Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ben gıdemedım camının morguna kondu
Gün boyu zaten herkes perısandı
Ama sesımız duyulmadı
Bu son Aleyna olsun dıye yırtık ama kım duydu
21. Olum mus bu burda
Rekor ıngıltetedeymıs 200 cıvarı
Aman Allahım bu çocuklar geleceğe umut besleyen hayal kuran bir evin kuzusu annenin babanın her şeyiydi şimdi istatistiklerde bir sayı olarak yer alacak ama o çocuklara birer isim anne baba kardeş.... verin sayı değil dehşeti görün yuvalara çöken bu uğursuz bulutu dağıtacak insanlar yok mu dünyada

Süzme peynır lor mu
Krem peynırmı
Cekırdegı ve yenen saatı sevmedım elıfım
Sporda 10 bın adım gecılmıs ne güzel
lor değil süzme yoğurdun biraz daha sert halini düşün. Açtım Beril ya dışarda yemek midemi bozabilir yine tedirginim. Evde de yumurta haşladım aceleyle çünkü pizza yemişler di ben yokken onuda yiyemezdim. Çekirdekte de 20 tane anca yemişim dir.

kelimeler kifayetsiz....

Çok güzel

Teşekkür ederim ama yeterli olmuyor hala çıkıntılarım popo göbek yan yastıkçıklarım Allah ne verdiyse maşallahım var

Kıııoz niye geç yedin o kadar eliiif
çarşıdan anca geldim arkadaşımın sözü var kıyafet söz mendili falan aldık. Çarşıya evim 35 km. Anca geldim tren otobüs.

Yarın zor bır gün kızlar
Duşa gırıp yatıyom ben
İyi geceler
iyi geceler ne kadar iyi olabilirse.

O insanlar varda kötü niyetlilere daha çok sanırım. Gitti işte her yerde hatıraları olan masada sandalyesi duran annesinin hadi yemeğe dediği minik kızı gitti sebep ne lanet olasıca soylari kuruyasica pislik insanlar.

selam Hilal @ zakkum insallah gercekten motivasyona ihtiyacim var
Ben Derya 32 yasindayim. 11 aylik bir kizim var. Ekime kadar annelik iznindeyim.
Allah bağışlasın canım
Ya Hilal bu zukkum nickine hala alışamadım nerden aklına geldi ?
Ay valla bu bizim oraların meşhur bi lafı yeliz ben çok kullanırım :))
Başınız sağolsun canım allah ailesine sabır versin Rabbim mekanını cennet eylesin

Hılalın menüde ne vardı bulamadım
Ama cıslamısmı yıne
Yok bugün cis canimm

Canım istemedi akşam üzeri yoksa yerdim canım benim ama gece çok zorlandim

Günaydın kılar ben dün gece açlıktan uyuyamadım resmen sucuk gördüm. Her yeri ben sene de bir kere bir süre böyle olurum kolay kolay kırmızı et yemem ve vücudum kırmızı et sinyali verir o ara sucuk soğan et falan ister canım sürekli ama bugün kavurma yapicam kendim biraz protein almam gerekiyor bu aralar

Meraba kizlar
berilceee berilim geldim ben
Kizlar ismim Eda,10. Gruptaydim izindeyim haftalardir,aranizda olmak istiyorum ama artidayim yardima ihtiyacim var
Hoşgeldin canım

Slm hoşbulduk. Sizlerin de desteğiyle saglıklı yeme alışkanlığı kazanmak istiyorum.

Hoşgeldin canım

Çok üzüldüm Allah rahmet eylesin inşallah çok acı birşey rabbim ailesine sevenlerine sabır versin çok etkilendim

banladilar beni kizlarrr ben garippp ben öksüzzzzz ben gariban bi daha yazmam oraya buruya buda bana ders olsun

Dün farkettim hayırdır kuzum ne oldu

Kısa zamanda fazla mı zorladım acaba spor falan?
Doktor bir değerlerine baksın Demir eksikliği olabilir b12 d vitamini
Bazen benimde oluyor yeşil çay tansiyonumu sanki düşürüyor biraz onu farkettim

Demir eksikliğim var zaten canım regl olacağım bir de o da yaptı üstüne yorgunluk

Uykusuzlukta olabilir dinlen bakalım biraz

Erken yattığım halde sabah zor kalktım hafta sonuna doğru yaklaşınca böyle oluyor

Saol balım

Dinlen canım biraz spor yormuştur seni

Spor erken kalkma ve regl zamanı hepsi bi arada oldu paket program :)

Çok yordun bence dün kendini canim
afiyet olsun yelizcimmm

Evet dün misafirler vardı koşturdum hep yoruldum dün ofiste

Acaba reklamlarda mı gördün veya yanında sucuk yiyen konuşan mı oldu hilal. Gece gece canın istemiş şaşırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…