- 7 Nisan 2015
- 3.616
- 8.910
- 88
2.5 kilo verirsin zannımcaaynen canım 22 gün sonra gidiyorum yani 3 haftam var o 3 haftada ne verirsem şuan direniyorum ama biraz aç geziyorum gibi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2.5 kilo verirsin zannımcaaynen canım 22 gün sonra gidiyorum yani 3 haftam var o 3 haftada ne verirsem şuan direniyorum ama biraz aç geziyorum gibi
Ooh süper yumuşatır ama kılları da besler bende zaten kıl potansiyeli maşallahEn iyisi zeytinyağ sürelim o zaman
Sen almadın ki hiç haberimiz yokOnlar gibi olmak için popo nakli gerekir bak bir çırpıda söyledim na kil şart
Hem benim ölçü devlet sırrı gibi acayip gizli ve şifreli şekilde saklandı dur bugün ölçeyim bakayım fark var mı @Bestttt Beste ne zaman ölçünüzü alın demişti bir ay oldu mu
Hadi hadi göbeği de bariOnlar gibi olmak için popo nakli gerekir bak bir çırpıda söyledim na kil şart
Hem benim ölçü devlet sırrı gibi acayip gizli ve şifreli şekilde saklandı dur bugün ölçeyim bakayım fark var mı @Bestttt Beste ne zaman ölçünüzü alın demişti bir ay oldu mu
Aldım ben şoku atlatmadan kimseye uzun süreli şok yaşatmaya hakkım yok diye düşündüm kankişimSen almadın ki hiç haberimiz yok
Özelden mi yolluyorsun nedir
Hosgeldin canim ben Elif. Motivasyon önemli oda bizde hadi zayıflayalım.desteginiz icin tesekkurler hanimlar. yarin menulerimi yazmaya basliycam. listede olmam cok muhim degil. sizlerin yediklerini takip etsem.bile yeter
Hadi bakalım daha cokkkk mutlu olacaksınKizlarrr çok mutlu oldum uyuyamadım sıcaktan uyumadan bi wc ye gidip tartilam dedim nihayet inmeye başladı aşağı doğru hepinize iyi uykular iyiki tanıştım sizinle valla aşırı moral oldu bana gece gece şimdide mutluluktan uyuyamam herhalde :) okunan sabah ezanlarinin yüzü suyu hürmetine Rabbim bütün dualarımızı kabul etsin sıkıntılarımızı gidersin hepimize iman gücü nasip etsin inşallah hayırlı geceler yarın yazmaya çalışırım gün içinde
kahve yaparken mi geldi kahve arkadaşı aradin dimiKahve yaparken aklıma geldı
Elif menü nerde huuuu
Afiyet olsun çok güzel menun. Şu kinoa güzel oluyormu ya bi türlü deneyemedim.Günaydın güzel insanlar dünkü menüm şöyleydi hemen yazayım size
Uyanınca 06:15
1 bardak maydonoz limon suyu
Sabah 07:30
5 adet zeytin
30 gr beyaz peynir
3 adet çeri domates
1 roll kepek ekmek
1 fincan Yeşilçay
Ara 10:00
1 fincan kahve
Öğlen 12:30
Közlenmiş patlıcan salata
1 bardak ayran
Ara 16:00
2 adet galeta
30 gr peynir
Akşam 20:00
Kinoa kısırı 5 yemek kaşığı
1 bardak ayran
Ara 22:30
1 bardak Yeşilçay
3 litre su
60 dk yürüyüş
50 mekik
Bak şimdi merak ettim. :)Aldım ben şoku atlatmadan kimseye uzun süreli şok yaşatmaya hakkım yok diye düşündüm kankişim
Dereotu sütü artırıyor bulgur pilavı aynı şekilde , bol bol su iç canım mutlakahanimlar zencefilli su tevrube eden var mi? hem sutu arttiriyormus hem de kilo vetdiriyormus
Benim klavye bozuk değil ama ben tlf özürlüyüm nefret ediyorum tlf uğraşmaktan yazmaktan pc daha rahat ışğç gibi noktalı harfleri yazana kadar dolma parmaklarımla kaç saat harcıyorum bilsen gülersin ben konuya cevap yazana kadar o konu güncelliğini yitirmiş oluyorbu arada telefon klavyesi bozuk hatslar icin kusura bakmayin
Elifciğim günaydın canım@tezbitsin bu Döne sabah sabah başladı sataşmaya rüyasında mı görüyor nedir yani uyanır uyanmaz laf söyleyim telaşı anlamadımGünaydın kizçeler
Ne gevezesiniz ayolll oku oku bitmedi. Takımdan yakında güzellik kraliçesi çıkacak he piling falan durmak yok her şekil kendimiz için çalışıyoruz maşallah bize![]()
Tam yazmış göndermişim senden sonra afiyet olsun spor da güzelMenüm Beril e gelsin
Saat 11
6 kaşık melemen
1 ram buğday ekmek
2 kk peynir
5 zeytin
Domates salatalik
1 kaşık krem peynir
Saat 18
1 kase yoğurt çorbası
Bol göbek salata
1 bardak kefir
Saat 21
12 kiraz
Su 4 litre
Spor yarım saat yürüyüş 12000 adım sözü vermiştim kaplıcada pert olunca yapamadım.
berilceee
İnşallah canım herşey iradede bitiyorKızlar resme nefsimle mücadele ettik yemedim baklava börek ekmek ilk başlarda 90 liradan aşağı inmek zorunda oluyor ama 88 gordummu gerisi geliyor umarım bian evvel görürüm 88 i
Dereotu sütü artırıyor bulgur pilavı aynı şekilde , bol bol su iç canım mutlaka
Benim klavye bozuk değil ama ben tlf özürlüyüm nefret ediyorum tlf uğraşmaktan yazmaktan pc daha rahat ışğç gibi noktalı harfleri yazana kadar dolma parmaklarımla kaç saat harcıyorum bilsen gülersin ben konuya cevap yazana kadar o konu güncelliğini yitirmiş oluyor
beni değil seni seviyor şekerim ondan o sataşmaElifciğim günaydın canım@tezbitsin bu Döne sabah sabah başladı sataşmaya rüyasında mı görüyor nedir yani uyanır uyanmaz laf söyleyim telaşı anlamadımtek yönlü sayfa değil her konuda bilgi bulunur paylaşılır ukalalık yapmadan
değil mi ama bir de yüz yogası mı baksak ne dersin hani menü spor paylaştın da kaçırdım mı şeker
Tam yazmış göndermişim senden sonra afiyet olsun spor da güzel![]()
e yani zayıflama işini çözdük ondan güzellik kısmına geçiş yaptık