- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
Kimse yoktu bende evde iş yaptım spor planı yapiyomPembe_patikli ne çabuk uyudun yaa
Bu detokslu sular sana yaramıyor
Uyku yapıyor bak demedi deme
Zencefilden mi yediğin yeşilliklerden mi ne
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kimse yoktu bende evde iş yaptım spor planı yapiyomPembe_patikli ne çabuk uyudun yaa
Bu detokslu sular sana yaramıyor
Uyku yapıyor bak demedi deme
Zencefilden mi yediğin yeşilliklerden mi ne
Cuma hayırlı gün
Oh şükür ya bi oturamadın...temizlik hallolur inşallah çabucak
Kız ben lcw den alıyom düğüne de olsa günlğk de olsa ucuz oluyo. Ben de kemer sıkılmış 46 yım. 44 denemedim hiç korkuyom
Duvara dayanmaca ilginçmiş ya popoya mı iyi geliyomuş
Ben de aynen aç tavuk kendini darı ambarında görürmüş ben de bakıyorum xs olur sanıyorum kolum bile girmiyo hanfendi yırtacaksınız diyollar
İnşallah her şey yoluna girecek yorgunluktan da gerilir insan miiss gibi bi uyku çek ohh sabaha sabah ola hayrola
Elif elif eliiiif
Canım geçmiş olsun Meltem ne iyi düşündün evet bizYemin ediyorum tam doktorun söylediklerini yazıyordum gönderdim bir baktım aynı şeyleri yazmışsın.Doktor mu olsan ablam sen
neymiş o kizO omurga egrılıgıne ve sırt kaslarına ıyı gelıyor
geldim balli lokmam :))eliya Elif pamuk kaçamadın bi türlü uyut şu adamı da gel ya
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine.Allah razı olsun sormuşsunuz var olun.Bekledim biraz daha geçmeyince mecbur aradım utkuyu.Hastaneye gittik.Doktor diyor ki bugün aynı belirtilerle gelen kaçıncı kişisiniz bir bilseniz.Bugün azıcık dışarı çıktım markete kadar.Artık ne kadar yoğunsa sıcaklık fena çarpmış.Ne olur ne olmaz testlerimizi yaptık çıkar sonuçları birkaç güne arayacaklarmış.
Allah razı olsun hepinizden tekrar tekrar
geldim geldim geldim kadayıf tatlım. :)Cuma hayırlı gün
Oh şükür ya bi oturamadın...temizlik hallolur inşallah çabucak
Kız ben lcw den alıyom düğüne de olsa günlğk de olsa ucuz oluyo. Ben de kemer sıkılmış 46 yım. 44 denemedim hiç korkuyom
Duvara dayanmaca ilginçmiş ya popoya mı iyi geliyomuş
Ben de aynen aç tavuk kendini darı ambarında görürmüş ben de bakıyorum xs olur sanıyorum kolum bile girmiyo hanfendi yırtacaksınız diyollar
İnşallah her şey yoluna girecek yorgunluktan da gerilir insan miiss gibi bi uyku çek ohh sabaha sabah ola hayrola
Elif elif eliiiif
Hoş geldin canimmmgeldim balli lokmam :))
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine.
geldim geldim geldim kadayıf tatlım. :)
yok canim 25 kaldi sayili gun cabuk gecerUleyn neyi yedirmiyorsun uleyn
Ne iyisin kaptancığım yiyip şişmeyelim diye fedakarca kendini ortaya atıp yedirmem diye bize resmen ilanı aşk ediyorsun biz de seni seviyoruz yedirmeyiz anlaştık yedirmiyoruz Döne lahmacun arası ekmek , sen ekmek arası baklava ye
Canım gerginlik yine bizi vuruyor madem değiştiremiyoruz iyi tarafından bakmaya çalış evimizin kıymetini anlıyoruz
Bence de eritmişsindir normal düzeninin üstünde aktifsin anladığım kadarıyla yaz boyu orda mısın
İyiyim bebeğim sen nasılsın menüleri ekledim vakalar kim ne yemiş birseyler okudum amma Bakalım ne çıkacak yorum kutusundaneliya Elif gelmiş nasılsın pamuğum
Hoşbuldum çiçeğim.Hoş geldin canimmm
Sana vıdeo cekıyım yarın anlatamamdaKizlar kolları eritmem lazım hızlı sonuç versin fikri olan ???
Yalnız kalça göbek bitti kol kaldı manyakmiyim ben yafff
Kollar bendede aynı ama az gitti yumuşak oldu şöyle kaslı olsa iyi olur aslındaKizlar kolları eritmem lazım hızlı sonuç versin fikri olan ???
Yalnız kalça göbek bitti kol kaldı manyakmiyim ben yafff
Bayıldım ama bır eksık varElif bizim menüleri gördün mü ?kitkurdu nun muhteşem oldu