Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Cuma hayırlı gün

Oh şükür ya bi oturamadın...temizlik hallolur inşallah çabucak

Kız ben lcw den alıyom düğüne de olsa günlğk de olsa ucuz oluyo. Ben de kemer sıkılmış 46 yım. 44 denemedim hiç korkuyom

Duvara dayanmaca ilginçmiş ya popoya mı iyi geliyomuş

Ben de aynen aç tavuk kendini darı ambarında görürmüş ben de bakıyorum xs olur sanıyorum kolum bile girmiyo hanfendi yırtacaksınız diyollar :KK70:

İnşallah her şey yoluna girecek yorgunluktan da gerilir insan miiss gibi bi uyku çek ohh sabaha sabah ola hayrola

Elif elif eliiiif

Popo bacaklarının arka tarafları hepsini hissediyorsun hemde kondisyonun artıyor planı gibi

Hafi ben yattım kızlar yarın görüşürüz :*

Yemin ediyorum tam doktorun söylediklerini yazıyordum gönderdim bir baktım aynı şeyleri yazmışsın.Doktor mu olsan ablam sen
Canım geçmiş olsun Meltem ne iyi düşündün evet biz tezbitsin tezbitsin Döne ye artık doktor mu desek sayemiz de ordinaryüs prof olur bilgi deryası her şeyi bilenlerden neyin eksik kız :lülülü::ıslık::KK39:

eliya eliya Elif pamuk kaçamadın bi türlü uyut şu adamı da gel ya
geldim balli lokmam :))

Allah razı olsun sormuşsunuz var olun.Bekledim biraz daha geçmeyince mecbur aradım utkuyu.Hastaneye gittik.Doktor diyor ki bugün aynı belirtilerle gelen kaçıncı kişisiniz bir bilseniz.Bugün azıcık dışarı çıktım markete kadar.Artık ne kadar yoğunsa sıcaklık fena çarpmış.Ne olur ne olmaz testlerimizi yaptık çıkar sonuçları birkaç güne arayacaklarmış.
Allah razı olsun hepinizden tekrar tekrar
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine.

Cuma hayırlı gün

Oh şükür ya bi oturamadın...temizlik hallolur inşallah çabucak

Kız ben lcw den alıyom düğüne de olsa günlğk de olsa ucuz oluyo. Ben de kemer sıkılmış 46 yım. 44 denemedim hiç korkuyom

Duvara dayanmaca ilginçmiş ya popoya mı iyi geliyomuş

Ben de aynen aç tavuk kendini darı ambarında görürmüş ben de bakıyorum xs olur sanıyorum kolum bile girmiyo hanfendi yırtacaksınız diyollar :KK70:

İnşallah her şey yoluna girecek yorgunluktan da gerilir insan miiss gibi bi uyku çek ohh sabaha sabah ola hayrola

Elif elif eliiiif
geldim geldim geldim kadayıf tatlım. :)

tezbitsin tezbitsin kız bende lcw dan takılırım bazen ama büyük gelinim şimdi lcw dan da giyemem ki nikah ya hani daha resmi lazım elbise giyinicegim mecbur yarın bi dolabimi kurcalayayim eve yuricem mecbur ay bu düğünler nikahlar da bi bitemiyor aslında zayıf olsam hiç iplemem biz siskolar için kıyafet alımı maliyetli ama zayıflar öyle mi anacım çok çok. Ucuza şeylerde bulabiliyolar

Uleyn neyi yedirmiyorsun uleyn

Ne iyisin kaptancığım yiyip şişmeyelim diye fedakarca kendini ortaya atıp yedirmem diye bize resmen ilanı aşk ediyorsun biz de seni seviyoruz yedirmeyiz anlaştık yedirmiyoruz Döne lahmacun arası ekmek , sen ekmek arası baklava ye

Canım gerginlik yine bizi vuruyor madem değiştiremiyoruz iyi tarafından bakmaya çalış evimizin kıymetini anlıyoruz:sus::sus:

Bence de eritmişsindir normal düzeninin üstünde aktifsin anladığım kadarıyla yaz boyu orda mısın
yok canim 25 kaldi sayili gun cabuk gecer:KK70:

İnsan evinin düzenini arar kolay değil çocuklarla ..kayınvalidesi ameliyat olacaktı ertelenmiş galiba ..neyseki az kalmış eve dönmesine ..
Bizde bir yere gitsek düzen hemen bozuluyor

Back
X