Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Cnm pirinc lapasini bilmiyorum.zaten pirinc takımımızda cok onerilen bisey degil.cok sık yememek gerekiyor.

Verirsin cnm.beslenme duzenine dikkat et,birazda spor yap.bu kadar..;)
Seninde masallahin var.1 ayda 7.5 kilo muhtesem otesi bir sonuc.;) tebrikler..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım menüler iyi de sporumu yapamadım dün regl oldum bi halsizlik bi halsizlik çıkarsa ondan çıkar bu hafta fazla kilo sağol bebeğim :)

Gunaydin kizlar araniza yeni katldm deneme surecnde sadece yorum mu yapcm yoksa menulerimide yazckmiyim

Afiyet olsun cnm sabah ekmek yesen kraker yemezdin belki onlar çok tehlikelii

Afiyet olsun cnm iyi bnce tatlıda sütlü tatlı yakmışsındır

Hayırlı olsun cnm hoşgeldin aramıza sende öğretmenmisin yoksa😊 hadi incel fıstık gbi bi gelin ol bn beste bu arada

Ya pamuk bnde bi durgunluk dönemindeyim sanki hiç veremiyorum gbi geliyor belim çok kalınlaştı mutsuz hissediyorum azıcık incelsem dengeyi yakalasam toparlıcam ama

Hoşgeldin cnm beste bn kilolarımız aynııı gecen sene burada 10 kilo verip 55 i gördüm sonra ipin ucu yine kaçtıı birlikte veririz bu son olur inşallah

evet canım bi dönem sonra duruyor sanki durdu gitmiyor daha az yiyorum ama gitmiyor baş belalaları :D regl dönemindeyim ondan diycem ama ne olursa olsun emeğinin karşılığını alamaması çok kötü insanın :S:14::14::14::14: bi hafta veriyorum bir hafta sabit inşallah bu haftada almam :)

Benim menüm berbat :(

Sabah

1 avuç içi kadar tuzsuz lor
1 yumurta
5 zeytin
Roka tere
1 fincan Tarçınlı yeşil çay
1 dilim tb

Ara 2 kuru kayısı

Öğle 4,5 yk bulgur pilavı
1 kase salata
2 yk yoğurt
1 dilim tb

Ara
1 portakal , 1 adet hanım eller :( adet yalnız paket değil :D

Akşam
2haşlanmış tavuk tuzsuz
Salata
Yoğurt
4yk patlıcan yemeği
1 dilim tb

Sonra çıktım 1 saat yürüyüş yaptım.
2,5 Lt su içtim

Ve 1 saat önce gidip çavdarlı ekmekten tost yedim :(:(

Çok yedimm çok
Hep akşamları bozuyorum zaten. Bir turlu yeme alışkanlığımı değişemiyorum. Hep akşam olunca amaaan boş ver olmuyo işte diyip bozuyorum :(:( offdfff
Neden yapamıyorum neden ya.
Bende artık 10 kg verdim başardım demek istiyorum, :(
Kuzum önce bir sakin ol silkelen ve geçmiş başarısızlıklarını unut ! Bence menün cok güzel tam bir diyet menüsü eğer akşamları cok acıkıp fazla kaçırıyorsan demekki akşam yemeğinden önce iyi bir doyurucu ara öğün yapman lazım
hoş bulduk tatlım. Acaba bende o gu leri görebilecek miyim,yapamıyorum :(:(
Bütün umudum bitti 4 haftadır sadece 1 kg verdim, onuda alıyorum ::(

Hep akşamları bozdu. Hep ama hep,
Hiç bişey motive etmiyo:(

Ne olcak benim bu halim,

Allahum niye böyle yaa:(:(:(:(
Bak yine aynı moddasın önce şu düşüncenden kurtul bence... Ben gördüysem sende görürsün merak etme😊hadi rakip olalım birbirimize bnde 65 im çünkü
Bugünkü menüm:
09.30:
1 haşlanmış yumurta
Yarım domates ve salatalık
3 zeytin
1 dilim light ekmek

13.30:
Yarım bardak yoğurt
1 dilim light ekmek

15.00:
1 kase çorba

18.00:
1 kase çorba
5 y.k. bezelye yemeği
2 köfte
Yarım bardak yoğurt
1 dilim light ekmek

20.00:
5 tane yeşil erik

2 lt su+ 1 fincan çay
Çok iyi canım
Selam kızlar :16: Aklım sürekli sizlerde ama bir türlü eskisi gibi sürekli buralarda olamıyorum. Yeni arkadaşlar gelmiş. Hepsi hoş gelmiş. Geçen hafta tam bir diyete başladım ama gökten zembille inen misafirler yüzünden diyet uçtu gitti. Sabah tartıda 65 i gördüm. Çılgına döndüm tabiiki. En kısa zamanda tekrar eski halime dönmem lazım yoksa ipin ucu felaket kaçacak. Bugünde kötü beslendim ama yarın bomba gibi bir menüyle geleceğim inşallah. Bu arada artık bir arabam yok. Dün sattık. Yenisi alınana kadar tabana kuvvet belediye otobüsüyle idare edeceğim. Güzel spor olacak benim için hem de kucağımda minik prensesle. Ama eskisine göre daha yorgun olacağım büyük ihtimal. Sizlerde ne var ne yok nasıl gidiyor?
Olamaz Ebru sende mi 65 😣 biranönce 50 li rakamlara dönmeliyiz vermemiz gereken zamanda aldık ! Ah o misafirler yokmu zaten onlar yesin sen az ye yoksa durum kötü...arabanı satmışsın Allah daha iyilerini nasip etsin inş... Bende geçen haftadan beri epey dikkat etmeye çalışıyorum bgn zayıfken yakışan bi gömleğim vardı sabah onu giydim göbek yanlar oturdu bakalım umarım kurtulucam aradan sonra dün sporumuda yaptım ole işte
09:00
Yarım sandviç ekmegine yagsız domatesli biberli tulum peynirli tost..
Şekersiz çay..
10:00 sade nescafe

13:00
3 yk patlıcan közleme salata

16:00
Bir bardak süt
Bir kuru incir
2 ceviz

18:00
Bol yesillikli salata
Bir kase yogurt
2 yk yulaf

20:00 3 ızgara köfte
Birer çatal meze cesitleri
(kızlar bu son ögün hesapta yoktuda nişanlımla mobilya bakmaya çıkmıştık meger niyetliymiş masada tek bırakma beni dedi mecbur kaldım yemeye)

***70 dk tempolu yürüyüş
***3 lt su
*** 50 dk pilates egzersiz karışımı bişey...

Sporun güzel inş o son menüyüde yakmışsındır
Menüm
08:00
2 dilim peynir
1 domates
1 salatalık
4 zeytin

12:00
1 tabak yeşil fasulye yemeği

18:00
1 tabak yoğurt
1 avuç kuru meyve
2 yk yulaf

21:30
1 tabak salata

2 lt su

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Menün çok güzel cnm bişi sorcam yulaf yemişsin ya nerden alıyosun bnde yemek istiyorum tok tutuyomuş
Amin canm amin hosbulduk memurum ben mebte:)
Memnun oldum canm su gobek gitsin baska bisi istemem :)
Öylemi😊 bnde öğretmenim bnde memnun oldum cnm gider inş en kısa zamanda bu arada bnde de göbek ve yanlar sorunu var of berbat 😣
Günaydın canlar. ☺️
Mayısın bitmesine 3 bucuk hafta var. Hedefim 3 kilo vermek. Yani 30 mayıs cuma günü 80 kilo ya düşeceğim. İnşallaahhhh. Sonra geldin 70'li rakamlar.
Günaydınnn canımcımm😍 ay ne güzel bi msj yazmışsın öyle ya bnde motive oldum hadi bakalım inşallah
Günaydın kızlar dikkat ettimde akşam yemekleriniz saat 21,20 civarı hep , ben saat 17,18 civarı yiyorum, bu yüzden geceye doğru bozup Bi suru yiyorum, ama en geç 18,19 gibi yenmesi gerekmiyor mu akşam yemeğinin , yoksa sizin için bir taktik mi bu ?
Bnde en gec 7 de yerim geneldw 6:30 en iyisi böyle bnce cnm

Kuzum önce bir sakin ol silkelen ve geçmiş başarısızlıklarını unut ! Bence menün cok güzel tam bir diyet menüsü eğer akşamları cok acıkıp fazla kaçırıyorsan demekki akşam yemeğinden önce iyi bir doyurucu ara öğün yapman lazım

Bak yine aynı moddasın önce şu düşüncenden kurtul bence... Ben gördüysem sende görürsün merak etme😊hadi rakip olalım birbirimize bnde 65 im çünkü

Çok iyi canım

Olamaz Ebru sende mi 65 😣 biranönce 50 li rakamlara dönmeliyiz vermemiz gereken zamanda aldık ! Ah o misafirler yokmu zaten onlar yesin sen az ye yoksa durum kötü...arabanı satmışsın Allah daha iyilerini nasip etsin inş... Bende geçen haftadan beri epey dikkat etmeye çalışıyorum bgn zayıfken yakışan bi gömleğim vardı sabah onu giydim göbek yanlar oturdu bakalım umarım kurtulucam aradan sonra dün sporumuda yaptım ole işte

Menün çok güzel cnm bişi sorcam yulaf yemişsin ya nerden alıyosun bnde yemek istiyorum tok tutuyomuş

Öylemi😊 bnde öğretmenim bnde memnun oldum cnm gider inş en kısa zamanda bu arada bnde de göbek ve yanlar sorunu var of berbat 😣

Günaydınnn canımcımm😍 ay ne güzel bi msj yazmışsın öyle ya bnde motive oldum hadi bakalım inşallah

canımcım eti nin var marketlerde satılıyor yulaf ezmesi diye fiyatıda uygun bildiğim kadarıyla evet tok tutuyor denemelisin menüm iyi ama kilo veremiyorum dehşet bi durum :)

Rakibim daha sıķı tutalım bu isi.
Hic fire vermezsek daha cok verirsin bence.))

Birlikte halledelim bu işi. 30 mayısa ben 78 i hedefliyorum. Hedefimi değiştirdim :))) edaa cok heyecanlandım.

bende bende :) kızlar diyorum ki cuma günü bi bakalım bu haftayı kaçla kapatıyoruz..ondan sonra ay sonuna kadar 5 kilo yapalım hedefimizi...ay çok mu ki 3 haftaya 5 kilo:44:

Çok iyi canım

Ne gusel ayni kurumdayiz desene hangi sehirdesin cnm.
Gider ya uzulme onun icin burdayiz zaten kilo vernce basenlerde gider sporda yapiomusun basen icin

bende bende :) kızlar diyorum ki cuma günü bi bakalım bu haftayı kaçla kapatıyoruz..ondan sonra ay sonuna kadar 5 kilo yapalım hedefimizi...ay çok mu ki 3 haftaya 5 kilo:44:

3 haftaya 5 kilo bence cok değil. Dediğin gibi cuma günğ ay sonuna hedeflerimizi de yazalım. Biraz sıkalım kendimizi. Artık bizde istediğimizi giyip kilolarımızdan sıkılmadann yaşayalımmm.

Çok iyi canım

Çok sağol canım benim ya yorumların için, tamam hadi rakip olalım :) ben bu sabah 64.9 çıktım. Akşam yemeğimi 19.30 gibi yemeyi düşünüyorum acıkmam hemen belki , senin hedefin ne ?

canımcım eti nin var marketlerde satılıyor yulaf ezmesi diye fiyatıda uygun bildiğim kadarıyla evet tok tutuyor denemelisin menüm iyi ama kilo veremiyorum dehşet bi durum :)
Saol kuzucumm ya hemen almalıyım tok tutuyormuş ya çok iyi yahu sorma aynı sorun bendede var okdr dikkat ediyorum dün sporumuda yaptım hiç kıpırdama yok sanki inş anlamadan birden gidiverir
Ne gusel ayni kurumdayiz desene hangi sehirdesin cnm.
Gider ya uzulme onun icin burdayiz zaten kilo vernce basenlerde gider sporda yapiomusun basen icin
Evt cnm öyle ☺️ inş gider bakalım bacak hareketleri yapıyorum içinde basen de var
Çok sağol canım benim ya yorumların için, tamam hadi rakip olalım :) ben bu sabah 64.9 çıktım. Akşam yemeğimi 19.30 gibi yemeyi düşünüyorum acıkmam hemen belki , senin hedefin ne ?

Ne demek cnm 😊 tamam rakibimsin artık 😀 yedi bucuğu geçmesin ama valla 64 ü görmek istiyorum bakalım

Saol kuzucumm ya hemen almalıyım tok tutuyormuş ya çok iyi yahu sorma aynı sorun bendede var okdr dikkat ediyorum dün sporumuda yaptım hiç kıpırdama yok sanki inş anlamadan birden gidiverir

Evt cnm öyle ☺️ inş gider bakalım bacak hareketleri yapıyorum içinde basen de var

Ne demek cnm 😊 tamam rakibimsin artık 😀 yedi bucuğu geçmesin ama valla 64 ü görmek istiyorum bakalım

bende cuma günü 63 olmalıyım :)

Selam hanımlarrr
Butun gecmişi okudum, kaynatmıssınız yine, alıntı yapamıyorum ama telefondan girdiğim için

Bunarada benim hala tanısmadıgım kişiler var galiba, ben tekrar tanıtayım kendimi

Tuba
169 cm
69 kg (gecen hafta oyleydi)
2 cocuk
İstanbul
Gecen sene bu takım sayesinde 75 ten 64 e düştüm, sonra izne ayrıldım ve kilo aldım, ama geri döndüm:)

Kızlar 30 mayıs hedefi çok iyiymiş , kilosu yuksek olanlar için 5 kilo makul, ama nisbeten az kilosu olanlar 3 kg hedeflesin bence , kilo azaldıkça daha yavas gidiyor malum, sonra hedefe ulasılamazsa motivasyon dusuklugu olmasın, 3 kg nun ustunde verilirse bonus olmus olur:)

Benim 30 mayıs sabahı tartıda gorecegim rakamı acıklıyorum: 65!

:) :)

Ayy Ebru yaaa, demek 65 çıktın, ben seni yakalamaya calışıyorum sen beni degil:) sen 62 ye geri dön, bekle, ben de geliyorum:)

3 haftaya 5 kilo bence cok değil. Dediğin gibi cuma günğ ay sonuna hedeflerimizi de yazalım. Biraz sıkalım kendimizi. Artık bizde istediğimizi giyip kilolarımızdan sıkılmadann yaşayalımmm.

Bencede cok degil rakiblerim.;) tabi diyeti ve sporu sıkı tutarsak.;)
Benimde hedefim 75 olsun..;)

Amaaaa suandan itibaren kacamak yapmamam lazım.
Yediklerimi gorseydiniz :( cok fenaaa cokkk hepsi benim hatam.

Ilac tedavisine baslamadan once kilo veremiyorum diye aclık derecesinde besleniyordum azda olsa eksi cikim diye ki cogu zaman oda olmuyordu.

Amaa simdi kendimi veremedim bi turlu. 2 ay sonra kontrole gitmem lazım.
Boyle giderse doktorun yuzunede esimin yuzune bakamicam.:(

Adam sırf benim icin surpriz yapip kosu bandı aldi.bu ay sonunda 2 yil olacak. Bu son 4 aydir falan aktif kullaniyorum.
2 yildir duzenli kullansaydim tığ gibi olurdum belkide.hic bir seyi haketmiyorum ben.:(

Kızlar basarmam lazım,basarmamiz lazim.
Boyle iradesiz olmayalım kizlar.

Son düzenleme:
Bende başarmalıyım. O sevdiğim dar kotlara girmek için, popomu kapatmaktan bıktım usandım, zayıflayınca mağazada kıyafet denerken mutluluktan havalara uçuyorum. Sonra hooooop kışın gelsin kilolar, :( 30 mayıs a kadar 61 olayım o zaman ben de inş.

Bütün kızlar toplanmışız yine😀oww demek 30 mayıs hedeflerimizi yazıyoruzz benim hedefim 60 😍😍😍

Back
X