p.tesi +400 dum hiçbir fikrim yok gobisim şiş gibi 2 3 güne regl belirtileri bilmiyorum ama korkuyorum lanet tartidanNasıl sende durumlar Elif?
Tartım virgülden sonrasını tartmıyor cınııııım
Sen de patates kızartması yatağında havyarla marine edilmiş bacak ye o zaman
açlıktan uyandım kız bide namaz vaktiydi davet edildim sanırsam Kaç gündür uyanamiyordum namaza iyi oldu. Ama varya Nalan düştüm düşücem öyle bir haldeydim kız kalbim atmıyordu sanki. Gün içinde yoruldum geç yattım uykumu almadan uyandım vücudum sinyal verdi resmen.Geç de yattın bari erken kalkmasaydın 4 nedri ya bu sabaha karşı olan saat değil mi adı olan ama nadir görülen
Kız demek ki biz kendi kendine okur yazar olduk hani ünlüydük kendimiz kandırmışız kitap işi yattı Döne Yeliz en sağlam okurumuz Beril ve Elif galiba
Bencede süper saçlar.berilceee
Sendeki saçlar bende de olaydı vay
Saçları senden örmesi benden
Ela gözlü küçük yarim de ayrılamam ben senden
Hüseyin Turan söylüyor aklıma geldi sen saçlarım diyince
saçların çok çok güzel Kaptanım
oy maşallah.Kıvırcık saça bayılırım yaa çok perma yaptırmak istedim ama yaptıranları görünce vazgeçtim sonu iyi olmuyor diye
Benimkiler dalgalı su dalgası gibi belime kadar ama
inşallah iyi olur Beril can sonuçlarımız.Oy oy şiirlere, şarkılara ilham olmuşum
Kurban olsun ABLA nız size
Bunca iltifattan sonra kasmayın tıytıllarım cool takılın bugun
Yarın madalyamı alacazzz ne verırsek o
Ne dedıysek o
Otoburlardan yelız
Etoburlardan berıl
Fızık tedavı sonucu yumısgıllerden elıf
Meyvelerden olacak fruktozgıllerden done
Frıe gıllerden bade
Pembıkgelıngıllerden Meltem
Sporgıllerden ceyda
Kacakgılletden lady ve ceren
Tatılegıdrngıllerden Burcu
Bakalım cumaya ne ceyız getırecek tartıdan
Çok haklısın ablacım
selam kızlar bugün spor yapmıcam malum yarın cuma akşama tavuk yicem
Son gün spor çok olunca öyle oluyormuş galiba..Spor yapınca tartıda + mı çıkıyor
Kıvırcık saça bayılırım yaa çok perma yaptırmak istedim ama yaptıranları görünce vazgeçtim sonu iyi olmuyor diye
Benimkiler dalgalı su dalgası gibi belime kadar ama
Bence uygun canım at fırına gitsin ..kitkurdu
Pembe_patikli
tezbitsin
berilceee
Kızlar akşam menüde ne var? Ben tavuk bacağı düşünüyorum da uygun mu sizce?
Eki Görüntüle 2017190
Son gün spor çok olunca öyle oluyormuş galiba..
Bence uygun canım at fırına gitsin ..
Bende tavuklu salata mı yapsam zaten tavuk az yediriyor bana
Herkeste farklı olabilir -500 se çok iyi süperİlginç ben spor yapıyorum ertesi gün - görüyorum sabah tartıldım -500 gördüm yine kesin yaparım akşam :)
Artık ara sıra alıyorum bende ne yapalım olduğu kadar bir ara hiç yemedim şimdi arada yiyorumAslında hindi daha iyiymiş tavuğa göre hormon varsa da çok az varmış ama tadı çok kötü -_-
45 dk eliptik 30-35 dk ağırlık -500 :)Herkeste farklı olabilir -500 se çok iyi süper
Artık ara sıra alıyorum bende ne yapalım olduğu kadar bir ara hiç yemedim şimdi arada yiyorum
Bende geçen senelerde yüzdüğüm zaman bir kere -500 görmüştüm bu sene daha başlamadık45 dk eliptik 30-35 dk ağırlık -500 :)
Aynen ya arıyoruz hep doğalını artık bulduğumuz kadar ..Onu yeme bunu yeme taş mı yiyelim :)). Bende bütün tavuk alayım da fırına vereyim sebzeli hem evdekiler yer
Bende geçen senelerde yüzdüğüm zaman bir kere -500 görmüştüm bu sene daha başlamadık
Aynen ya arıyoruz hep doğalını artık bulduğumuz kadar ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?