Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bende hemen plan yapıyorum kafamda :halay:daha geceden hemde
Son ana kalırsam hemen karbonhidrat oluyor günü kurtarmak için
Bugün semizotu var planda benim :halay:
Kahvaltı yapıldı zaten
Her gün kahvemi içmekten vazgeçemem o benim keyfim :kahve:

Akşam erken yediğimden sabah aç kalkıyorum
Bir yerde izlemiştim sabah aç kalkarsan sağlıklı olduğunu gösteriyormuş ..tabii önceden akşam neler neler yediğim için sabahları canım istemezdi hiç
Bu arada kızlar şöyle evde yüz bakımı cilt bakımı yapmak istiyom:KK48: tavsiyeniz var mı şöyle doğal ürünlerden
Az kendimizi şımartalım be yaaa:rolleyes:

Selamlarr :KK54: Akşam son dakika nişanlımın bir abisi bizi davet etti akşam yemeğine o yüzden hiç uğrayamadım.
KAHVALTI:
2 kayısı
2 erik
1 dilim ekmek

AKŞAM:
1 içli köfte
Biraz rus salatası

SU:
2 L su
1 saat yürüyüş :KK200:

canım merhaba tanışmadık galiba ben burcu 25 yaşımdayım 1 kızım var hemşireyim kk nın gediklisiyim 5 yıldır filan menün çok az bence sabah kahvaltında kesinlikle protein olmalı suyun biraz daha artmalı

Kızlar anca geldim hemen menü yazayım
Sabah
Yulaf ezmesi süt kivi
Ara
Yeşil çay badem
Öğlen
Kuru domates salatası 1 ayran
Ara
Kahve 6 kiraZ
Akşam
3 köfte salata
Ara
1 bardak soda
Su 2,5 litre
Spor
10000 adımı geçti

çok güzel cnm

Günaydın güzel insanlar dünkü menüm şöyleydi hemen yazayım size

Uyanınca 06:15
1 bardak maydonoz limon suyu

Sabah 07:30
5 adet zeytin
30 gr beyaz peynir
3 adet çeri domates
1 roll kepek ekmek
1 fincan Yeşilçay

Ara 10:00
1 fincan kahve

Öğlen 12:30
Közlenmiş patlıcan salata
1 bardak ayran

Ara 16:00
2 adet galeta
30 gr peynir

Akşam 20:00
Kinoa kısırı 5 yemek kaşığı
1 bardak ayran

Ara 22:30
1 bardak Yeşilçay

3 litre su
60 dk yürüyüş
50 mekik

merhaba canım ben burcu 25 yaşımdayım 1 kızım var hemşireyim ankarada yaşıyorum yıllardır buralardayım 13. takım benim ilk yuvam burda daha önce 20 kilo vermiştim umarım sende hemen verirsin kilolarını menün çok çok harika

Sabah: 1 yumurta haşlanmış, 1 domates, 7-8 tane yeşil zeytin, çeçil peynir

Akşam : çipura ve salata yiyeceğim

Suyum 4 lt buluyor
Bitki çayım : zencefilli çay ve beyaz çay içiyorum

Dün sporumu yapamadım felaket başım ağrıyordu akşam telafi edicem

suyun çok iyi canım menün bir harika :KK200:

Akşam erken yediğimden sabah aç kalkıyorum
Bir yerde izlemiştim sabah aç kalkarsan sağlıklı olduğunu gösteriyormuş ..tabii önceden akşam neler neler yediğim için sabahları canım istemezdi hiç
Bu arada kızlar şöyle evde yüz bakımı cilt bakımı yapmak istiyom:KK48: tavsiyeniz var mı şöyle doğal ürünlerden
Az kendimizi şımartalım be yaaa:rolleyes:
Türk kahvesi içiyorsan telvesiyle yüzüne masaj yap çok iyi geliyor haftada bir

Çiftlik çipurası mıymış?
Ben de geçen sene 20 kilo domates aldım, kimisini doğrayıp dondurucuya attım. Kimisini kaynatıp kışın çorba yaptım. Çok güzel oluyor da hala var bitmedi, çok almışım :KK70:

Valla sormadım :) biz kalabalığımız domatesi de çok severiz bitti kışlıklar 14 kg aldım dün ama daha alırım bunlarınkiyle yarısını buzluna attım yarısını yemek için bıraktım akşam yine al çok güzelmiş dediler :)

Kahvaltı yapıldı zaten

Bende artık akşamdan yapıyorum yemeğimi yoksa çoşuyor insan :) ama baya alıştım

suyun çok iyi canım menün bir harika :KK200:

Teşekkürler canım :*

Türk kahvesi içiyorsan telvesiyle yüzüne masaj yap çok iyi geliyor haftada bir
Tamam canım bugün deneyeceğim ay zayıfladıkça kendime bakasın mı geldi ne:rolleyes:
Avakado ezip sürüyordum o da çok güzel yapıyor cildi sağlıklı yağlar var diye doktor demişti televizyonda
Kahveyi duymamışım onu da bugün deneyeyim

Döne tamam canım kankitom bütün sözlerini sataşmalarını unutmaya hazırım madem hatamdı diyorsun:rolleyes::KK53::KK70::KK70:
:confused: deeermişiiim
Kahvaltı yapıldı zaten
Semizotunu çok severim ekşi ekşi. Ama kahveyi sevmiyorum vücuttan su attırıyor. Yalnız 2 gündür yazıyorsun kahve kahve diye canım çekiyor ya ben de içecem :mad:

Tamam canım bugün deneyeceğim ay zayıfladıkça kendime bakasın mı geldi ne:rolleyes:
Avakado ezip sürüyordum o da çok güzel yapıyor cildi sağlıklı yağlar var diye doktor demişti televizyonda
Kahveyi duymamışım onu da bugün deneyeyim
Peeling etkisi yapıyor pütürcükleri
Nalan daha iyi bilir:lülülü:@kitkurdu

Peeling etkisi yapıyor pütürcükleri
Nalan daha iyi bilir:lülülü:@kitkurdu
Tabiki ben bilirim ben bütün orta doğu Balkanlar ve uzay dahil her konuda bilgisi olan insanların arasında aylarca yaşamış biriyim bana sorun ben bilirim ama Döne de az değildir oda antrenmanlı bilir kişi sertifikalı:KK70::KK70::KK70:

Tabiki ben bilirim ben bütün orta doğu Balkanlar ve uzay dahil her konuda bilgisi olan insanların arasında aylarca yaşamış biriyim bana sorun ben bilirim ama Döne de az değildir oda antrenmanlı bilir kişi sertifikalı:KK70::KK70::KK70:
Sen dedin diye dedim ya her şeye alınır oldun :(

canım sabah işe belli bi yerden sonra yürüyorum aslında çıkıştada yürücemde tam ikindi sıcağına denk geliom
Ben sıcakta çıktım iki gün nevrim döndü sonra zaten yapıyorsun yine spor güneşte boş ver tatil için gün sayıyorsun artık değil mi

Back
X