Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

meliscimm nasil verdin demissinn.. hergün bir sayfa rapor veriorum burayaa .. örnek alin die.. ama sen nerenle okuyosan artik :roflol:

kisa özet geceyim hadii senin güzel hatrina :))

günde en az 1 saat yürüyüss.. 100 mekik.. en fazla 1000 kalori. ve aksam 6 dan sonra bisi yememek.
yedigim yiyecekler bol vitaminli.. az yagli ve az tuzLuu komutanimm..
mincirdim pasakli kizinin yanaklariniii.. yerim onu.. efede annemde kaldi aksam.. yatakta laptop keyfi yapiom:))

meliscimm nasil verdin demissinn.. hergün bir sayfa rapor veriorum burayaa .. örnek alin die.. ama sen nerenle okuyosan artik :roflol:

kisa özet geceyim hadii senin güzel hatrina :))

günde en az 1 saat yürüyüss.. 100 mekik.. en fazla 1000 kalori. ve aksam 6 dan sonra bisi yememek.
yedigim yiyecekler bol vitaminli.. az yagli ve az tuzLuu komutanimm..
mincirdim pasakli kizinin yanaklariniii.. yerim onu.. efede annemde kaldi aksam.. yatakta laptop keyfi yapiom:))

bende şu spor olayına başlıyorum
tembel dosba!!!! yok artık öyle oturmak !!!!

valla yaa dimi benim kızım çok uslu yapıp yapıp çocuğun üzerine atıyorum. Çocuktan al haberi işte işin kötüsü babası kızına inanıyor :çok üzgünüm:

anlat bakalım ne yapıyorsun kilo vermek için, geçen sefer neler yapmıştın, 20 kilo vermişsin kolay değil. Kiloları ver çocuk doğur kervanımız var sen de hoşgeldin.

inan yeterki o da olur, ben de 50 kilo hayal edeyim kendimi.

canım 20 kilo şöyle gitmişti. ilk 10 kiloyu falan işte sporla yürüyüşle dietle verdim... ıka sıka verdim sonra efendim bu kilolarr 70 de falan sabitledi o cvarlarda...
sonra benn çok samimi bir dostuma körr kütük aşık oldum...
tabi dostum olduğu içinde söyleyemiyordum...
Kendi kendim yedimm 1 aydaa verdm kiloyu zayıf bir şey oldum...
ve o kişi şimdi eşim :kedi: meğer oda bana aşıkmış..
bu kiloyuda 1 sene korudum. ama sonra onun tayini marmarise çıkınca ben kocaelide yalnız kalınca tekrardan aldım kiloyu işte... :çok üzgünüm:

bende rüyamda görüp sabah o kilo da uyanmak istiyorum mesela bu hafta 65.4

sen de inan olur canım şutarafagitti

Melise bak,akili olmus annesi.Aslinda yalan soylemek kotu diyoruz ya ama akili cocuklar yalan soylrmis.

valla şimdiden başladı ne yapacağız bilmem. İçime su serptin canım.

canım kısaca özet geçeyim ben hem detaylı kendimi tanıtmış olurum... :1hug:

o nikah fotolarının olduğu yer Kocaeli. a.s ben kocaeliden Muğlaya gelin geldim. Çünkü eşim astsubay Marmarisde görevli. Yani marmaristeyiz kuzucum Şeniz hım işte böyle..
sen nikah fotolarını beğendiysen oo zaman kesinlikle düğün fotolarını görmelisin. Albümler diye başlık var ya kuzucum orda :kedi: bulamazsan özelden lnk veririm buraya çok meşgul etmiyim Şeniz

bisiklet gelin arabası kot üzerine duvak süperdi.
tüm fotoğraflarına bakım bir eklemişsin yarım saatimi aldı :))) düğün fotoların da harika balayı da ama nikah çok uçuk kendi aranızda yaptınız sanırım.

ahhh marmaris bayılırım muğla ve ilçeleri favori tatil yerlerim. ne şanslısın orada yaşadığın için.

kardeşine geçmiş olsun canım aman dikkat etsin... sende gitme bi kaç gün ... bak ben grip oldum ama meyve ve bitki çaylarıyla idare ettim ama bebeklere ye desende bazen yediremiyorsun bi de hasta olduklarında hiç yemiolar

sağol tatlım yok gitmeyiz melis olursa kötü olur annemlere de geçer diye görüşmeyeceğiz bir süre. Ama annem ben özlerim getir camdan göster diyor :)

arkadaslar ben kalkiyorum,oglucuma corba yapmaliyim,ben de daha kahvalti etmedim tek su ve sutlu balli neskafe ictim,direk oglen yemeye gececem.Oglucuma corba yapacam ama hic fikrim yok,herhalde kiymali sehriye corbasi yaparim.

Rua anlatiyorsunuz da.ben de kackez ruyamda oglumun disi ciktigini goruyorum,sabah kalak kalkmaz hemen agzina bakiyorum her seferinde dis cikmis oluyor,Bu aksam da yine ruyamda gordum bi baktim bir dis azicik cikmis.

canım 20 kilo şöyle gitmişti. ilk 10 kiloyu falan işte sporla yürüyüşle dietle verdim... ıka sıka verdim sonra efendim bu kilolarr 70 de falan sabitledi o cvarlarda...
sonra benn çok samimi bir dostuma körr kütük aşık oldum...
tabi dostum olduğu içinde söyleyemiyordum...
Kendi kendim yedimm 1 aydaa verdm kiloyu zayıf bir şey oldum...
ve o kişi şimdi eşim :kedi: meğer oda bana aşıkmış..
bu kiloyuda 1 sene korudum. ama sonra onun tayini marmarise çıkınca ben kocaelide yalnız kalınca tekrardan aldım kiloyu işte... :çok üzgünüm:

dostuna haaa :olmaz:
neyse o da aşık olduğu için hafifletici sebep hihoyyyt
yine verirsin canım üzülme bir kez vermişsin.

100 TL ye kilo rüyasina yatilir..
pamuk eller cebe :roflol:

delikafadulden

yaaaa birisi bana da program yapsındur desim durumum kötü.
sabah tos tedim henüz başka bir şey yemedim

kızlar e.saraçın 1 günlük lahana çorbası detoksu var duydunuz mu??
sadece 1 gün içiyorsunuz?? deneyeniniz var mı bugün acaba yapsam mı??

geçmişi okudum baya uzundu kahvaltı da yapmadım (bu saatte ancak öğle yemeği olur onun adı) sonra tekrar dönerim şekerler görüşürüz..

arkadaslar ben kalkiyorum,oglucuma corba yapmaliyim,ben de daha kahvalti etmedim tek su ve sutlu balli neskafe ictim,direk oglen yemeye gececem.Oglucuma corba yapacam ama hic fikrim yok,herhalde kiymali sehriye corbasi yaparim.

hadi kolay gelsin canımmm Şeniz
100 TL ye kilo rüyasina yatilir..
pamuk eller cebe :roflol:

100 tl çok değil mi şekerimm :roflol::roflol:

Back
X