Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlar en son 17.30 da yedim ve şuan bayaa acıktım. bi bardak ayran içeyim diyorum. ne dersiniz?

ağrı hareketliyken değilde oturunca oluyo bende ama diyorum ya umutlyum hiç terlemeyen ben sırılsıklam oluyorum

hareket yaparken ağrıdı bugün benim burcuu bir de yürürken falan ağrıyo artık iyice çalıştı demek ki kaslarım

tubaaaaaaaaa o gün cuma öncesi değildi anacım yaaa. çarş perş olur mu öyle şey yaaaaaaaa

Ben bu sabah cuma niyetine kalktım
tartıldım bildirdim ve işyerime kahvaltı götüremedim mecbur kaldım
nohut bende şişlik yapmaz :) az yedim hem

Menüm kötüydü gerçekten bugün sabah 900 gr vermiştim bakalım sabaha ne olcak.

canim benim boyum 156 ve ideal kilom daha dogrusu en az olabilecegim kilo 47, ondan asagi olmamam gerek.
senin boyun kacti

kolay gelsin kaptancim bence bu sitede biseyler var, ne zaman buraya yogun giriyorum benim net cildiriyor.

Ekledim fotooooooooooooo bakabilirsiniz canlar

bakicam hemen

canım menü berbat ya sabah poğaça cuma öncesi nohut yaprak sarma filan

güzel gibi gelen bi menü

güzel gibi gelen tsk ederim

buse öglende neler oldu bilsennnn.
toplantimiz vardi bugün ve bize özel catering yapmislar pastalar kekler allahim allahim yanlarindan gecip kahve alirken gözümün bile degmemesine dikkat ettim. tek tam olarak farkettigim sevdigim elmali kekten vardi
yemedim ve bakmamaya calistim

daha sonra ögle paydaso yaptik arkadaslarla yemege ciktik. bende onlarla gittim fakat yemedim. kendimi nasil tuttum bilmiyorum onlarada ayip oldu tek yemeyen bendim milletin lokmasini saymamak icin etrafa bakindim resmen cok zordu gercekten. yoksa o ögle ögünü neler dolacakti neleeeer

bilmiyorum canım normalde günde 1 yumurta yerim genelde çok nadir 2 yerim zaten. bugün menüm güzeldi tüm gün yumurta yemedim. sadece sabah yedim 1 tane. yani sorun yok. yarın güzel bir sonuç bekliyorum

onu sey icin yazdim 8 yumurta gibi bisey görmüstümde yanlis gördüm demeki. sorun yok ozaman canim

nete ragmen nihayet gecmisi halletti ya ohh yük kalkti üzerimden ama sayfalarin yüklenmesi zamanimi aldi. gelip gidio sürekli

iççç bea buse

boyum 1.58 canım tebrik ederim seni kendini tutmuşsun bir de doğru gördün canım bugün extreme bir şey yapıp tüm gün yumurta yiycektim ama evde ızgara et olunca yapmadım

kızlaaar ben yatıyorum iyi geceler herkeseee :)) yarın görüşürüüüz :)

boyum 1.58 canım tebrik ederim seni kendini tutmuşsun bir de doğru gördün canım bugün extreme bir şey yapıp tüm gün yumurta yiycektim ama evde ızgara et olunca yapmadım

benden uzunsun ama
nasil tuttum birde bana sor. yememek icin 2 aradada 3 findik yedim
izgara iyi olmus afiyet olsun canim

kızlar selam yeni eve geldim
çok zor bir gün geçirdim
ikram üstüne ikram
ama çok az kaçamak yaptım
ben geçmişe bakayım

bugunku menum
sabah:
1 sivri biber
yarim domtes
1 kk peynir
4 zeytin 2dilim kepek ekmegi sekersiz cay

ara: tatli krizi geldi yine 2 ince gofret ( oglen yemek yemedim telafisi icin (

oglen:
1 hurma
1 mandalina

aksam:
yarim kase corba
salata

ara: yarim yesil elma
kizlar yaa hic su icemiyorum onceden uc lt iciyordum ne yapmaliyimmm?

Bu arada ben mesaj sayılarıno kime atacagımızo bulamadım telefondan, buraya yazayım olurmu?

27 kasım -12 msg
28 kasım 8 msg

yatıyorum artık arkadaslar i yi gecelerrr

Allahım allahım maşallah o nasıl bir geçmiş öyle. Oku oku bitiremedim. Menülere ve mesajlara bilerek alıntı yapmadım çünkü alıntı yapmaya kalksam sabaha kadar cevap yazmam gerekecekti. Burcu ve Buse beden hakkındaki yorumlarınız çok güldürdü beni :) Şuan 38 beden giyiyorum. Kotta ise 28 şuan belden bol gelmeye başladı. Bu arada kotta 28 normal bedende kaç bedene denk geliyor bilen var mı? Buse' cim sen 32 beden felan demişsin ama sanırım imkansız. Ben 36 olayım yeter. Bir ara size üniversite yıllarımdan bir fotoğraf ekleyeyim bakın bakalım nasılmış orda ki fiziğim.

Kaçamaksız menü yok nerdeyse. Bu hafta dikkat ettiyseniz hiç bir menüye yorum yapmadım. Ama yarından itibaren herkes ayağını denk alsın lütfen. Yarın büyük ihtimal takımdan kötü sonuçlar gelecek ama inşallah 0,30 un altına düşmez yüzdemiz. Artık hiç kimsenin menüsünde kaçamak görmek istemiyorum. Funda' cım yarın mesaj sayılarına bakıp listeye girip girmeyeceğine karar vereceğim. Birde takımda kalma yönünde istekli ve kararlı mısın? Ayşe' cim senin içinde aynı şeyi düşünmek istiyorum ama henüz menülerini tam oturtamadın. Yarın yine mesaj sayına göre yazacağım. Birde Gül' cüm senin için henüz kararsızım. Nedense her an takımı bırakıp gidecekmişsin gibi hissediyorum. Umarım yanlış hissediyorumdur. Sen ne düşünüyorsun bu konuda. Kararlımısın?

Bunların haricinde tekrarlıyorum. Mesaj sayılarınıza ve menülerinize lütfen dikkat edin. Bu hafta kaçamaklara ceza belirleyeceğiz. Ve haftaya herkes kendine bir hedef belirleyecek. Hedefe ulaşamayan ceza alacak. Şuan aklıma gelenler bunlar. Listeye bir göz atayım. Yarın sabah hastanede çok işim var. Çok sık gelemeyebilirim ama listeyi hazırlamak sorun olmaz. Lütfen herkes yarın bildirimini en son süre olan 11:30 dan önce yapsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…