Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

tabii ki herseyden once evlatlarim. ben evlatlarima kendim bakmak icin 2 sene emek harcayip 92 kpss puani ile atandigim devletten ayrildim canlar. mumkunmu onlari dusunmeden zayiflama isine girmem. daha once de belirttim zayiflamadan daha cok saglikli beslenme niyetindeyim. girdunuz iste gunluk yiyeceklerimi. menulerinizi takip edip ornek alirim biraz saglikli beslenirim bu da yaninda kilo kaybivyaratir diye dusunmustum lakin basarilivolamiycam gibi cunku takip edemiyorum...

Çiğ olarakmı yenıyor
Ahhhh yıllar nankör yıllar
Gencayyyy yavrum duyyy
Senın ıcın söylenen sözler sucuğa soylenır olmuş
Gece okuldan gelen 1 saat spor yapan Burcu nırdeee
Sucuk askı sen nelere kadırsın

Canım hersey yolundamı
Cuma lıste var bıldırım olabılecekmı
Kılo alma yolarım teze gelın bak

Kizlar canlarim sizi cok ozledim gecmisi okuyamadim. Ameliyat durumlarindan bi sure gelemiyorum en kisa zamanda yaninizdayim spora hazirlikli olun bomba gibi doncem. Sopalarim hazir seviyorum sizi
Biz de seni çok özledik..inşallah bir an önce herşey yoluna girer

Günaydın kızlar dün uğrayamadım hiç arkadaşım rahatsızlandı yanımda dün sabahtan akşama kadar hastanede yanındaydım kusura bakmayın

Dün listem şöyle

Sabah:07:30
5 zeytin
1 adet kepekli krep
30 gr beyaz peynir
3 adet çeri domates
1 adet salatalık

Ara 10:00
1 fincan kahve

Öğle yapamadım hastanedeydim

Akşam 20:00
1 kase Sezar salata

Spor yok maalesef evde olamadığım için ama gün içinde milyon kez merdiven indim çıktım :) 3 litre suyu tamamladım ama :)

Geçmiş olsun ceren

Asıl sorun bu işte
Sev kendını
Bu hayat senın
Kendı hayatının figuranı olarak yasayacaksan
O kadar güçsüzsen
Kendını tanımıyorsun demektır
Kendının farkına var bebegım

Aynı dılı konuşmaya başladık sanırım

Bade kendıne gel
Kendını sevmene yardımcı olmamıza ızın ver
Bahanelerı ve kh yı kes
Benı sevdıgını söyle

Bade gozlerın dolu bızı okudugunu bılıyom
Ama salla gıtsın
Kendıne bır 6 ayı çok görme
Bendenin ınceldıkce ruhun güçlenecek bak gör

Bade aklım sende umarım yatmadan bır haber verırsın

Hepinize desteğiniz için çok teşekkür ederim telefon un şarjı bitti kapandı yazamadım daha bu günler geçecek biliyorum kimse için kendimi üzmeye de değmez onuda biliyorum ama işte yaradılış meselesi sanırım bende böyle yaratılmışım herşeyi en ince düşünen biriyim benim de hatalarım var surat aşmak gibi suratm asildimi toplayamam bazen kızarım asliri bazen üzülürüm asılır neyse hepinize çok çok günaydınlar hanımlar bugün buradayım

Beril kusura bakma canım telefon kapanınca yazamadım daha amca kızımı yatırıp uyudum bisi sormak istiyorum gruptan elenen tekrar girebiliyor mu listeye yoksa hani liste önce size 2 hafta gibi bi süre de olduğu gibi sadece takiliyormu

Kuzum Cuma'ya bir sürü vakit var takma kafaya yaparsın sen
Bu hafta menülerini olmazsa biz yapalım malzemeyi söyle sen ..ben inanıyorum çok güzel olacak
Kalabalıkta zor olmuştur şimdi evdesin değil mi?

Kuzum Cuma'ya bir sürü vakit var takma kafaya yaparsın sen
Bu hafta menülerini olmazsa biz yapalım malzemeyi söyle sen ..ben inanıyorum çok güzel olacak
Kalabalıkta zor olmuştur şimdi evdesin değil mi?
Evdeyim canım olur siz söyleyin ben malzeme alırım ona göre şuan sebze olarak kabak ve patlıcan var elimde ama bugün çıkıp alıcam salata malzemem bitti çıkmış ken alırım onları da bu hafta makarna pilav yok hiç yemicem bakalım ne kadar fakedecek merak ediyorum

Süpersin Hilalim. Patates de yok unutma canım

Bak bence patlıcan yada kabaktan bir yemek yaparsın
Ben nefis yemek tarifleri sitesinden çok bakıyorum tariflere
Birde protein olsun mesela tavuk haşla hem tok tutar vakit varsa köfte yap yada yoğurt falan bir öğün sebze bir öğün öyle yersin
Hem 2 günlük yaparsan çocukla zorlanmazsın yemeklerin yanına söğüş gibi salata yap doğra gitsin
Hadi bakalım bol suyu da unutma metabolizmanı hızlandırmak için Türk kahvesi yeşil çay iç
Bizler buralardayız zaten hepimiz birbirimize destek oluyoruz

Ayrıca çok geç kahvaltı yapma aralarda küçük öğünler yaparsın
1 meyve süt gibi
6 fındık 2 hurma
Hiç yoksa az peynir falan
Seni acıktırmayacak şeyler işte
Bizim menülere bakarsın ben de öyle yapıyorum aklıma geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…