Günaydınnn kızlaar 😃😘😘 bgn diyetimiz adına güzel bir gün olsunn kalın bacaklarımı istemiyorumm bu yüzden daha da motive oluyorumm zayıflayacağım 😃❤️
günaydın tatlım offff ya kalın bacak mevzusu çok kötü resimlerin bazılarında bacaklarım çok fena çıkmış mezuniyette

Pilatesin eninde sonunda etkisi olacak Burcu sakın vazgeçmek yok. Keşke evde bende yapabilsem. Bakalım bugün mekik ve suquata başlamayı düşünüyorum. Umarım başarabilirim.
Menü için gerekli açıklamaları yapmışsın. Onlara göre menün gayet güzel olmuş afiyet olsun. Sadece kahve olmasaymış iyiymiş. Bu arada su az olmuş. Suyu çay şeklinde değil de su şeklinde içmek daha faydalı.
Günaydın canım. Menün genel anlamda çok iyi ama pilav iki öğün çok olmuş. Su da az olmuş. O kadar pilava daha çok su içmen lazımdı.
Günaydın Beste' cim.Güzel düşünürsek her günümüz güzel geçer. Bu hafta ben kendimden çok umutluyum. İnşallah bu kez yıllar yıllar sonra 50 li rakamları göreceğim. Çünkü hedefi 58 e indirdim. Bakalım nasıl olacak.Ayrıca bu hafta listede olmayan herkse bildirim yapsın çünkü artık takım içi liste hazırlamaya başlayacağım. Ayrı bir motivasyon olacak bizim için.
ebrucum bırakmıyorum ama 14 günü tamamlayınca tvdeki videolarına döncem ebrunun ramazana kadar yapıcam ramazanda artık hal buldukça yapcam diye düşünüyorum ya çokbişi istemiyorum ebrum ya az bişi küçülsünler