Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bende sizi çok özledim inşallah haftasonu kadar bu yoğunluk bitecek bugün menü yazmıyorum rahatsızım çünkü bide fırsat bulup yemek yiyemedim kahvaltı dışında meyve ayran idare ettim şu da boğazlarım şiş olduğu için içemedim doğru düzgün kalbim sizle hepinizi öpüyorum yarın yazarım bir iki mesaj
Bız boylemı anlaştık o ne bır ıkı mesaj
Gecmıs olsun canım öncelıkle
Sen mesaj yazmayınca hele menü ben korkuyom bılesinnmm
Iyı geceler ıyı bak kendıne

Bız boylemı anlaştık o ne bır ıkı mesaj
Gecmıs olsun canım öncelıkle
Sen mesaj yazmayınca hele menü ben korkuyom bılesinnmm
Iyı geceler ıyı bak kendıne
Canimmmm geçmiş mesajaa bakmadın herhalde annemmbabbam ümreden geldi hafta sonuna kadar yoğunum sadece menü atarım bugün atamadım canım sadece muhabbette giremem ama bildirim yaparım

Gunaydin kizlar bonba gibi bir pazartesiye uyandim simdi ise gitmek izere yola ciktim belli bi yerden hastaneye kadar yurucem aksamda ayni sekilde eve gelincede belki eliptik yaparim belki yuruyus kizimin moduna bagli disari cikmak isterse yuryus yapicam kahvaltimi aldim yanima ama hergun yumurta sıkıo beni alternatif ne yiyebilirim

Bu arada kizimi memeden kestim cok sukur sadece goguslerim cok asiri sis pansumanla filan rahatlatiyorum 2 gune inmeye baslar dediler ama ins.
Soguk masaj yap Burcu
Bıde banyoda suyla masaj ıyı gelıyor
Gözünüz aydın desemde mınış üzülüyormu ki dıye dusunmedım degıl

Gunaydin kizlar bonba gibi bir pazartesiye uyandim simdi ise gitmek izere yola ciktim belli bi yerden hastaneye kadar yurucem aksamda ayni sekilde eve gelincede belki eliptik yaparim belki yuruyus kizimin moduna bagli disari cikmak isterse yuryus yapicam kahvaltimi aldim yanima ama hergun yumurta sıkıo beni alternatif ne yiyebilirim
Peynır
Lor
Menemen
Yulaflı krep
Yulaflı kuru meyvelı yıgurt yada süt
Badem ve taze meyve
Tb lı tost
Tb lı sandwıch
Peynırlı domates fırınla
Mantalı omlet
Sebzelı yumurtalı mantar
Fırın mantar

Günaydın
Hayırlı işler gülüm
Aksama adımları merakla beklıyom

IMG_1395.webp
Herkes uyuyor yaaaa

Günaydın kızlar
10. Takımdan geliyorum aranıza berilceee berilceee davetin için teşekkür ederim canım inşallah herşey güzel olur :KK54::KK54:
Ceren selam canım
Günaydın yenı hafta, yeni ay, yeni takım hayırlı olsun
Hepimiz zor günlerden gectık ama bıttı
Umarım bızım aılemızde senınle daha şen şak zayıflayarak hedefe gıdecez
Kılon nasıl suan
Motıvasyon tam olsun balım gerısı öyle yada böyle duzelır

111,9 ile başlamıştım sonra cuma günü tartılmıştım 108.1 idi sabah yine tartıldım 107,5 hafta sonu da bu kilodaydım, hafta sonu kaçamak yapmadım ama spor yapamadım, yapsaydım verirdim biraz daha cumaya kadar koş koş :))

111,9 ile başlamıştım sonra cuma günü tartılmıştım 108.1 idi sabah yine tartıldım 107,5 hafta sonu da bu kilodaydım, hafta sonu kaçamak yapmadım ama spor yapamadım, yapsaydım verirdim biraz daha cumaya kadar koş koş :))
Harika süper canım :KK66: haftasonu düzen değişiyor tabi benimde öyle geç kahvaltı geç akşam yemeği oluyor ama Cuma'ya kadar vakit var daha başlasın sporlar:KK73:

Günaydın kızlar :KK54:
@ceren06_35 hoşgeldin, ben de geçen hafta başladım :KK50:

Kızlar evime geldim soğuk havama kavuştum şükür :KK71:
Tartı değiştirdim fakat kilo verdiğim halde çarşambadan çok çıktım :KK34: her tartı farklı artık napalım, burdan devam edicem
Pazartesi kilom : 87.8

Ben de 1 çay kaşığı çörek otu yağıyla başladım güne
Herhalde soğuk Sudan midem üşütmüş gibiydi böyle şişlik var
Cuma 65,5
Pazt. 65,4
Fark 100 gram
Bugünden itibaren eski düzene geçiyorum inşallah sporlar aksatılmasın :KK73::KK73:

Back
X