Aranızda 3-5 aylık bebeği olup emziren var mı
[ı]çok vaktim yok hopp diye konuya dalayım hemen. Benim ve zeynep' in küçük bebişleri var. Benim ki bir yaşına yeni girdi. Zeynep' in ki ise henüz 8 ya da 9 aylık. Ben emzirmiyorum ama zeynep hala emziriyor diye biliyorum. Sana bir tavsiyem var. Bebeğin henüz çok küçük. Diyet işini bir kenara bırak. Sağlıklı beslen ve emzirebildiğin kadar emzir bebeğini. Kilolardan nasıl olsa kurtulursun. önemli olan bebeğin emmesi. Anne sütü kadar önemli başka bir şey yok. Benim bebiş sadece 2,5 ay emdi. Sütüm olmadı.
Sağlıklı beslenerek sütünün kalitesini de artırabilirsin aynı zamanda kiloda verebilirsin. Bir ara konuşalım uzunca bu konuyu.
[/ı]
Ebrusum takimsiz olmuyor gercekten kac kere niyetlendim olmadi yapamadim subatta 57.3 le mezun olmustum uzerine almadim hic hatta 52ye dustum dugunde ama evlenince tekrar 57ler geldi :) yaz geliyoo tatile gidicemm yeniden 52 kilo istiyorumm resimlerden simdiki halimi goruyorsundur.
Listelerimede gelince eskisi gibi olmaz artik cunku spor yapiyorum dayanamiyorum haziranin sonuna kadar vaktim var yavas yavas veririm :) sadece burcuyu degil buseyide gordum sanki koruma evresi vermektende zor oluyor gercekten
DÜNKÜ MENÜM
2 dilim ekmek
3 zeytin
biraz peynir yedim
sonra bebeğimi emzirirken uykum geldi uyumuşum 11 de 3 kuru incir bir fincan kahve içtim
ÖĞLEN kayınvalidemde misafir vardı
yarım dilim kek
yeşillikli salata
AKŞAM
kközlenmiş patlacanla karnı yarık
bir kase yoğurt
2 litre su
ve şekersiz çaylarrr
YENİ GELEN ARKADAŞLARIN DİKKATİNE
Tanışmadığımız arkadaşlara ben kendimi tanıtayım. İsmim Ebru. Takım kaptanıyım. 32 yaşında, Konya' da yaşayan aynı zamanda çalışan ve iki çocuk annesi çıtır bir hatunum(Çıtırlığımı bu takıma borçluyum ) Bu aralar yoğunluktan çok fazla zaman ayıramıyorum takıma. Bu nedenle benimde fazlalıklarım var şuan.
Sizlerden istediğim yukarda benim kendimi tanıttığım gibi bu mesaja alıntı yapıp kendinizi tanıtmanız. Ayrıca şuan ki kilonuzu boyunuzu ve hedef kilonuzu da mesajınıza ekleyin lütfen.
Günaydınlar herkese :)
Karnıyarık dışında menünüz göz dolduruyo bayan :)
Bide yediğin saatleri yaz canımcım oda önemli çünküü
Tanışmadığımız arkadaşlara ben kendimi tanıtayım. İsmim Ebru. Takım kaptanıyım. 32 yaşında, Konya' da yaşayan aynı zamanda çalışan ve iki çocuk annesi çıtır bir hatunum(Çıtırlığımı bu takıma borçluyum ) Bu aralar yoğunluktan çok fazla zaman ayıramıyorum takıma. Bu nedenle benimde fazlalıklarım var şuan.
Sizlerden istediğim yukarda benim kendimi tanıttığım gibi bu mesaja alıntı yapıp kendinizi tanıtmanız. Ayrıca şuan ki kilonuzu boyunuzu ve hedef kilonuzu da mesajınıza ekleyin lütfen.
ben yeniyim bu gurupta dün bir bugün iki:) İstanbul pendik de oturuyorum evliyim biri 6 diğeri 3 aylık 2 kuzum var ikiside paşa:) emzirme döneminde ki fazladan kalori yakmayı fırsat bilip dikkat ederek kilo vermek istiyorum 87 yim hedef 66 niye 66 derseniz gelinlikle 66 idim eğer 66 ya düşersem kocacımla iddaya girdik sanki nişanlıymışız gibi mağazalara gelinlik denemeye gidecez
Bende aslinda hem yeni hemde eskilerdenim kizlaaar :) Adim Ecem, Istanbul da yasiyorum evli cocuksuz mutlu ve hala ogrenciyim :) gecen yil subat ayinda bu gruptan mezun oldum. 66 kiloyla bu gruba geldim fakat kilo vermeye 76yla basladim. Sabah itibari ile 57.5 kiloyum boyum 1.72 hedef kilom 52 . Sonra dusurebilirim. 50 olabilir her an :) kilo konusunda cok hassasim cok buyuk emek verdim cogu gece sabah olsun o kucucuk peynirimi yiyim diye cok dua ettim artik 1 kg fazlasina dahi tahammulum yok. Fakat takima girmedende yapamiyorum ne yapalim aliskanlikk :)))
Aynen kuzucum korumak vermekten daha zor ama çoğumuz başarıyoruz. Bir iki kilo fazlayla 4-6 ayı 1 yılı geçirmek muhteşem bir şey. Gönül ister ki hiç fazlalığımız olmasın ama biliyorum ki biz bir daha o eski kilolarımıza asla dönmeyeceğiz. Bir anda senin eski resimlerinle şimdiki resimlerin gözümün önüne geldi. Hele düğünde ki hallerin. Bambaşka birisi oldun çıktın. Bu genç yaşta çıp çıtır bir hatun olmanın keyfini çıkartıyorsun. Ne mutlu sana ve bize
Bu arada bugün itibariyle bende sıkı bir diyete başlıyorum. Biran önce 60 ı görmek istiyorum tartıda.
Akşama ben dahil herkesten menü bekliyorum. Yoklama varrrrrrrrrrrr
Canım alemsin ilham kaynağı bi kaç diyet menüsü paylaş o kadar mezun olmuşun
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
güzel bi menü olmuşş bu ayran detoksu nasıl acaba
Bende merak ettim menuleriniEbrusum cok tesekkur ederimmm yaa iste o dugundeki gibi olmak istiyorum minicik belim vardi cok tatli :))
Kuzucum bende bugun basladim cok sıkı geliyorummm.
Yasasınnnn geeri dondummmm :) bu hallerini ozledimm :))
Hahahaha bebegim ben ornek menu paylassam Ebru beni kovalar buradan :) arkadaslar benim yediklerime menu degil menucuk olmus diyorlardi :)) Ac yaşadımmm yaa :) Artik bende buradayım bakalim menulerim nasil olucak hahahahah :)
bu arada siz her gün mü tartlıyorsunuz yoksa 1 kere mi
ben sadece bir kere tartılırım
çünkü hergün tartıldğımda gitmediğini görüce moralim bozulsun istemiyoırum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?