Maşallah maşallah. Süper bir rakam 20 kilo. Seni gerçekten çok merak ettim Havva. Fotoğraf paylaşır mısın bizimle? Diğer arkadaşlara da motivasyon olur. Yüzünü kapatıp öyle paylaşabilirsin. Sabırsızlıkla bekliyorum.12 hafta falan oldu 117.7 ile başladım :)) 20.6 kg verdim annem görmemişti annem sen 20 kilo vermişsin dedi direk o zaman 18 falan vermiştim bende hissediyorum artık verdiğimi göbeğim hala büyük ama bel kısmından ve bacak kısmından gitti daha çok bakım varsa eklerim fotoğraf benim bu ikinci diyet yapışım aslında daha önce yaptığımda 80e falan inmiştim hala eski kiloma inemedim bu kez kararlıyım hedef 70:) 70e kadar devam
Tamamdır Zeynep' cim. Artık rakibimsinEbrucum tamam canim yarısalim
Ama ben sana göre avantajlıyimda kilom çok olduğu için yüzdeye göre bakariz
Anlaştık mi
Ayyyy utandım şimdiyok ebrucum yanlış anlamışsın akşam yemeğini değil akşam ekmeğini kesicem dedim. :) merak etme sağlıksız herhangi bir şey yapmam.
Tebrikler canım. Çok sevindim sınavlarının iyi geçmişine. Doğum günü kutlaması zor olcak senin için. İnşallah cuma günü çok etkilemez tartıyıKızlar bugün son iki vizeme de girdim veee bitti.uzun süredir alışmışım belli bir saatte uyuyup belli bir saatte kalkmaya, vize haftası ders çalıştığım için geç saatlerde yatıp erken kalkmak beni çok yordu. ama sınavlarımın hepsi de iyi geçti gibi. İnşallah finallerim de bitti yazdığım günü görürüm. tatil istiyorum evime gitmek istiyorummmm.
Bugün arkadaşımla doğum günümü kutladık ama 6 gün önceden.o benim doğum günümde burada olamayacağı için erkenden kutladı. pasta mı? ah evet yedim maalesef. işin komik yanı sanırım doğum günüm farklı günlerde 4 ayrı kez kutlanacak. hediye olarak kitap almış baya ilgimi çekti, okumaya başlayacağım en kısa zamanda.
Bir de bana şu sivilcelerimden kurtulmanın yolunu söyleyebilecek olanınız var mı?az önce kil maskesi yaptım suratım baya kuru oldu yağlar gitti falan. sizin tavsiyeleriniz var mı? bıktım artık ya gerçekten. suratım çok kötü görünüyor. biri bitiyor başkası çıkıyor. hep stresten heeeep.
çok konuştum kusura bakmayın.
Öyle çok pahalı bişey almana gerek yok hepsi aynı işi görüyor. Ben 80 lira vermiştim ama :26:İş çıkışı media markete gideceğim kızlar digital tartı bakmaya.
Harika bir menü. Su süper, spor mükemmel ötesi. Tebrikler kocamanMENÜM
08:00
1 kase special k gevrek ve yarım yağlı süt
12:00
1 büyük dilim peynir
2 kepekli ekmek
1 armut
1 dilim domates
14:30
1 dilim elma
17:00
1 kase yoğurt
6 kuru kayısı
2 yk yulaf
4 yk special k gevrek
2.5 lt su
1 saat pilates
1 fincan yeşil çay
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Onlarda gelsin canım hep beraber egleniriz :) söz seni halaybaşı yapıcamCanım ya tarih hic olmadı.21de arkadaşımın nişanı var.nisana sehir dışından gelicek 2 arkadasimda bende olucak.o gun onları birakip gelmem çok zorheveslenmistim ama tarih cok ters oldu.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ayyyy utandım şimdiBayağı kötü bir yanlış anlaşılma olmuş
Tebrikler canım. Çok sevindim sınavlarının iyi geçmişine. Doğum günü kutlaması zor olcak senin için. İnşallah cuma günü çok etkilemez tartıyıSivilce konusunda hiç bir fikrim yok. Hatta bu yaşıma kadar toplasan 3-5 tane anca çıkmıştır ama şu son iki aydır bir sürü çıkmaya başladı. Sebebini bende anlayamadım. Laser epilasyon yaptırıyorum dudak üstüne acaba ondan mı kaynaklanıyor emin değilim. İstersen bir doktora görün bu konuda.
Onlarda gelsin canım hep beraber egleniriz :) söz seni halaybaşı yapıcam
Maşallah maşallah. Süper bir rakam 20 kilo. Seni gerçekten çok merak ettim Havva. Fotoğraf paylaşır mısın bizimle? Diğer arkadaşlara da motivasyon olur. Yüzünü kapatıp öyle paylaşabilirsin. Sabırsızlıkla bekliyorum.
Tamamdır Zeynep' cim. Artık rakibimsin
Ayyyy utandım şimdiBayağı kötü bir yanlış anlaşılma olmuş
Tebrikler canım. Çok sevindim sınavlarının iyi geçmişine. Doğum günü kutlaması zor olcak senin için. İnşallah cuma günü çok etkilemez tartıyıSivilce konusunda hiç bir fikrim yok. Hatta bu yaşıma kadar toplasan 3-5 tane anca çıkmıştır ama şu son iki aydır bir sürü çıkmaya başladı. Sebebini bende anlayamadım. Laser epilasyon yaptırıyorum dudak üstüne acaba ondan mı kaynaklanıyor emin değilim. İstersen bir doktora görün bu konuda.
Öyle çok pahalı bişey almana gerek yok hepsi aynı işi görüyor. Ben 80 lira vermiştim ama :26:
Harika bir menü. Su süper, spor mükemmel ötesi. Tebrikler kocaman
Canım king in digital tartısını aldım. 38 tl. Bizim iş yerindeki hassas tartı ile de test ettim. Doğru tartıyor. Ancak eski baskülüme göre 3 kilo fazla gösteriyor. Yani geçen cuma sonuçlarına göre 81 değil 84'üm 😢
Bugunku menum
08:00
1 kuru incir
1 kase nesfit+sut
12:00
Az tereyagli yumurta
6 zeytin
Peynir
Domates,salatalik
2 dilim kadar ekmek
3 fincan cay
19:00
2 yk yesil mercimekli patlican yemegi
Dolu 1 kase yogurt(icinde semiz otu ve az bugday vardi)
1 yesil biber
2 sade turk kahvesi
2,5 L su
Spor
15:30 - 18:30 arası 3 saat carsida yuruduk,kıyefette denedim
19:45 1 saat 5 dakika bebek arabasiyla sahilde tempolu yuruyus
Cocugu biraz parkta oynattık,sabahta 1 saat kadar carsida yurumustuk..
Yoruldum,ayaklarım zonkluyor resmenAma bu yorgunluk mutlu ediyor beni.
Tabi guzel kıyafetlere bakip ah ahh demek hicte hos degil kizlarr
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bundan sonra misafirliğe de gitmemek lazım. Akşama kadar sabret akşam pastalar börekler.
Menüm
Sabah 07.00
2 yumurta
7-8 zeytin
2 dilim peynir
1 küçük domates
2 küçük salatalık
Öğlen 12.00
1 tabak tavuklu salata
Yarım kase yoğurt
Akşam 18.30
Pasta börek Allah ne versiyse
Yürüyüş 1 saat
Su 2 litre.
Iyi eglenceler cnm..günaydın kızlaar bugün arkadaşımın doğum günü bi süpriz parti ve piknik düzenledik akşama kadar yokum
çocukların ve hepimizin içinizdeki çocugun 23 Nisanı kutlu olsun
Burcu iyi eğlenceler, sevgili rakibim özlem günaydın. 1 saat yürüyüşümü yaptım. Dünkü böreklerin biri gitmiştir belki 😉 gerçi bugün daha çokk yürüyeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?