Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bugün evdeyim canım ev işi ile kardiyo yapcam ..
Hava soğudu yine zaten üst üste gitmek zor bana
Yemekte yapayım diyorum son ana kalınca karbonhidrat oluyor genelde
Ben de akşam yemeği hazırlığına şimdiden başladım sonra çok uyduruk yapıyorum sitem geliyor plates çemberimle çok sevdik birbirimizi oturduğumuz yerde boğuşup duruyoruz

Aynen şimdi biraz mola aralarda burdayız
Yeşil çay içmeye gelin işler bitince
Yeliz maden suyu ile olanı denedin mi ben düzenli değil ama ara ara yaparım yeşil çay bergamot aromalıysa dolapta buz gibi çok güzel oluyor kardeşimin iş yerinde bir arkadaşı bununla kilo vermişti baya

Yeliz maden suyu ile olanı denedin mi ben düzenli değil ama ara ara yaparım yeşil çay bergamot aromalıysa dolapta buz gibi çok güzel oluyor kardeşimin iş yerinde bir arkadaşı bununla kilo vermişti baya
Yok denemedim hiç ..olmazsa yapayım bugün değişiklik olsun

plasticwoman Ceyda bak suyumuz akmıyor dediğin için rakibeme destek olayım su tasarrufu yapıp az içeyim diyorum sen su yok sporda yapamazsın şimdi bak ne üzüldüm buna tezbitsin Döne ne dersin hep zirvede su şampiyonu alıştım ama biraz da sizlere fırsat vereyim bugün en sulu halimle niyet ettim az su içmeye duyrulur

Ceyda dünde geçmiş olsun demıştım bugünde dıyorum belkı ses verırsın banada

berilceee sen şimdi yeni rekorlara koşarken yürüyüşte ben pc başında tutturamadığımız sinerjiyi ,yalnız yaza yaza düşünüyorum bugün kendimi yollara şimdiden mi vursam diye
İstedıgın zaman vur yeterkı vur gülo
Öyle deme kısssss bacaklarım agrıyor bugun
Bünye 30000 e alışık degılmiş

Acaba reklamlarda mı gördün veya yanında sucuk yiyen konuşan mı oldu hilal. Gece gece canın istemiş şaşırdım.

Kavurma yap salatayla ye ..ayran falan olursa demir alamıyormuşuz hadi bakalım suyu da iç dene bişeyler hangisi hoşuna giderse

zukkum gece aç mı yattın ki rüyana girdi ben de suyu az içtiğimde pınar pınar gezerim
Dün en son yemeği 3.5 4 dünya yediğim de ondan böyle oldum herhalde ama anlatamam çok kötü geçirdim sabah 6 da 3 kaysı 1 barsak süt içtim de az uyumusuum şimdi kahvaltı edicem döne 3 gündür millete sucuk pişirip yemiyorum ondan ama kendi yağında yesem bisi olar miki dana sucuk

Sence olarmıııı hılal
Söz 5 kılo ver bır Kangal yemene izin

Yarın tartı sonrası yesen bizi seviyorsan

Dün akşam 6 da kayısı yiyebilirnişsin 2 tane veya 1 bardak süt de olurmuş bak
Öylr aç bırakınca kendini saldırır insan her şeye canım tabi
Sucuk süper güzel ah keşke yesek yesek kilo almasak ama yağlı et bana kilo yapıyor zaten

Sen bilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…