgın yazıların arasında nactigallin masum yazıları ay çok şekerdi.adcım ben de geçmişi okumaktan korktun (çünkü 15 sayfayı geçmiştir) kaçtın sandım burdaymışsın :))
canım biz bu takıntılarla nereye gideriz bilmiyorum. kadın olmak,anne olmak gerçekten çok zor. dilerim sıkıntılarını hayırlısı ile atlatırsın. Rabbim herşeyi gönlüne göre verir inşallah. a.s.ben de gecen ay olmamistim,bu kac gun icinde yine olmaliyim.Sanirim bu ay atlamayacam,rengl olmamak cok dezavantajim oldu bu ay,olsaydim en az bi yarim kilo daha vermis olurdum.bu gunlerde sebebziz moral buzuklugu,bas agrilarim ve asiri tatliya duskunlugum adet olacagim belirtileridir.Umarim bu ay rengl beni unutmaz.:Saruboceq:
Kızlar ben yine geldim.Başım döndüğü için çıktım.Fakat başımın dönmesi geçti,başım çok ağrımaya başladı.İlaç içtim ama çok başım ağrıyor.Kafam dağılsın diye geri döndüm tekrar.....Offff yaaaaaaaa:1no2:kafamçokkarıştı
canım senin sıkıntılarını okudum dün ama aradı kaynadı gitti. sanırım asistanınla tartışmıştın, sonra öğrencilerle başkan seçimi sırasında sorun yaşamıştın. topikteki bu tartışma,sonra bu söylediğin dosyayı bulamadın,koca bidilim kek yedin..... oooooffff melis yazarken yoruldum.bunca olayın üstüne iyimisin hayatım.günaydın kızlar erkenden uyandım dün giden dosyamı yeniden hazırladım(( bitti yolladım iyiyim.
tartılmaya korkuyorum acayip şişim, kekeleride götürdüm. korkunun ecele faydası yok gidiyorum tartılmaya((
neyseki olaylar yaşandı bitti.dosyayı yeniden hazırladın,kek yerine oturdu zaten. herşey yolunda gibi görünüyor değilmi hayatım.öyle mi?
canım sen kendinde söylüyorsun şiş hissediyorum diye,demekki gayet normal kilo alman.çok utandım kızlar bir daha perşembe günü polemik yapmayalım benim yüzümden sonuncu olacağız offf ne yedim ne yedim. sorunumu anladım can sıkıntısından yemek yemeye meyilliyim herkes yemekten kesilir bende de tersi oluyor demekki şuurumu kaybediyorum.
61.6 kiloyum inanmayacaksınız mafoldumben
bende moralim bozulunca yerim. ne yapayım engel olamıyorum.
ayrıca dün adet sancım var diye yazmıştım ama hala olmadım. kasığıma ve belime ağrılar girince adet olacam sandım.karnımda şişti epey. sonra wc ye gittim biraz rahatladım. :kedi: hala hafif sancılarım var şişimde indi. vede 54 görünüyorum hayatım. Çok üzgünüm çoook
melzeyitcim çok dertlisin,çok savaşlar vermişsin gibi görünüyor. yani anlaşılıyor bilmiyorum yanılıyormuyum.canım ya aynı sorunu bende yaşadım biliyormusun kalp spazmı geçirmedim ama o ritim bozukluğunu uzun zaman yaşadım dönem dönem yine yaşıyorum bayılmalara gelince doktorum kalbime benim anlayacağım dille elektrik gitmiyor kalbin en büyük düşmanı ne bikliyomusun kendinsin ben bunu farkettiğimde en son kafamı çok sert bir şekilde yere çarpmış baygınlığın ayılma devresinde yanımda sadece erkek arkadaşlar varken hissettim hayat artık beni hiç bir şekilde üzemez insanız geçici üzgünlükler yaşıyoruzçevremizdeki insanlarla sorun yaşıyoruz ama sevginin bütün herşeyin üstesinden geldiğini gördüm
okadar çok seveceksin ki severken kendini çevreni unutacaksın beklemeyeceksin karşılığını ve uzak duracaksın hayatına kalbine gözyaşlarına yorgunluk veren insanlardan bu annende olsa kardeşinde olsa uzak duracaksın yoksa genç yaşında insanlar senin ruh hastası olduğunu söylemeye ve destek alman gerektiğini fısıldamaya başlarlar çok gençsin gez dolaş gül sevdiğin herşeyi yap tabi birde kilo bu izne ayrıldığımda tartımda gördüğüm kiloya inanmıyorudum ama kalbim kuş gibi çırpınmaya başladı nefes alamadım morarmaya başladım merdivenler düşman oldu şimdi o verdiklerimin birazından kurtuldum rahatladım o yüzden ebru şallı boşa söylememiş şişman kadın çirkindir diye tabi çirkin oluruz hertürlü hastalık gelir bizi bulur onlarla uğraşacağız diye kendimizi unuturuz
canım sev karşılıksız sev sağlığn yerine geldiğini göreceksin seninle aynı sıkıntıları yaşayan bir insan olarak rica ediyorum hayata pozitif bak hayatının ne kadar değişeceğini göreceksin
[çopk uzattım kendine iyi bak birde hangi ilacı kullanıyosun merak ettim
ama güzel yazmışsın bacım ağzına sağlık. vereliniortak
günaydın hayatım. ne güzel kilo verdin yine ,tebrikler canım. koruma programındaydın halbuki. Şenizgünaydın kızlarrrr
hafta içi 400 gibi görünsede bugün sadece 200gr gitmiş görünüyor
yaniii 66.6
kahvaltımı yapayım buralardayım
azucukda olsun ye be gülüm.azcuktan bişey olmaz. kaydirigubbakcemile3 ama hazırda varmı. haa gerçi hazırı çıkmıştı onun. belki markette vardır.kekkkkkkkk ölecem kek diye ya ama yemiyecem inaatt etttiim ama şöyle küçük bir dilim cevizli ve havuçlu bi kek olsa yok demem
afiyet bal şeker olsun a.s.biz de kahvaltı yapıyoruz.