Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Nasıl sende durumlar Elif?
p.tesi +400 dum hiçbir fikrim yok gobisim şiş gibi 2 3 güne regl belirtileri bilmiyorum ama korkuyorum lanet tartidan

Tartım virgülden sonrasını tartmıyor cınııııım
Sen de patates kızartması yatağında havyarla marine edilmiş bacak ye o zaman

açlıktan uyandım kız bide namaz vaktiydi davet edildim sanırsam Kaç gündür uyanamiyordum namaza iyi oldu. Ama varya Nalan düştüm düşücem öyle bir haldeydim kız kalbim atmıyordu sanki. Gün içinde yoruldum geç yattım uykumu almadan uyandım vücudum sinyal verdi resmen.

Siz yazın ben en yakın takipcinizim.

Bencede süper saçlar.

Kıvırcık saça bayılırım yaa çok perma yaptırmak istedim ama yaptıranları görünce vazgeçtim sonu iyi olmuyor diye
Benimkiler dalgalı su dalgası gibi belime kadar ama
oy maşallah.

inşallah iyi olur Beril can sonuçlarımız.

Bende geçen senelerde yüzdüğüm zaman bir kere -500 görmüştüm bu sene daha başlamadık

Bende yüzmeye başlamayı düşünüyorum aslında bi sır vereyim :) yüzme biliyorum hep kilolarım yüzünden ne giyeceğim çirkin oluyorum diye deniz gitsemde girmezdim, hep koruma saklama çabası halbu ki bedenim 40 dı şimdi 40 beden olsam oooo :) 38-40 giyerken ben kendimi çok kilolu sanırdım öyle öyle giremedim şimdi giriyorum biraz korku vardı atlattım onu ama yüzme öğrenmek istiyorum gelecek yaz benim olacak :))

Aynen ya arıyoruz hep doğalını artık bulduğumuz kadar ..

Aynen öyle Allah'a emanetiz yapacak bi şey Yok iyisini üretsinler alalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…