Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Nar ekşisi çok güzel oluyor ama kalorisi de bir o kadar yüksek, istersen pek yeme derim.

hazır nar ekşilerinde şeker var diye duydum bende çok severim bazen evde varsa nar taneleyip koyuyorum bende

Metobolizma yavaşlar

Yarın bomba gibi geliyorum en azından bana göre

Kaslarda siskinlik oluo canim oda tartida fazla cikmaya neden olabilio
Ben bir hafta gezmeye İstanbul a gitmiştim, bebek arabası önde ben arkada yürü babam yürü. Gülhane parkı, Sultanahmet, Mısır Çarşısı...gezdik gezdik durduk, yediğim de yoğurt, yeşil elma vs. 3 günde abartım yok adımsayarım vardı yanımda, 65 km yürümüşüz ya. Ama gram vermedim. Yani dediğini bizzat yaşamış biri olarak Burcucum, sana hak vermemem elde değil. Moralim çok bozulmuştu, sanmıştım ki 5 kilo veririm

Akşama arkadaşlara davetliyiz kardaşlar kitkurdu seninki düğün olmasa da bizim de 1-2 kapımız var
Çaya gidicez ama replikleri şimdiden söyliyim
Ev sahibi: Aa niye yemiyorsun, bir kereden bir şey olmaz, rejimini evde yap, yarın devam edersin...
Döne: Ay sağolun, elinize sağlık, ben yemiyim, yok yok almıyım, yok yok koymayın (yarın tartı var ama hiç sallamadım bu hafta mı desem acaba)
Bu sefer de tartı ne diyecek...öff
Nalan en azından koca düğünde senin yediğin yemediğin belli olmaz kız gene de masanın altından götürme kuru pastaları belki etrafında olabiliriz

Canim zaten spordan sonrada bunu farkedebilirsin kaslarda bi agirlik oluo

Bize rapor ver yarım saatte bir
Çay içersin bol bol eşine çoçuğumda verirsin çaktırmadan

Yok balım kaynanam gıdıyor
Bıraz alış veriş yaptık
Sımdı onu bıraktım kızı okuldan almaya gıdecem
Aksama gelırım ınsallah
Ohh kv siz günleeer
Benim kv iyi kadındır ama 2 günden çok çekemiyorum ya her şeye her şeye ama her şeye karışıyor

ruangel limon yesene kız iyi gelir portakal gibi soy kes ye oohh ama miden iyiyse gastrit filansan sakın yeme asiti öldürür insanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…