Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Yaz normal canım
Iyıyım de lütfen kendını şartlama canım
Çok daha ıyı olacam de
Öyle diyorum ama moralimi darmadağın eden insanlar ile yuzyuze bakmak zorunda kalıyorum arkamdan konuşan insanların yanına hiç birşey yokmuş gibi gidip oturmak zorunda kaldım sırf edepsizlik yapmamak için kulaklarimladuydugum halde şimdi bunların verdiği huzursuzluk var acaba gidip ağızlarının orta yerine tükürsem daha mı iyi ederdim yoksa son bi ataklarini daha mı beklemeliyim bilmiyorum

Çok toymusun kuzum sen
Onları bır yok saysan tencere tava muamelesi göstersen ne dellenırler
Senın bu yaptıkların sızı önemsıyorum sız canımı yakıyosunuz mesajı verıyor

Çok toymusun kuzum sen
Onları bır yok saysan tencere tava muamelesi göstersen ne dellenırler
Senın bu yaptıkların sızı önemsıyorum sız canımı yakıyosunuz mesajı verıyor
Çok ok çok toyum nasıl yapabilirim peki bunu işte üzülüyorum çok hemde

Takmıyormuş gibi davran canım benim umursama hatta İnan bu tavır çoğu insana bir çok küfürden bağırıp çağırmadan daha etkili tatlım hanımefendiliğini bozma bu seni düşürmez yüceltir

Benımde taraklı aman olsun balım bız böylede guzelız
Adımız var avamız var be ya

Taş ol bellı etme
Kımkı dıyosun kımkı olsun
Hatta üzülmedıgını bellı ettıgınde suratlarının rengınden keyıf bıle alırsın
İşte bütün sorun bu yaşımdan dolayimi bilmiyorum duygularımı çok yoğun yaşıyorum öfkemi nefretimi sevgi mi hele ki sinirimi e çok alabilir sakın bir olmayı isterdim biriktirip biriktirip patlayıp yakıp yıkan değilde sakınce lafı gediğine oturdan karşımdakini dumur de biri olmak peki sen bu durumda napardin kulağında duyduğun halde benim verdiğim tepkiyi verip birşey yokmuş gibi oturup konusurmuydun yoksa ağız paylarını verip olay mı çıkarirdin

Anneme gidiyim diyorum bünyelerinde eşimi yanlış bırakıyorum korkuyorum bunlar yüzünden benim yuvam yıkılacak çok zedeleniyor çünkü

Ben bu konularda yırtığımdan
Lafının dırhemını yıyen it kudurur

Senın yerınde olsam yerını bekler lafı cuk oturttururdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…