Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bencede cok degil rakiblerim.;) tabi diyeti ve sporu sıkı tutarsak.;)
Benimde hedefim 75 olsun..;)

Amaaaa suandan itibaren kacamak yapmamam lazım.
Yediklerimi gorseydiniz :( cok fenaaa cokkk hepsi benim hatam.

Ilac tedavisine baslamadan once kilo veremiyorum diye aclık derecesinde besleniyordum azda olsa eksi cikim diye ki cogu zaman oda olmuyordu.

Amaa simdi kendimi veremedim bi turlu. 2 ay sonra kontrole gitmem lazım.
Boyle giderse doktorun yuzunede esimin yuzune bakamicam.:(

Adam sırf benim icin surpriz yapip kosu bandı aldi.bu ay sonunda 2 yil olacak. Bu son 4 aydir falan aktif kullaniyorum.
2 yildir duzenli kullansaydim tığ gibi olurdum belkide.hic bir seyi haketmiyorum ben.:(

Kızlar basarmam lazım,basarmamiz lazim.
Boyle iradesiz olmayalım kizlar.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kesinlikle başarmalıyız verdiğim kiloları aldığım için bnde utanıyorum kendimden ama olumlu düşünüp motive olmamız şart
Bende başarmalıyım. O sevdiğim dar kotlara girmek için, popomu kapatmaktan bıktım usandım, zayıflayınca mağazada kıyafet denerken mutluluktan havalara uçuyorum. Sonra hooooop kışın gelsin kilolar, :( 30 mayıs a kadar 61 olayım o zaman ben de inş.

Al benden de okdr cnm ya

Bencede cok degil rakiblerim.;) tabi diyeti ve sporu sıkı tutarsak.;)
Benimde hedefim 75 olsun..;)

Amaaaa suandan itibaren kacamak yapmamam lazım.
Yediklerimi gorseydiniz :( cok fenaaa cokkk hepsi benim hatam.

Ilac tedavisine baslamadan once kilo veremiyorum diye aclık derecesinde besleniyordum azda olsa eksi cikim diye ki cogu zaman oda olmuyordu.

Amaa simdi kendimi veremedim bi turlu. 2 ay sonra kontrole gitmem lazım.
Boyle giderse doktorun yuzunede esimin yuzune bakamicam.:(

Adam sırf benim icin surpriz yapip kosu bandı aldi.bu ay sonunda 2 yil olacak. Bu son 4 aydir falan aktif kullaniyorum.
2 yildir duzenli kullansaydim tığ gibi olurdum belkide.hic bir seyi haketmiyorum ben.:(

Kızlar basarmam lazım,basarmamiz lazim.
Boyle iradesiz olmayalım kizlar.

Tamam artık öncesini düşünmek yok. Herşeye yeniden başlıyoruz.

Merhaba kızlarr
ben bu takımı çok sevdimmmmmmm :16::16:
2 gündür pek girip bişey yazamıyorum ama girmediğim zamanlarda kendimi bir görevimi yapmamış gibi hissediyorum,neyse bu kadar övgü yeter :33:
Bu yaz allahın izniyle hepimiz için güzel geçicek ay sonuna kadar 5 kilo vermek de spor ve sağlıklı beslenmeyle herşeyi yaparız bizzz öptüm sizi:kkk::kkk::kkk:

2 su bardağı su
1 kupa 10 lu bitki çayım
9:30
4 badem
yarım muz
11:30
2 dilim peynir
salatalık domates
1 kupa şekersiz çay
az bal,az ayva reçeli
öğlen 16:30
2 yumurta tavada
salatalık domates
az tb ekmeği
3 küçük sigara böreği
1 dilim peynir
akşam yemek yemedim
bitki çayı içtim 2.5 lt su
Kızlar bugün beni affedin izin günümdü dengem şaştı ama kilo vericem cuma günü sizi şaşırtçam :)

Kuzum önce bir sakin ol silkelen ve geçmiş başarısızlıklarını unut ! Bence menün cok güzel tam bir diyet menüsü eğer akşamları cok acıkıp fazla kaçırıyorsan demekki akşam yemeğinden önce iyi bir doyurucu ara öğün yapman lazım

Bak yine aynı moddasın önce şu düşüncenden kurtul bence... Ben gördüysem sende görürsün merak etme😊hadi rakip olalım birbirimize bnde 65 im çünkü

Çok iyi canım

Olamaz Ebru sende mi 65 😣 biranönce 50 li rakamlara dönmeliyiz vermemiz gereken zamanda aldık ! Ah o misafirler yokmu zaten onlar yesin sen az ye yoksa durum kötü...arabanı satmışsın Allah daha iyilerini nasip etsin inş... Bende geçen haftadan beri epey dikkat etmeye çalışıyorum bgn zayıfken yakışan bi gömleğim vardı sabah onu giydim göbek yanlar oturdu bakalım umarım kurtulucam aradan sonra dün sporumuda yaptım ole işte

Sporun güzel inş o son menüyüde yakmışsındır

Menün çok güzel cnm bişi sorcam yulaf yemişsin ya nerden alıyosun bnde yemek istiyorum tok tutuyomuş

Öylemi😊 bnde öğretmenim bnde memnun oldum cnm gider inş en kısa zamanda bu arada bnde de göbek ve yanlar sorunu var of berbat 😣

Günaydınnn canımcımm😍 ay ne güzel bi msj yazmışsın öyle ya bnde motive oldum hadi bakalım inşallah

Bnde en gec 7 de yerim geneldw 6:30 en iyisi böyle bnce cnm

Menun guzel canim

İşyerinde yıılık izinler yüzünden canım sıkıldı. 10 günden fazla yıllık izin alamıyorum :(
Sinirden midemi tıka basa doldurmak istiyorum ama tutucam kendimi.

Kızlar bugun evdeyim ve surekli mutfaga gelip bişe yemek istiyorum, Allahtan evde abur cubur yok, ve yapmamak için de zor dayanıyorum:(

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar bugun evdeyim ve surekli mutfaga gelip bişe yemek istiyorum, Allahtan evde abur cubur yok, ve yapmamak için de zor dayanıyorum:(

ben hep evdeyim 2 aydır. Duşun halimi :)
Tut kendini. Mutfağa girme, oyalanıcak şeyler bul. Yada dışarı yürüyüşe git :)

kızlar selam bugün okul bitti çok mutluyum kpss başvurumu da yaptım artık artık hayatımda spor diyet ve kpss var okudugum kadarıyla mayıs sonu hedefi koyuyormusuz bende koyuyorum mayıs sonu 58 kilo hedefliyorum :kkk: yarından itibaren düzenli gelmeye başlıcam inş. görüşürüzzz

kızlar selam bugün okul bitti çok mutluyum kpss başvurumu da yaptım artık artık hayatımda spor diyet ve kpss var okudugum kadarıyla mayıs sonu hedefi koyuyormusuz bende koyuyorum mayıs sonu 58 kilo hedefliyorum :kkk: yarından itibaren düzenli gelmeye başlıcam inş. görüşürüzzz
Selam kuzumm hadi hayırlı olsun başvurun okul da bitmiş ohh seni daha sık görüceğimede ayrıca sevindim cnm 😊

Evde durmak çok tehlikeli gercekten aynı şey banada oluyor tut kendini cnm oyalanıcak bişey bul mutlaka
İşyerinde yıılık izinler yüzünden canım sıkıldı. 10 günden fazla yıllık izin alamıyorum :(
Sakınnn ruh halimize göre yediğiöiz için bu haldeyiz zaten
Kızlat mayıs ayo bizim olsun. Ösyıs sonuna kadar 5 kilo vermeye ne dersiniz.
Olsun tabi yaa bn 5 koydum bile 😀😀😀 başarıcazzz
2 su bardağı su
1 kupa 10 lu bitki çayım
4 badem
yarım muz
2 dilim peynir
salatalık domates
1 kupa şekersiz çay
az bal,az ayva reçeli
2 yumurta tavada
salatalık domates
az tb ekmeği
3 küçük sigara böreği
1 dilim peynir
akşam yemek yemedim
Kızlar bugün beni affedin izin günümdü dengem şaştı ama kilo vericem cuma günü sizi şaşırtçam :)[/
Merhaba kızlarr
ben bu takımı çok sevdimmmmmmm :16::16:
2 gündür pek girip bişey yazamıyorum ama girmediğim zamanlarda kendimi bir görevimi yapmamış gibi hissediyorum,neyse bu kadar övgü yeter :33:
Bu yaz allahın izniyle hepimiz için güzel geçicek ay sonuna kadar 5 kilo vermek de spor ve sağlıklı beslenmeyle herşeyi yaparız bizzz öptüm sizi:kkk::kkk::kkk:

Toparlarsın bu menüyü inş cnm hemen evt grubumuz cok güzel

Selam kuzumm hadi hayırlı olsun başvurun okul da bitmiş ohh seni daha sık görüceğimede ayrıca sevindim cnm 😊

Evde durmak çok tehlikeli gercekten aynı şey banada oluyor tut kendini cnm oyalanıcak bişey bul mutlaka

2 su bardağı su
1 kupa 10 lu bitki çayım
4 badem
yarım muz
2 dilim peynir
salatalık domates
1 kupa şekersiz çay
az bal,az ayva reçeli
2 yumurta tavada
salatalık domates
az tb ekmeği
3 küçük sigara böreği
1 dilim peynir
akşam yemek yemedim
Kızlar bugün beni affedin izin günümdü dengem şaştı ama kilo vericem cuma günü sizi şaşırtçam :)[/

Toparlarsın bu menüyü inş cnm hemen evt grubumuz cok güzel

cuma kaç çıkıcam bakalım bildiğin kilo aldım beste hissediyorum ya ona göre hedef koycam ama mayıs sonu 58 istiyorum bakalım

ben hep evdeyim 2 aydır. Duşun halimi :)
Tut kendini. Mutfağa girme, oyalanıcak şeyler bul. Yada dışarı yürüyüşe git :)

Uff gercekten evde diyet cook zor, neyse dayanıyorum, yarım bardak tarcınlı sut içtim, içeceklerle midemi doldurayım da canım bişe istemesin

Bos yere canini sikma canim yillik izinler oyle kullandiriliyor benimde 9 gun 7 gun yillik 2 gunu de haftalik izinle birlesiyor toplu vermiyorlar

Hayırlısı olsun burcumm super artık bol bol görüşcez bende 57 olmak istiyorum mayis sonu

yeni gelen arkadaşların dikkatine özellikle pazartesiden sonra gelenler bana şuan ki kilo hedef kilo ve boylarını özel mesaj atarlarsa sevinirim

Son düzenleme:

cuma kaç çıkıcam bakalım bildiğin kilo aldım beste hissediyorum ya ona göre hedef koycam ama mayıs sonu 58 istiyorum bakalım

Vermemiz gereken yerde alıyoruz ya bnde onu anlamıyorum... İnş çok almamışsındır cnm ya bn 60 koydum mayısa bakalım

Back
X