Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Eloise yogurtlu kebapta pide varmiydi? Cevap yazdiktan sonra aklima geldi.;)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evet vardı cnm ya yememeliydim biliyorum ama yarım bırakmak veya atılması daha kötü geldiği için bitirdim en iyisi kebabı hiç yememek !

Son düzenleme:
Gayet iyi cnm tebrikler😊
Tesekkür ederim :)

O kocaman yazi bna sanirim :52: afiyt olsun cnm
mesajım yerine ulaştı:27:söz dinlerim benn

Slm kizlar.bugun misafirim vardi yemekli az once gittiler.
Oglende sahilde yurudum 1 saatten fazla.
Onunda etkisiyle cok yorgun hissediyorum cunku cok sicakti.

Edacim bu msji 2-3 saat once yazmistin oyle kalmis:-/

Ay onlar yedikce yediyor cnm arada bir yiyoruz ama cok tehlikeli.
Benimde buzlugumda 1 levrek var.yanina semiz otlu salata yaparim.
Bugun aksamdan kalan tavuk tantunimle sogan salatamda var.
Sabahta yumurta yerim.
Benimde ev yogurdum var ama balik yersem yogurt yiyemem dimi?
Kac dilim ekmek yiyelim?

yersem bi sabah yerim canım normalde de öyle yapıyorum çünkü..balıkla yogurda aynı anda cesaret edemem ama köfte tavuk falan olursa hmm götürürüm :) bugün tavuk gögsü ve kıymada ekledim dolabıma...

Guzel olmus rakibim

Cnm bu ani unut yarini dusun;)

aynen unuttum bile :)

Evet vardı cnm ya yememeliydim biliyorum ama yarım bırakmak veya atılması daha kötü geldiği için bitirdim en iyisi kebabı hiç yememek !
en iyisi siparişi verirken söylemek bestecim :)) Gecen ızgara köfte söylemiştim menüde sebze sote kızartma patates görünce dedim patatesi kaldırıp sebze soteyi çoğaltalım..anam bi geldi ki altta pilav üstte lavaş bide bi sepet ekmek yolladım hepsini geri ama pilav ziyan oldu bilsem onuda koydurmazdım:))

10:30
Domates salatalık kk peynir
Şekersiz cay
4-5 tane minik patates kızartması
(Ögrencilerim kahvaltı tabagi hazırlamış o kadarcık yiyip gerisini yolladım)

13:00
LAVAŞSIZ:) çigköfte
Bol ayran

18:30
Diyet sebze yemegi yogurt

1 bucuk lt su ama ikiye tamamlarım inş..
Ara ögün yok ama canım hiçbişey istemiyo reglin ilk günleri böyle oluyo..belki bi meyveli yogurt yerim ev yapımı

Bence gayet. İyi canım afiyet olsun

kızlar hiç huyum degildir ama regl=tatlı sendromu bana bi keten helva yedirttirdi 173 kalorim :(
Of şu özel günler. Canım böyle zamanlarda dilimledigim elmaya tarçın serpip yiyorum. Bir nebze olsun tatli krizini yok ediyor :-) tabi meyveyi öğlen tercih edelim :-)

Of şu özel günler. Canım böyle zamanlarda dilimledigim elmaya tarçın serpip yiyorum. Bir nebze olsun tatli krizini yok ediyor :-) tabi meyveyi öğlen tercih edelim :-)
Bergüzar korelinde öyle bi tarifi var aslında denemek lazım..elmayı cips gibi dograyıp üstüne tarcın serpip fırınlıyomuş elma cips gibi bişey oluyodur heralde..napsak burcu yapalım mı bundan gündüz ara ögün falan yapabileeer miyiz :))

Gunaydin kizlarr..iyi ve kacamaksiz bir pazar olur insallah..;)

Tesekkür ederim :)

mesajım yerine ulaştı:27:söz dinlerim benn

yersem bi sabah yerim canım normalde de öyle yapıyorum çünkü..balıkla yogurda aynı anda cesaret edemem ama köfte tavuk falan olursa hmm götürürüm :) bugün tavuk gögsü ve kıymada ekledim dolabıma...

aynen unuttum bile :)

en iyisi siparişi verirken söylemek bestecim :)) Gecen ızgara köfte söylemiştim menüde sebze sote kızartma patates görünce dedim patatesi kaldırıp sebze soteyi çoğaltalım..anam bi geldi ki altta pilav üstte lavaş bide bi sepet ekmek yolladım hepsini geri ama pilav ziyan oldu bilsem onuda koydurmazdım:))

Neyi sabah yersin cnm anlamadim.diyecektim ki ekmek oldugunu simdi anladim..;)
Bugun menulerimiz ayni olacak gibi.
Balik,tavuk kiyma falan..:)
Kac hizda yuruyorsun cnm kosu bandinda?

Ay bende bisey var bugun.
Tavuk gogsu kiymasi anlamisim.;)

Bergüzar korelinde öyle bi tarifi var aslında denemek lazım..elmayı cips gibi dograyıp üstüne tarcın serpip fırınlıyomuş elma cips gibi bişey oluyodur heralde..napsak burcu yapalım mı bundan gündüz ara ögün falan yapabileeer miyiz :))
ca
nım patates diyette tehlikelidir çünkü krbonhidrat bide kabız yapar yinede haftada biri geçmemeli

günaydın kızlr dershaneye gidiyorum öpülüdnüz

ca
nım patates diyette tehlikelidir çünkü krbonhidrat bide kabız yapar yinede haftada biri geçmemeli

günaydın kızlr dershaneye gidiyorum öpülüdnüz

Burcucum elma o;););)

Günaydın kızlar iyi pazarlar ozlemcim pazar günü için ne kadar da erken uyanmisin

Sagol cnm evet cocuk, es derken suanda k.bandinda yuruyorum.;)

Selam kızlar bu hafta hiç gelemedim, hiç içimden gelmedi, soma olayı beni cok sarstı
Cuma gunu de bildirim yapamamıstım, gerci listede olmadıgım için önemi yok ama simdi yazayım

Gecen hafta 67.7
Bu hafta 67.2
Fark 500 gr

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Selam kızlar bu hafta hiç gelemedim, hiç içimden gelmedi, soma olayı beni cok sarstı
Cuma gunu de bildirim yapamamıstım, gerci listede olmadıgım için önemi yok ama simdi yazayım

Gecen hafta 67.7
Bu hafta 67.2
Fark 500 gr

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Herkes etkilendi cnm.:(
Tebrik 500gr guzel sonuc.;)

Sagol cnm evet cocuk, es derken suanda k.bandinda yuruyorum.;)

Ooo maşallah azmine hayran kaldım. Ben dışarda yuruyordum ama malesef gizli bir hayranım oldu twiteerdan falan. bulmuş beni bir müddet sabahları yürüyüş yapamiycam :'(

Slm kızlarr bgn pek içaçıcı bir menü paylaşamayacağım üzgünüm..bir arkadaşımla buluştum da

Sabah 9:00

2 dilim kızarmış tb

Bol domates 1 kk peynir az kaymak ve çayy

Öğlen 12:30

1 kase süt 2 kaşık yulaf

Akşam ya da öğlen mi bnde bilemedim 16:00

1 kase yuvalama çorbası

1 porsiyon yoğurtlu kebap

Ara 16:00

1 salep

Ara 20:00

1 kaşık light denecek kdr az şekerli helva ve 2 kaşık dondurma

hiç amaaaa hiççç iç açıcı olmamış ki bu menü ama :) biz cumaya kadar güzel kilolar vericektik hani , nerde kaldı hayaller hedefler ,

Menucum

Sabah(08:30) 1 kk. Peynir , 1/2 domates , 1/2 salatalik, yesillik,

Oglen 13:00 mantar sote, 4 yk bulgur pilavı

Akşam (17:30) büyük bir kase yeşil salata

Sabah 1 saat yürüyüş. Yarım saat bisiklet.

menü güzel Bence , sorun yok

Back
X