Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kitkurdu
Pembe_patikli
tezbitsin
@berilceee
Kızlar akşam menüde ne var? Ben tavuk bacağı düşünüyorum da uygun mu sizce?
Eki Görüntüle 2017190
eliya Elif canım ben de lor aldırdım geçen Yeliz bol yeşillik doğradığı bi tarif vermişti onu yapacağım bayağı eksi görüyorum dedi bakarsın 50 gramcık fark olur tok da tutuyor zaten akşama düğüne gideceğim salatamı yer giderim yarın tartıya takılmıyoruz öyle anlaştık verdiğimiz az veya çok bizimdir yeter ki geriye dönmesin sağlıksız olmasın
Günaydınlarrr cuma öncesi son gün
ruangel
Canım nasıl oldun küçüğüm iyi misin gıdana dikkat et yarın için kafana bir şey takma ne olursa olsun bol su iç

ben kaçırmışim tarifi istiyorum.

Lor yaklaşık 6 kaşığa yakın olabilir bol yeşillik taze soğan maydanoz nane acıbiber domates
Ben yiyorum bazen yemek olarak tok tutuyor
Bakalım sizde de işe yarayacak mı ?

Lor yaklaşık 6 kaşığa yakın olabilir bol yeşillik taze soğan maydanoz nane acıbiber domates
Ben yiyorum bazen yemek olarak tok tutuyor
Bakalım sizde de işe yarayacak mı ?
Niye 6 kaşık lor ya
Ben basarım loru salataya
Salatalı lor yapar yerim
lorun da mı sınırı var

Sarımsaklı Roka Salatası Tarifi'nin Malzemeleri
  • yarım bağ roka
  • 1 adet domates
  • 2-3 diş sarımsak
  • Nar ekşisi
  • Sumak
  • Tuz
  • Zeytinyağı
Sarımsaklı Roka Salatası Tarifi'nin Yapılışı
Roka yıkanır ve iri iri doğranır. Domatesler de doğranır, bir kaseye sarımsak rendelenir. Nar ekşisi, zeytinyağı, sumak ve tuz eklenip karıştırılır. Roka ve domatesin üzerine dökülür ve harmanlanır. Balık yemeklerinin yanına çok yakışan bir tariftir. Afiyet olsun…

Buldum :) buydu işte ben roka yiyen biri değilim nadir üzerine limon sıkıp yerdim sadece bunu yedim enfeessss :) akşam yapayım bari :))

kitkurdu nalan gene mi düğüne gidiyorsun
Geçenki yaş günü müydü yoksa
Anaa ne çok kapısı var yaa
Yaş günüydü ama bu iki ay düğün bol çakışanlara artık ayrılıp gidiyoruz mecburen acayip eğlenceli oluyor bazı düğünler, benim taraf ağır oyun filan nerde ,eşimin tarafı pistlerin tozunu attırır acayip keyifli düğünleri olur ben araya bilmeyen olarak kaynak yaparım
Lor salatası bence de çok yedirmez sıcaktan bir şey yiyesim yok akşama kadar yemesem nolur ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…