Ben bu şekilde yapamazsın edemezsin v.s gibi azarlayici tepkiler de içeren bir konuşmayı hiç sevmem ama sana teşekkür ediyorum azme getiriyorsun. Nasıl kilo verdiğimi ve nasıl korudugumu gorcez![]()
Azme getiriyorsam ne mutlu bana canim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bu şekilde yapamazsın edemezsin v.s gibi azarlayici tepkiler de içeren bir konuşmayı hiç sevmem ama sana teşekkür ediyorum azme getiriyorsun. Nasıl kilo verdiğimi ve nasıl korudugumu gorcez![]()
SüperrKızlar ben 3 kaşık yoğurt yedim. Bide şimdi kahve içicem açlığımı bastırsın diye. Sonra bi 50 dakika daha yürüyeceğim. Toplam yürüyüşüm 140 dakika olacak. 2 Saat 20 dakika. Aslında hedefim 3 saatti ama. Sol dizimde ağrıyor. Bugünlük yeter bence...
ya ama niye ikiye bölünüyo kiArkadaslar mumkun oldugunca size ornek olabilmeye calisiyorum gerek menulerimle gerekse istikrarimla fakat yararli olmuyor muyum dikkate mi alinmiyorum anlamadim bu hafta kilolar 2 ye bolunecek gecen hafta bu hafta toplami ve herkes kilo vermeli azmetmeli kacamak istemiyorum bu hafta bende listeye gorcm ins. Haftayada spora baslicm bu isi bitiricm temmuz sonuna kadar ramazan bayramina kadar dsuncem umarim o zamana kadar bir faydan.our size iyi geceker
Süperr
ya ama niye ikiye bölünüyo ki( sabit diye mi..? Ama sonra hemen yine tartılınca 100 gr eksik çıkmıştım ki
![]()
11:30
2 haşlanmış yumurta
Salatalık, marul
Beşi bi yerde çay
13:30
1 kivi
14:30
Şekersiz türk kahvesi
17:00
1 alabalık
Salata
Şekersiz cay
Biliyorum hiiiiç güzel olmadı ama dışarıdaydım sabah gec kalkınca ögün atladım ama haftaarası çok daha iyi olacak inş...
Çok yoruldum..evin eksiklerini tamamlıyoruz yavaş yavaş...1 ay kaldı resmennn
Hayir canim soma nedeniyle yarisma yapilmadigi icin
Canim bnce iyi bi menu olmus gec kalkmanla 2 ogun dengelemissin ama yinede kahvenin yaninda kavrulmamis yemis olabilirdi bide protein agirlikli olmus fakat su 5li cay 9 lu hayat cayi filan uzak durun barsak tembelligine neden oluyo basta bende kullanmistim birakinca kabiz oluyorsun onun yerine sut yesilcay yada normal cay ic tatlim
Kernaz'cıgım bence olmamıs.arkadaşlar menüm :
sabah geç kalktık bide kahvaltılık bitmişti eşim alıp gelene kadar 11 30 oldu 12 gibi yedik
haliyle öğlen yok
akşam 20 00 da
patatesli bezelye az şekerli vişne hoşafı
yoğurt
1 buçuk litre su
11:30
2 haşlanmış yumurta
Salatalık, marul
Beşi bi yerde çay
13:30
1 kivi
14:30
Şekersiz türk kahvesi
17:00
1 alabalık
Salata
Şekersiz cay
Biliyorum hiiiiç güzel olmadı ama dışarıdaydım sabah gec kalkınca ögün atladım ama haftaarası çok daha iyi olacak inş...
Çok yoruldum..evin eksiklerini tamamlıyoruz yavaş yavaş...1 ay kaldı resmennn
Günaydın canım...ya ben artık yumurta yiyemiyorum bi ııyk oldum onun yerine sabah ne yesem acaba..Gunaydin kizlarr..
Kacamaksiz,az kalorili,bol sporlu,saglikli ve guzel bir hafta olur insallah hepimiz icin..:):)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Günaydın canım...ya ben artık yumurta yiyemiyorum bi ııyk oldum onun yerine sabah ne yesem acaba..
Günaydın kuzumm her zamanki gibi erkencisin bgn bnde 7:15 ten beri ayaktayım uyuyamadım ☺️Gunaydin kizlarr..
Kacamaksiz,az kalorili,bol sporlu,saglikli ve guzel bir hafta olur insallah hepimiz icin..:):)
Günaydın kuzumm her zamanki gibi erkencisin bgn bnde 7:15 ten beri ayaktayım uyuyamadım ☺️
Kizcelelr gunaydinnn bugun cok mutluyum cunku benim dogum.gunum bugun hazirlaniyim gencayla kahvaltiya gitcez![]()
Kizcelelr gunaydinnn bugun cok mutluyum cunku benim dogum.gunum bugun hazirlaniyim gencayla kahvaltiya gitcez![]()
Doğum günün kutlu olsun burcucum. Sevdiceginle bir ömür mutlu olun inşallah![]()
Dogum gunun kutlu olsun cnm.
Nice saglikli,mutlu yillar..
ve tabiki zayif
doğum günün kutlu olsun canım. Nice mutlu senelere