- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
Ben de akşam yemeği hazırlığına şimdiden başladım sonra çok uyduruk yapıyorum sitem geliyor plates çemberimle çok sevdik birbirimizi oturduğumuz yerde boğuşup duruyoruzBugün evdeyim canım ev işi ile kardiyo yapcam ..
Hava soğudu yine zaten üst üste gitmek zor bana
Yemekte yapayım diyorum son ana kalınca karbonhidrat oluyor genelde
Yeliz maden suyu ile olanı denedin mi ben düzenli değil ama ara ara yaparım yeşil çay bergamot aromalıysa dolapta buz gibi çok güzel oluyor kardeşimin iş yerinde bir arkadaşı bununla kilo vermişti bayaAynen şimdi biraz mola aralarda burdayız
Yeşil çay içmeye gelin işler bitince
Yok denemedim hiç ..olmazsa yapayım bugün değişiklik olsunYeliz maden suyu ile olanı denedin mi ben düzenli değil ama ara ara yaparım yeşil çay bergamot aromalıysa dolapta buz gibi çok güzel oluyor kardeşimin iş yerinde bir arkadaşı bununla kilo vermişti baya
İstedıgın zaman vur yeterkı vur güloberilceee sen şimdi yeni rekorlara koşarken yürüyüşte ben pc başında tutturamadığımız sinerjiyi ,yalnız yaza yaza düşünüyorum bugün kendimi yollara şimdiden mi vursam diye
Acaba reklamlarda mı gördün veya yanında sucuk yiyen konuşan mı oldu hilal. Gece gece canın istemiş şaşırdım.
Kavurma yap salatayla ye ..ayran falan olursa demir alamıyormuşuz hadi bakalım suyu da iç dene bişeyler hangisi hoşuna giderse
Dün en son yemeği 3.5 4 dünya yediğim de ondan böyle oldum herhalde ama anlatamam çok kötü geçirdim sabah 6 da 3 kaysı 1 barsak süt içtim de az uyumusuum şimdi kahvaltı edicem döne 3 gündür millete sucuk pişirip yemiyorum ondan ama kendi yağında yesem bisi olar miki dana sucukzukkum gece aç mı yattın ki rüyana girdi ben de suyu az içtiğimde pınar pınar gezerim
Sence olarmıııı hılalDün en son yemeği 3.5 4 dünya yediğim de ondan böyle oldum herhalde ama anlatamam çok kötü geçirdim sabah 6 da 3 kaysı 1 barsak süt içtim de az uyumusuum şimdi kahvaltı edicem döne 3 gündür millete sucuk pişirip yemiyorum ondan ama kendi yağında yesem bisi olar miki dana sucuk
Yarın tartı sonrası yesen bizi seviyorsanDün en son yemeği 3.5 4 dünya yediğim de ondan böyle oldum herhalde ama anlatamam çok kötü geçirdim sabah 6 da 3 kaysı 1 barsak süt içtim de az uyumusuum şimdi kahvaltı edicem döne 3 gündür millete sucuk pişirip yemiyorum ondan ama kendi yağında yesem bisi olar miki dana sucuk
İradenı koruyacagına şüphem yok
Kuru meyve ye canın belki tatlı istiyordur canım.
Dün akşam 6 da kayısı yiyebilirnişsin 2 tane veya 1 bardak süt de olurmuş bakDün en son yemeği 3.5 4 dünya yediğim de ondan böyle oldum herhalde ama anlatamam çok kötü geçirdim sabah 6 da 3 kaysı 1 barsak süt içtim de az uyumusuum şimdi kahvaltı edicem döne 3 gündür millete sucuk pişirip yemiyorum ondan ama kendi yağında yesem bisi olar miki dana sucuk
Misal benMeltem in kayıplıgı Canımı sıkıyor artık bır haber ver mınnak gelın
Wc de banyoda yaz barı
Sen bilirsinplasticwoman Ceyda bak suyumuz akmıyor dediğin için rakibeme destek olayım su tasarrufu yapıp az içeyim diyorum sen su yok sporda yapamazsın şimdi bak ne üzüldüm buna tezbitsin Döne ne dersin hep zirvede su şampiyonu alıştım ama biraz da sizlere fırsat vereyim bugün en sulu halimle niyet ettim az su içmeye duyrulur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?