Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

herkese merhaba. Dün pek aktif olamadım forumda. Bayram kutlamaları malum.
Ananeme gittiğimizde rahatsızlandı ambulansla hastaneye götürdük, derken panikten annem de rahatsızlandı. 03:15e kadar acildeydik:KK43:

13:00 civarı kahvaltı yaptım, sonra ziyaretlerde küçük 1-2 şeker, 1 çatal ucu kadar revani yedim. Taki 00:30 a kadar hiçbirşey yemedim.

yarım gibi acile pizza istedik 3-4 dilim kadar yedim. Diyet yalan oldu yani:KK43:

Neyse sağlığımız yerinde olsun da.

Bu sabah da 12 gibi uyandık. şimdi adaya gidiyoruz. Mangalda ekmeksiz azıcık tavuk vs. yemeyi planlıyorum. tabi vapurda kahvaltı niyetine yediğim 1 poğaçayı göz ardı edelim:)

herkese sağlık dolu mutlu günler. ☺️
Yarın tam tekmıl beklıyorum senı
Bugun ıyı eğlen

:KK9::KK9::KK9:
zukkum zukkum bizim takımda kimse kimseye gıcıklık olsun diye eleştiri yorum yapmaz kötü niyetle menüler eleştirilmez hilalcim. Biz öyle ukala tiplere kendimiz de gıcığız zaten, gereksiz eleştiriler bilip bilmeden yapılan aşağılayıp ezmeye çalışan moral yıkıcı yorumlara karşıyız, hiçbirimiz de yapmayız. Başta beril olmak üzere burda herkes senin ve takımın iyiliğini düşünür motive etmek için çırpınır sadece.
Sen de denilenlere alınma tatlım. İyiliğin diyetinin sağlığının devamı için menülerine yorum yapıyoruz. Eminim bayram bitince daha iyi olucak menüleriniz de hepimizin. Sen de aklam 6 dan sonra yemeyeceksin zaten toparlarsın.
Suyu unutma canımcım.

IMG_1159.webp
TİKKATTTT
Dükkan kapandı

11.00 mozzeralla peynır
2 yumurta omlet

14.00 8 kıraz
1 nektarın

17.30. Bır mınık kase yoğurt salatalık rendesı,pul bıber,nane karışımı
1 tb pırasa yemegı

Su 3 oldu daha olur gece uzun
Spor yukarıda
Ortaya karışık

bende yazayım menümü yeni geldim eve
Sabah tarçınlı su
1 parça peynir
1 dilim ananas

Ara
Şekersiz kahve
8 tane gojiberry üzümü

Öğlen
Izgara et
Salata
Yarım bardak ayran

Ara
1 kırmızı biber
2 dilim turp beyaz çay

Akşam
Mantar yemeği sebzeli
Yoğurt
Su 2,5 litre
Spor
11.000 adım
Akşam yeşil çay içeceğim .yemek olaylarını bitirdim artık hayırlısı bakalım

Kızlar uzun bardaklara sular hazırladım

Kimine çilek koydum kimine nane limon ..kimine salatalık limon ..uydurdum işte ..biraz beklettim içtim sırayla ..çok eğlenceli geldi bana:KK48:sı içmek kolaylaştı sanki

Selam kızlar canlar
Allaha şükür Ankara ya döndük ohh be hava aıcak yollar kötüydü herkes sağ sağlıklı dönsün evine inşallah
Menüme geçeyim
Kahvaltı 10: 1 domates, 1 salatalık, yarım haşlanmış yumurta, et ızgara
Ya sabah kahvaltıda et yapan bir kv ile bütün bayram savaştım :D:KK14::kızgın:
Yolda yanımıza baklava koymuş :D:hamarat:
Beni şeker komasına sokup oğluna genç güzel gelin alma planı var heralde :D:KK51::KK48::KK48:
Yemedim tabiki:halay::nazar:
2 litre su
Yolculuk nedeni ile spor yok belim ağrıdı ama akşam squat ve step yaparım:spor:ip de
:KK54:

Selam kızlar canlar
Allaha şükür Ankara ya döndük ohh be hava aıcak yollar kötüydü herkes sağ sağlıklı dönsün evine inşallah
Menüme geçeyim
Kahvaltı 10: 1 domates, 1 salatalık, yarım haşlanmış yumurta, et ızgara
Ya sabah kahvaltıda et yapan bir kv ile bütün bayram savaştım :KK70::KK14::kızgın:
Yolda yanımıza baklava koymuş :KK70::hamarat:
Beni şeker komasına sokup oğluna genç güzel gelin alma planı var heralde :KK70::KK51::KK48::KK48:
Yemedim tabiki:halay::nazar:
2 litre su
Yolculuk nedeni ile spor yok belim ağrıdı ama akşam squat ve step yaparım:spor:ip de
:KK54:
Sahalara döndün desene:halay:smsn boşver eşim yesin gözönünde olursa aklın kalır yada dondurucuya koyabilirsin

Kuzular menum sabah 1d ekmek yumurta karpuz peynir 2zeytin salatalik
Ara leblebi kuru uzum
Oglen taze fasulye yogurt salaa bir k pilav
Ara 3kayisi bir erik
Aksam 3k pilav sac kavurma ayran
Ara tuzsuz fistik
Su 3lt spor 20 dk yuzme birazdan yuruyus ve spor aletleri yapcazzzz

Back
X