iyi aksamlar kizlarr..ugrayamadım bende.kızım rahatsizbendede basagrısı bulanti var.telefonu elime alamadim.
Hosgeldin tuba' cım.ah ahhh sen yine iyisin cnm.ben 67,5la ayrilmistim.83le dondum geri.Ve kilo vermem cok cok agirlasti.
Insallah basaracagiz cnm..
Rakibim gecmis olsun..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
1 yumurtada olsa tereyaglı olmasaymıs daha iyi olurdu canım bana kalırsa :) veee 5 kasık kıymalı bulgurr, bulgur sisirir ama yarın tartılma umarım sogan salatasının suyuna ekmek banmamıssındır hahahahah :) genel olarak güzel menü :) birde corban ne corbasıydı?
İlk hafta böyle devam ederim sonra yavas yavas azaltıcam bizim taktik :) amaaa bugun sporda 58.3 kilo cıktım. Hos yemek yemıstım ama olsun olmamalıydı moralim bozuldu(( Proteinede gelince aslında Kerem le basladı bu cok arastırdı o kilo almak icin almayı düsünüyordu bende arada kaynadım hocam kas yapmayı kolaylastıracagını söyledi cok degil 1 ölçek zaten ama icmedim bugun sporda istedigim eforu gösteremedim 4 spor gününden sonra ölçümüm var bakalım kaslar ve yaglar ne duruma gelmis.
Menüdeki patates püresidee neee öyle :18: olmasaydı iyiydi cünküü kadınbududa pek masum sayılmaz :)
Cok begendim ekmekleri kızartarak yersen kalorileri neredeyse yarı yarıya düsüyor aklımda bulunsun, iki ekmek yemissin ya kahvaltıda bi öneri :)
Merhaba hanımlar
Gordugum kadarıyla birsuru yeni arkadas gelmiş
Ben de kendimi tanıtayım
Adım tuba, 27 yasında 2 cocuk annesiyim
İstanbuldayım
Bir sene önce burada kilo vermeye baslayıp 11 kilo vermiştim 75 ten 64 e dusmustum
Sonra izne ayrıldım bir kac ay önce, ve 5 kilo geri aldım, simdi 69 kiloyum
Suan için hedefim 60-61
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hoşgeldin KuzuO kadar gezmeye sadece 1 kilo fazla mı Şok ettin beni Yerinde durduğun yok ki takip edemiyorum seni. Diskalifiye olmadan listeye dön biran önce. Devam edeceksin dimi?
Waouww süper bir menü. Bayıldım bayıldım. Ama spor
Hoş geldin Nur' cum.Öyle güzel yazıp, öyle güzel anlatmışsın ki Bütün hepsi için kocaman bir aminnnnn. Allahım hepimize nasip eder inşallah. Bütün dualarına ve düşüncelerine katılıyorum. Geçmiş olsun bu arada umarım en kısa zamanda iyileşirsin. Özledik seni biran önce gel artık
Insallah cnm.gecen sene bende iyi gidiyordum.Canımcım vericez vericez merak etme, bir "gercek karar" a bakıyor... Gecen sene denedim gordum:)
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ben buse kizlar. takimin eski mezunlarindanim ben de. 24 yasindayim. bekarim. kpss hazirlaniyorum. 50 kg ile 1 sene once mezun oldum. daha sonra takima biraz kilo alip dondum. 52,4 le izne ayrilali 5 ay oldu sanirim. simdi 53,5 kiloyum suan.boyum 1.58 hedefim 47 :)
ve günaydın rakibem..kızın hastaymış çok gecmiş olsun canım..Gunaydın kizlar...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Olsun olsun sen kası başka şekilde yap. Dışardan destek alma. Doğal bir sürü yöntemi var. En basiti haşlanmış yumurta. Hatta hayvansal protein alınmadan da kas yapanlar var. Netten araştır biraz. Adına ne denildiğini hatırlamıyorum ama güzel kas yapıyorlar. Kadın budu köfte çok yağsızsıdı ve içindeki pirinçler yok denecek kadar azdı. Normalde yemezdim de öğle yemeği hastanede (dağ başında) olunca mecbur yemek zorunda kalıyorum. Menüde çorba, köfte ve tatlı vardı. Tatlıyı hiç almadım. Köfteyi yemesem aç kalırdım. Pürenin de ucundan tadına baktım. Sen benim normalde yediklerimi bir görsen bu gün ki menü yanında bomba gibi kalır. 4 aydan sonra ilk defa tatlısız, çikolatasız, kaçamaksız bir gün geçirdim. Gurur duydum kendimle
Bu arada dikkat ettin mi menüde ekmek yokkkkÇok değil bundan iki yıl önce bir öğünde yarım ekmekten fazlasını yiyen bir insanken şimdi ekmek yemeden gün geçirmek paha biçilemez
burcu ecem tuba ve nur hepinize selamlaaar :)
Tuba naptın sen yaaaaaa69 muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Nerdeyse eski haline yaklaşmışsın. Çok büyük bir esefle kınıyorum seni. Çok kızdım sana çokkkk. Ben bile hala 63,7 kiloyum. Dünyayı yedim son dört ayda ama sadece 2,7 kg fazlam var mezuniyetten. Çok kilo almışsın. Biran önce başla yoksa 70 i görmek seni daha kötü yapar.
Günaydın arkadaşlar... ve günaydın rakibem..kızın hastaymış çok gecmiş olsun canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?