Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkürler
Kizlar kolları eritmem lazım hızlı sonuç versin fikri olan ???
Yalnız kalça göbek bitti kol kaldı manyakmiyim ben yafff
gramin olayim anam. Afiyet olsun ben de istiyorum o tost tan.
off off menüye gel be kim böyle bir menü yapabilir kk da. Tabiki sen. Bende istiyorum
Lor peyniri ile marine edilmiş maydanoz yapraklarında bekletilmiş omlet ve kırmızı biber den.
ba yıl dimmmm....
Afiyet olsun spor un muhteşem bikini giyeceksin bacim tatilde.
Ayyy muhteşem olmuş afiyet olsun. Tarifleri istiyorum ballı lokmam.
Geçmiş olsun gözün aydın Beril im.
Afiyet olsun. Enginarlarin köfte olmuş olun yarın yersin.
Afiyet olsun. Yürüyüş ne kadar baby.
Ay canım ya buda geçer germe kendini degmiyor valla.
Yiyeceğin yemekleri 1 gün önceden düşünürsen, ona göre de alışveriş yaparsın, senin için daha kolay olur.Geçmiş olsun
Birazdan kol çalışmalarını koyacağım :)
Evet canım dün yazdım annemi almaya gidince eve geçemedim dışarda köfte yedim bugün de kıyma yemem ama başka bi şey yerim sebze istiyorum mesela ıspanaklı yumurta gibi bi şey olabilir düşüneceğim:)
Yiyeceğin yemekleri 1 gün önceden düşünürsen, ona göre de alışveriş yaparsın, senin için daha kolay olur.
Herkese günaydın![]()
canım sen önceden sporla uğraşıyor muydun?Günaydın
Pla
canım sen önceden sporla uğraşıyor muydun?
Benim pek ilgim yoktu ama büyük eksiklikmiş .hayatıma sporu devamlı hale getirmek istiyorum aslında
Spor olmasada hergün duş bazen duşlar alıyorumKızlar her gün spor ve sonrası duş saçlar için iyi olmuyor yaptığınız şeyler var mı neler yapıyorsunuz
Sen ugrasmıyom dede sabah sinirimi oluyumPla
canım sen önceden sporla uğraşıyor muydun?
Benim pek ilgim yoktu ama büyük eksiklikmiş .hayatıma sporu devamlı hale getirmek istiyorum aslında
Ben şampuan kullanıyorum ama krem kullanmıyorum. Saçımda hiç boya yok. Ama bir banyo yapmam 20 dakikayı alıyor, saçlar uzun olunca. Sırf duş alırsam hiç saçımı ıslatmıyorum bile.Spor olmasada hergün duş bazen duşlar alıyorum
Ben sacıma sadece bebe şampuanı kullanırım
Son 5 yıldırda sadece doğal bebe şampuanı alıyom
Sactakı yağ kaybı olumasın dıye kafama estıkce sampuanlarım yoksa suyun altında öyle dururum
Söyle cınııım spor tavsiyesi olmasın ama