Özlem senin için 2 kilo çok canım. Hedefin 1 kilo olsun. Fazlası olursa da sevinirsin. Ama makul hedefler koymak lazım.
Ayy maşallah cnm böyle devam eder inşallah
Bende 19.1verdim 11haftada yaklaşık bende.böyle olmaz diye düşündüm de devam ediyorum hala
İnşallah toparlicam cnm doncem bak bgn yazılanları hep okudum:))
Keşke daha önce gidip sevkin hiç kırılmasaydi cnm ya
Canım artıları hesaplamayı bilmediiimden kontrol edemedim ama eloisee izinde değil değil mi? Onu listeye eklememişsin dikkatimi çekti.
inşallah canım çok güzel bir duygu en önemlisi insanın güveni yerine geliyor.hem sağlık için hem görüntü için o kiloların gitmesi şarrt.bu arada sağol tatlım :)) yakında sende istediğin kiloya ulaşıcaksın umarım
Normal dijital bir tarti alabilirsin cnm.Kızlar benim baskülüm manuel, dijital değil. Şöyle yağ oranını falan gösteren bir baskük mü alsam. Ne dersiniz. Hepiniz gramına kadar yazıyorsunuz ben gramı göremiyorum. Ne yapsam nereden alsam mı. Alsam mı. Yorumlarınızı bekliyorum.
Kızlar benim baskülüm manuel, dijital değil. Şöyle yağ oranını falan gösteren bir baskük mü alsam. Ne dersiniz. Hepiniz gramına kadar yazıyorsunuz ben gramı göremiyorum. Ne yapsam nereden alsam mı. Alsam mı. Yorumlarınızı bekliyorum.
Dijital bir tartı alman lazım bence. Artık eskisi kadar zor bulunur bişey değil. Şöyle uygun fiyatlı bişey al. O zaman daha iyi motive olursun. Keşke en baştan alsaydın. Listeyi de bu hafta çok olumsuz etkilediniz. Yukarda senin için bir soru sormuştum cevabını göremedim? Geçmişi okuyorsun dimi?[/
En kısa zamanda halledeyim tartı işini ben. Neden kilo aldıgımızla ilgili geri dönüş yapmamızı istemiştin değil mi kaptan. Okudum. Şimdi işteyim eve gideyimde bol vakitte yazayım diye düşünüyorum. Bizim iş yerinde bilgisayarlarımızda internet yok. Telefondan giriyorum nete. Telefon ise hepten yasak :) o nedenle çok vakit ayıramayabiliyorum yazmaya.
***13. TAKIM 356. ETAP***
Alsimi (70.5/69.3/1.2/%1.70)
edahafiz(80.7/82/-1.3/%-1.61)
Kelebekcim(81/82/-1/%-1.23)
OoOturtleOoO ( 99.4/98.6/0.8/%0.80)
ozzlleemm (64.3/63/1.3/%2.02)
Ozlem ( 80.4/79.7/0.23/%0.29) 353. Etapta izne ayrılan üyenin kilosu 3'e bölündü
pamuh(76.7/75.4/1.3/%1.69)
saengie(76.8/76.4/0.4/%0.52)
13.TAKIM ORTALAMASI: % 0.52
Dijital bir tartı alman lazım bence. Artık eskisi kadar zor bulunur bişey değil. Şöyle uygun fiyatlı bişey al. O zaman daha iyi motive olursun. Keşke en baştan alsaydın. Listeyi de bu hafta çok olumsuz etkilediniz. Yukarda senin için bir soru sormuştum cevabını göremedim? Geçmişi okuyorsun dimi?[/
En kısa zamanda halledeyim tartı işini ben. Neden kilo aldıgımızla ilgili geri dönüş yapmamızı istemiştin değil mi kaptan. Okudum. Şimdi işteyim eve gideyimde bol vakitte yazayım diye düşünüyorum. Bizim iş yerinde bilgisayarlarımızda internet yok. Telefondan giriyorum nete. Telefon ise hepten yasak :) o nedenle çok vakit ayıramayabiliyorum yazmaya.
Canım araştırırsan bana da söyle :))markasını falan benim tartım iyide yağ oranı göstermiyor :)))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben yokum listede:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Normal dijital bir tarti alabilirsin cnm.
Okadarina gerek yok bence.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım çok ilginç ben seni de kendimi de göremiyorum listede. Ancak listeyi alıntı yaparken dikkat ettim hem senin ismin hem de benim ismim var aslında. Sen de dene göreceksin. Sen de ıphone dan gitiyorsun sanırım. Ben de ıphone dan giriyorum. Geçen haftada böyle olmustu. Ama eve gidip laptoptan kontrol ettiğimde isminin oldugunu gördüm. Telefonda yine görünmüyordu tabi 😊😊
seni ve burcuyu biliyordum da canım, bestenin listede olmadığını geçen haftalarda hiç farketmemişim :) :44:Tatlım Beste daha önce yarışan bir üye. Ayrılırken diskalifiye olmuş. O nedenle listeye yeniden alamıyorum. O takımımızda ama aynen bende ve Burcu da olduğu gibi listeye girmiyor. Biz sadece haftalık bildirim yapıyoruz ve bu nedenle bizim kilolarımız listeyi etkilemiyor.
Özlem; sen ben ve eda yarışıyorduk. Bu hafta şampiyonumuz sensin canım tebrikler.
Kızlar benim baskülüm manuel, dijital değil. Şöyle yağ oranını falan gösteren bir baskük mü alsam. Ne dersiniz. Hepiniz gramına kadar yazıyorsunuz ben gramı göremiyorum. Ne yapsam nereden alsam mı. Alsam mı. Yorumlarınızı bekliyorum.
yağ kas oranını ölçenlerden alma boşuna çünkü doğru değiller hem daha pahalılar.normal bir dijital tartı alman daha iyi olur
YaZdığın iyi oldu canım. Ben olmaZsa oyle yapayım. Ayy yeni artıda kilom 85 çıkmaz inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?